Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Daidute @ 2008 09 18, 08:03)
Labas rytas,
Vakar sustresavau grįždama iš darbo. Pirma iš važiuodama iš degalinės neišsisukau posūkyje, kliudžiau bortuką,  verysad.gif  Paskui kažkoks diedas nesulaukęs,user posted image kol išsisuks vairuotoja su žaliu lapeliu lenkė ją ir tiesiai į mane, o mano pagrindinis kelias ir aš drąsiai važiavau. Vos spėjau prasilenkti, kad neįvažiuotu į mane verysad.gif

doh.gif doh.gif doh.gif nu siaubeli,reik ir paciom naglom but,nes kitaip tai nezinau nezinau lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 18, 08:12)
doh.gif  doh.gif  doh.gif nu siaubeli,reik ir paciom naglom but,nes kitaip tai nezinau nezinau lotuliukas.gif  cool.gif

Ištikro tokie diedai priverčia ir tave taip elgtis. ax.gif Toks jausmas, kad jie jau gimė vairuodami ir niekada nebuvo pradedantys vairuotojai. g.gif Tas labiausiai ir biesina gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2008 09 18, 08:19)
Ištikro tokie diedai priverčia ir tave taip elgtis. ax.gif  Toks jausmas, kad jie jau gimė vairuodami ir niekada nebuvo pradedantys vairuotojai. g.gif  Tas labiausiai ir biesina gun_bandana.gif

tai jau taip doh.gif ai nu ka darysi taip jau yra doh.gif as tai irgi buna kartais uzkisineju,bet nenoredama taip jau gaunasi blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės. Aš nusprendžiau,kad visgi moterys tikrai daug kultūringesnės darbuotojos,nesvarbu,kad kartai "grybą nupjauna" biggrin.gif važiavau aną dieną iš Kauno ir niekaip negalėjau išvažiuoti iš greitėjimo juostos-eismas beprotiškas doh.gif Ir ką jūs galvojat? Tokia pati vairuotoja,su tokiu pačiu žaliu lapuku pristabdė,tuo būdu sudarydama už savęs kamštį smile.gif ,bet parodė man ,kad važiuočiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(adika @ 2008 09 18, 08:55)
Sveikutės. Aš nusprendžiau,kad visgi moterys tikrai daug kultūringesnės darbuotojos,nesvarbu,kad kartai "grybą nupjauna"  biggrin.gif  važiavau aną dieną iš Kauno ir niekaip negalėjau išvažiuoti iš greitėjimo juostos-eismas beprotiškas doh.gif Ir ką jūs galvojat? Tokia pati vairuotoja,su tokiu pačiu žaliu lapuku pristabdė,tuo būdu sudarydama už savęs kamštį smile.gif ,bet parodė man ,kad važiuočiau thumbup.gif

nu va kaip fainai thumbup.gif
Atsakyti
O mane šiandien vėl praleido sukant iš šalutinio. Nesuprantu g.gif Kai su savo opeliuku važiuodavau tai nu niekada niekada toj vietoj nieks nepraleisdavo. Nesamonė ir praleist šiaip. Sankrįžoj aš iš šalutinio suku į dešinę, o važiuojantis pagrindiniu tiesiai sustoja ir praleidžia. Kas per biesas? Niekaip nedaeina man...
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2008 09 18, 08:19)
Ištikro tokie diedai priverčia ir tave taip elgtis. ax.gif  Toks jausmas, kad jie jau gimė vairuodami ir niekada nebuvo pradedantys vairuotojai. g.gif  Tas labiausiai ir biesina gun_bandana.gif

ramiai irnesakyk.gif
beveik visi vyrai 'jau gime' su vairu rankose ir pirmi zodziai buvo ne 'mama tete' o 'boba uz vairo.....' mirksiukas.gif duokim durniam kelia
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 09 18, 09:10)
O mane šiandien vėl praleido sukant iš šalutinio. Nesuprantu g.gif  Kai su savo opeliuku važiuodavau tai nu niekada niekada toj vietoj nieks nepraleisdavo. Nesamonė ir praleist šiaip. Sankrįžoj aš iš šalutinio suku į dešinę, o važiuojantis pagrindiniu tiesiai sustoja ir praleidžia. Kas per biesas? Niekaip nedaeina man...

lotuliukas.gif maziau galvok,praleidzia ir valio clap.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 09 18, 09:10)
O mane šiandien vėl praleido sukant iš šalutinio. Nesuprantu g.gif  Kai su savo opeliuku važiuodavau tai nu niekada niekada toj vietoj nieks nepraleisdavo. Nesamonė ir praleist šiaip. Sankrįžoj aš iš šalutinio suku į dešinę, o važiuojantis pagrindiniu tiesiai sustoja ir praleidžia. Kas per biesas? Niekaip nedaeina man...

gal tavo ryškaus lapuko privengia thumbup.gif geras visdelto daiktas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 09 18, 09:15)
gal tavo ryškaus lapuko privengia thumbup.gif  geras visdelto daiktas bigsmile.gif

Taigis, kad nėra lapukų. Mano lapuotasis opeliukas taisomas (įvažiavo į stovinčią kažkas ir pabėgo), o aš daba su vyro exploreriu važinėju į darbą.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 09 18, 09:43)
Taigis, kad nėra lapukų. Mano lapuotasis opeliukas taisomas (įvažiavo į stovinčią kažkas ir pabėgo), o aš daba su vyro exploreriu važinėju į darbą.

bijo solidaus dydzio mirksiukas.gif
gal geriau tinka sakyti -gerbia cool.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 09 18, 09:50)
bijo solidaus dydzio  mirksiukas.gif
gal geriau tinka sakyti -gerbia  cool.gif  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif Kitokio paaiškinimo ir nesugalvoju.
Šiandien vat važiuosiu į Klaipėdą su reikalais. Tai dar nesu viena į ten su tuo tanku važiavus. Kažkaip nedrąsu. Nes žinau, kad reiks kažkur jį priparkuot, o ten kur važiuoju pastoviai pilna mašinų ir nėra vietų. Su savo opeliuku jau orientuojuos maždaug gabarituose, o kaip bus su fordu? Jei ką - bordiūrais lipsiu doh.gif
Atsakyti