Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

As uz victory.gif
Atsakyti
į traukinuką tai beveik pėškom galiu ateit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2008 09 19, 16:35)
į traukinuką tai beveik pėškom galiu ateit  biggrin.gif

biggrin.gif tai sutarta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 19, 16:39)
biggrin.gif  tai sutarta thumbup.gif

šeštadienį (27d.) 16 valandą traukinuke smile.gif
1. Dinelė2
2. ASTYT€ ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif zodziu pasiguosiu ( ne i tema bet...) katik po paskaitu nusikalus gryzau.....zodziu nieko nesuprantu doh.gif kaip is dangaus nukritus jauciuosi, ka destytojai kalba pro viena ausi ieijna pro kita iseina...siaubas kazkoks jau panikuoju kad taip ir liksiu kvailele ir nieko nesuprasiu verysad.gif
fainai jus cia susiplanavot meetuka wub.gif gaila ne kauniete esu ir as prisijungciau, jei priimtumet blush2.gif ech lauksim nuotraukeliu jusu susitikimo ax.gif
apie vairavima is vis neturiu ka pasakyt, viliuosi kad gal ryt mb duos masina i paskaitas nulekt ax.gif (vistik savaitgalis, masinu maziau, ne taip baisu butu) .
voveriuk, sveikateles tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 09 19, 16:45)
sveikos  4u.gif  zodziu pasiguosiu ( ne i tema bet...) katik po paskaitu nusikalus gryzau.....zodziu nieko nesuprantu  doh.gif  kaip is dangaus nukritus jauciuosi, ka destytojai kalba pro viena ausi ieijna pro kita iseina...siaubas kazkoks jau panikuoju kad taip ir liksiu kvailele ir nieko nesuprasiu verysad.gif
fainai jus cia susiplanavot meetuka  wub.gif gaila ne kauniete esu ir as prisijungciau, jei priimtumet  blush2.gif  ech lauksim nuotraukeliu jusu susitikimo  ax.gif
apie vairavima is vis neturiu ka pasakyt, viliuosi kad gal ryt mb duos masina i paskaitas nulekt  ax.gif (vistik savaitgalis, masinu maziau, ne taip baisu butu) .
voveriuk, sveikateles tau  4u.gif

ai tai visko suprast vistiek nesuprasi,kazka geriau,kazka blogiau,o kazko isvis buna nesupranti doh.gif man spali irgi prasideda,paziejau bus matematika blink.gif o taip nelaukiau as jos schmoll.gif nu bet ka jau padarysi unsure.gif beja comep tai tave i traukina reikes prigriebt? kazkaip suprantu kad tau ten nelabai toli ane? biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 09 19, 16:45)
gaila ne kauniete esu ir as prisijungciau, jei priimtumet  blush2.gif  ech lauksim nuotraukeliu jusu susitikimo  ax.gif

o is kur esi?..
Atsakyti
QUOTE(cami @ 2008 09 19, 17:50)
o is kur esi?..

is vilniaus, bet vis tiek ta diena negaleciau- i darba reiks unsure.gif ai num lauksiu kito meeto biggrin.gif
Atsakyti
laba diena wink.gif niu bet šalta, niekaip neapsiprantu schmoll.gif

tai persigalvojot dėl vietos smile.gif
man tai silpna pasidaro pagalvojus apie parkavimasi prie traukinuko šeštadieni bijau.gif
gal kaip nors susitaikysiu su ta mintim ax.gif

bet tai jokių dragų, jokių saulučių unsure.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padushkele: 19 rugsėjo 2008 - 16:11
o ka ten problematiskai su parkavimusi? nu kaip nors gal:)

p.s. vilnietems irgi reiks meeto:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cami: 19 rugsėjo 2008 - 16:22
QUOTE(Padushkele @ 2008 09 19, 17:02)
laba diena wink.gif niu bet šalta, niekaip neapsiprantu  schmoll.gif
tai persigalvojot dėl vietos  smile.gif
man tai silpna pasidaro pagalvojus apie parkavimasi prie traukinuko šeštadieni bijau.gif
gal kaip nors susitaikysiu su ta mintim  ax.gif

bet tai jokių dragų, jokių saulučių  unsure.gif

biggrin.gif

oi ir man baisoka biskeli unsure.gif sakot bus sunku unsure.gif tada vaziuosiu su mikriuku biggrin.gif aha ir man baisiai salta eina sau wacko.gif masinoj tai prisikaitinu tai taip fainai hihihi.gif mmm o mes ten seip atvaziavusios gausim vieta? g.gif gal reik rezervuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(cami @ 2008 09 19, 17:21)
o ka ten problematiskai su parkavimusi? nu kaip nors gal:)

p.s. vilnietems irgi reiks meeto:)

QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 19, 17:22)
oi ir man baisoka biskeli unsure.gif  sakot bus sunku unsure.gif  tada vaziuosiu su mikriuku biggrin.gif  aha ir man baisiai salta eina sau wacko.gif  masinoj tai prisikaitinu tai taip fainai hihihi.gif  mmm o mes ten seip atvaziavusios gausim vieta? g.gif  gal reik rezervuot g.gif

nu savaitgali tai ten daug žmoniu, o aikštelė tai tokia, mano akim nedidukė ax.gif
Atsakyti