Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 19, 15:05)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tikrai taip biggrin.gif  nu nezinau ka darom,galim tada ir 17h vaziuot bet bus pats pikas unsure.gif

Šeštadienį? g.gif blink.gif
Tai tada 28 d., sekmadienį, dieną.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 09 19, 15:14)
Šeštadienį?  g.gif  blink.gif
Tai tada 28 d., sekmadienį, dieną.

man tai tinka biggrin.gif
Atsakyti
jei sekmadieni tai tik diena, nes isvarau i vilniu atgal vakarop.. o gal isvis ne tam jachtklube tiktis? kodel mes butent ten? galima prie kokio didesnio prekybos centro, kur yra daaaug vietos parkavimuisi:P
Atsakyti
niu manes tie prekybcentriai visiskai netraukia unsure.gif
Atsakyti
tai suprantu kad neisim apsipirkinet smile.gif gerai tai tada nieko nekaitaliojam ir bus gerai... surasim issiaiskinsim, bus proga isbandyt jegas mirksiukas.gif tai apie kokia 17 dar nei velu nei per anksti gal? ka manot?
Atsakyti
QUOTE(cami @ 2008 09 19, 15:30)
tai suprantu kad neisim apsipirkinet smile.gif  gerai tai tada nieko nekaitaliojam ir bus gerai... surasim issiaiskinsim, bus proga isbandyt jegas  mirksiukas.gif tai apie kokia 17 dar nei velu nei per anksti gal? ka manot?

turejau omenyje kad yra vietu pasisedejimui ir be prekybcentriu kavinuku ir pan mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 09 19, 15:32)
turejau omenyje kad yra vietu pasisedejimui ir be prekybcentriu kavinuku ir pan  mirksiukas.gif

nu merginos ka zinau arba prie mariu,arba kur mieste g.gif nors man prie mariu gal geriau butu, blush2.gif nezinau kodel biggrin.gif tai jau susimakalavau kelinta diena cia darom lotuliukas.gif doh.gif jus nuspreskit as prisidesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
butu smagu prie mariu jacht klube
ar pvz prie autoturgaus kur yra 'traukinuko' pizza jazz blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 09 19, 15:39)
butu smagu prie mariu jacht klube
ar pvz prie autoturgaus kur yra 'traukinuko' pizza jazz  blush2.gif

drinks_cheers.gif aha tam dziaze irgi neblogai butu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tai aš ir susimakalavau. Tai šeštadienį (27 d.) ar sekmadienį? Galim šeštadienį 16 val. Jachtklube. Saulė leidžiasi 19.24. Manau 3 val užteks pirmam kartui.

Gerai mergaitės, aš baigiu darbą, o namie interneto neturim. Tai iki pirmadienio. Nesušalkit.
Papildyta:
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 19, 15:44)
drinks_cheers.gif  aha tam dziaze irgi neblogai butu bigsmile.gif  thumbup.gif

Man tai tinka bet kur, aš juk vis tiek su mašina būsiu.
Atsakyti
ten prie traukinuko man butu lb gerai:) arti cool.gif o renkames manau sestadieni? ar yra kam geriau sekmad? na merginos pasisakom ar tinka sestad 16val?
Atsakyti
QUOTE(cami @ 2008 09 19, 16:05)
ten prie traukinuko man butu lb gerai:) arti  cool.gif  o renkames manau sestadieni? ar yra kam geriau sekmad? na merginos pasisakom ar tinka sestad 16val?

TINKA 000189.gif vainasi dziaze ane?
Atsakyti