Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(wikne @ 2008 09 17, 13:04)
viena keblioj situacijoj turbut pasimesciau  ax.gif

tikraji vaziavima pajausi kai pradesi istrisai viena vazinet... nes kai salia kas nors sedi ir pasakineja aiku lengviau, bet tada ir vaziuosi sau ramiai, nes zinai kad jeigu ka, tai pasakys kur sukti kur persirikiuoti kur pristabdyti o kur paspausti greiciau... bet kai zinai kad niekad nepades ir reikia paciai susigaudyti,,, is pradziu sokas, bet po kiek laiko ismoksti vienu metu ir i prieki ziuret ir i sonus ir i pesciuosius ir i zenklus... svarbu pasiryzt ir isvaziuot i gatve:) drasiau thumbup.gif
Atsakyti
Oho,as tik i diagnostika su masiniuku sulaksciau o jus cia jau va kiek priplepejot lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(malvea @ 2008 09 17, 12:48)
šiaip reikėjo pasitraukt, aš visus praleidžiu, aišku nervuoja jau kai naglai grudas, o va su fūrom net minties ginčytis neturiu, tai galingas automobilis, ir stabdymo kelias jų ilgesnis, ai duok durniui kelią, vistiek neras thumbup.gif  poto dar kas nutiks tai pati nervuosies unsure.gif

Jo,furom geriau kelio nepastoti,nesustabdys jos jei ka...O ir ka gali zinoti,nepypsina jie be reikalo paprastai,gal stabdziai nelabai veikia ar krovinys toks kad stabdyt negali,geriau jau didelius praleisti,nes jei toks bakstels-lengvuskese paprastai po to gyvu nelieka...
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 09 17, 14:15)
man net tiek nera  doh.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

va va man tas pats
man akiu papildomu reikia  unsure.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(cami @ 2008 09 17, 14:15)
tikraji vaziavima pajausi kai pradesi istrisai viena vazinet... nes kai salia kas nors sedi ir pasakineja aiku lengviau, bet tada ir vaziuosi sau ramiai, nes zinai kad jeigu ka, tai pasakys kur sukti kur persirikiuoti kur pristabdyti o kur paspausti greiciau... bet kai zinai kad niekad nepades ir reikia paciai susigaudyti,,, is pradziu sokas, bet po kiek laiko ismoksti vienu metu ir i prieki ziuret ir i sonus ir i pesciuosius ir i zenklus... svarbu pasiryzt ir isvaziuot i gatve:) drasiau  thumbup.gif

man tik lengviau buna vairuoti kai mb salia sedi ax.gif va jis man kartais pasufleruoja ka daryt reik blush2.gif (kartais tai taip uzknisa doh.gif ) bet va jei salia sedi tetis tai ne truputi nepades schmoll.gif nebent tik pataria kaip isvengt kai kuriu situaciju ir pan bet tai nebuna kaip aiskinimas kaip man vaziuot ir pan.
is tiesu tai laukiu nesulaukiu tos dienos kai galesiu viena isvaziuoti, kad ir i paskaitas, jau net marsruta zinau kaip vaziuociau biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
o as irgi jau greit i paskaitas lakstysiu doh.gif o man buvo cia vienoj sankryzoj gryba uzpjoviau biski,zinau kad turejau praleisti,nes sukau i kaire,bet kazkaip sustojau idomei,tai kaip spaudziau gaza ir pralekiau lotuliukas.gif galvoju nu jooo...bet svarbu viskas gerai buvo biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 17, 14:35)
o as irgi jau greit i paskaitas lakstysiu doh.gif  o man buvo cia vienoj sankryzoj gryba uzpjoviau biski,zinau kad turejau praleisti,nes sukau i kaire,bet kazkaip sustojau idomei,tai kaip spaudziau gaza ir pralekiau lotuliukas.gif  galvoju nu jooo...bet svarbu viskas gerai buvo biggrin.gif  doh.gif

man tai mb buwo uzsimines kad sestadieniais galesiu imt masina ir viena i paskaitas vazinet ax.gif tai as dabar laukiu nesulaukiu tu sestadieniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 09 17, 13:42)
man tai mb buwo uzsimines kad sestadieniais galesiu imt masina ir viena i paskaitas vazinet  ax.gif  tai as dabar laukiu nesulaukiu tu sestadieniu  biggrin.gif

biggrin.gif o man spalio 6d sesija doh.gif doh.gif doh.gif visai nelaukiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 17, 13:44)
biggrin.gif  o man spalio 6d sesija doh.gif  doh.gif  doh.gif  visai nelaukiu schmoll.gif

taip greit sesija prasideda? o vargeli.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2008 09 17, 13:45)
taip greit sesija prasideda? o vargeli....  blink.gif

nu kodel greit? spali ir sausi tik buna biggrin.gif labai normaliai biggrin.gif sorry uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 17, 13:47)
nu kodel greit? spali ir sausi tik buna biggrin.gif  labai normaliai biggrin.gif  sorry uz  poster_offtopic.gif

na buna įvairiai, pas mus tik tarpiniai spalį būdavo.., na bet dar geriau kad greitai, mažiau teorijos bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 09 17, 12:09)
baud-ia, tikrai žinau g.gif  skiria beveik tokias pat bausmes kaip vairuojant be teisės vairuoti doh.gif

Parodyk kuriame punkte taip parašyta. Nes aš tokio neradau.

128-01 Vairavimas a/m neturint teisės vairuoti (neįgijus) 1000-1500lt arba areštas, sprendžia teismas.

128-02 Vairavimas a/m neturint teisės vairuoti, kai teisė vairuoti atimta 1500-2500 lt arba areštas, sprendžia teismas.

Papildyta:
QUOTE(malvea @ 2008 09 17, 12:43)
draugę teisių atsiimt lidėjau ir prie pat regitros sustabdė, čia prieš porą metų buvo, kai pasakė, kad teisių atsiimt važiuoja tai tie surašė protokolą, kad be teisių važinėja, o kai liepė susirast ką su teisėm arba automobilį ištems aikštutėn, tai pati regitron nubėgo, pasiemė teises ir atgal parvairavo doh.gif

Tai ji teisių dar ir neturėjo, t.y. nebuvo užfiksuota, kad ji jas pasiėmė.
O šiaip tai mano vyras ne kartą be teisių važiavo, tai pora kartų paleido, o kartą važiavo namo su policija pasiimti piniginės su teisėm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 17 rugsėjo 2008 - 12:51
[quote=pikkolo,2008 09 17, 13:54]
Parodyk kuriame punkte taip parašyta. Nes aš tokio neradau.

128-01 Vairavimas a/m neturint teisės vairuoti (neįgijus) 1000-1500lt arba areštas, sprendžia teismas.

128-02 Vairavimas a/m neturint teisės vairuoti, kai teisė vairuoti atimta 1500-2500 lt arba areštas, sprendžia teismas.

tokio išrašo ir aš neradau, bet vien užtai, kad dokumento (VP) neturi gali gaut 20-50lt baudą, šitą tai radau bigsmile.gif
o ten spėju vel nuo kiekvieno miesto teisėjo išmonės priklausys, kaip traktuot tą teisės neturėjimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 09 17, 14:06)
o ten spėju vel nuo kiekvieno miesto teisėjo išmonės priklausys, kaip traktuot tą teisės neturėjimą g.gif

Tai yra parašyta, kad neįgijus.
Atsakyti