Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(vovere74 @ 2008 09 18, 09:57)
lotuliukas.gif  Kitokio paaiškinimo ir nesugalvoju.
Šiandien vat važiuosiu į Klaipėdą su reikalais. Tai dar nesu viena į ten su tuo tanku važiavus. Kažkaip nedrąsu. Nes žinau, kad reiks kažkur jį priparkuot, o ten kur važiuoju pastoviai pilna mašinų ir nėra vietų. Su savo opeliuku jau orientuojuos maždaug gabarituose, o kaip bus su fordu? Jei ką - bordiūrais lipsiu doh.gif

su tokia masina prastumdysi jei ka kitas-ir pasidarysi vietos lotuliukas.gif joke mirksiukas.gif
nors su tokia auto nenuodeme ir bordiurais palaipioti lotuliukas.gif mirksiukas.gif

viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 09 18, 10:04)
su tokia masina prastumdysi jei ka kitas-ir pasidarysi vietos  lotuliukas.gif  joke  mirksiukas.gif
nors su tokia auto nenuodeme ir bordiurais palaipioti  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

viskas bus ok  mirksiukas.gif

Tikiuosi, kad viskas bus ok. Kažkaip neramu man. Juk nuo to laiko kai teisęs išlaikiau - visus stebinau, kad visai nebijau vairuot. Ir į Kauną variau ir į Vilnių, o kiek kartų Klaipėdoj buvau net nebežinau. Tai kas čia man šiandien? Dėl mašinos gal? Draugė sako imk mano. Bet nenoriu, nes su jos mašina nesu visai važiavus.
Atsakyti
Paskaitau, kad neretai naujoms vairuotojoms vis koks ivykis, vis kas uzlenda, vos spejam sustabdyti ir pan. Man irgi taip buna - beveik nepraeina nei viena diena, kad vazinedama neisvengciau kokios nesamones ir tik atrodo per plauka viskas gerai baigesi ir nieko neatsitiko. Ar jums taip nebuna? g.gif O gal mes kol "zalios" labai sureiksminam tokius smulkius ivykius, kurie realiai gal ir tikrai kasdien pasitaiko, bet vairuotojai su patirtim nebekreipia i tai demesio?
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 09 18, 11:14)
Paskaitau, kad neretai naujoms vairuotojoms vis koks ivykis, vis kas uzlenda, vos spejam sustabdyti ir pan. Man irgi taip buna - beveik nepraeina nei viena diena, kad vazinedama neisvengciau kokios nesamones ir tik atrodo per plauka viskas gerai baigesi ir nieko neatsitiko. Ar jums taip nebuna? g.gif O gal mes kol "zalios" labai sureiksminam tokius smulkius ivykius, kurie realiai gal ir tikrai kasdien pasitaiko, bet vairuotojai su patirtim nebekreipia i tai demesio?

Kalbi kaip mano vyras lotuliukas.gif Jis irgi taip sako - kol dar žalia viską sureikšmini ir tiesiog atrodo skaičiuoji visokias smulkmenas. Sako - praeis tie pora metų ir pamirši, kad kažkada jauteisi supratimo verta. Pati keiksi visus naujokus, kad jie važiuoja per lėtai, kad užkišinėja ir pan.
Atsakyti
na ka ,o as sendien irgi pasivezinau neblogai,nulekiau iki maxes,paskiau benzo uzsipyliau,nulekiau i mola,ir gryzau biggrin.gif blush2.gif nu viena ozka kazkokia vis nepraleido manes doh.gif nu bet as ja praleidau,o ta nuleke vista kazkur cool.gif ai vienai bapcei papypsinau,nes isleke ne perejoj ir stovi vidury gatves doh.gif biggrin.gif nu zodziu tiek ivykiu blush2.gif tai kad del meeto mergaites??? ai gi nepasigyriau,ten kur masinyte ilenkiau tai sendien jau igijau drasos ir isvaziavau pati is tos aiksteles atbuliiu o ten taip labai mazai vietos tai taip fainai biggrin.gif blush2.gif ir gryzus jau nebijojau pastatyti biggrin.gif ir niekur neilenkiau ir neatsitrenkiau lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinelė2: 18 rugsėjo 2008 - 11:41
visos turbut vairuojat ane? kad nei vienos nera cia biggrin.gif o as idesiu foto savo nelemtos aiksteles biggrin.gif kur ilenkiau savo masina doh.gif blush2.gif biggrin.gif pagyvinsim tema foto biggrin.gif ( fotkinau per langa blush2.gif beja ten va ta siena tai ir yra 'toji " siena biggrin.gif doh.gif )
user posted image

dabar ziuriu foto,atrodo is virsaus kad ten visai nemazai tos vietos g.gif blush2.gif bet istikro tai mazai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinelė2: 18 rugsėjo 2008 - 11:51
QUOTE(vovere74 @ 2008 09 18, 11:19)
Kalbi kaip mano vyras lotuliukas.gif  Jis irgi taip sako - kol dar žalia viską sureikšmini ir tiesiog atrodo skaičiuoji visokias smulkmenas. Sako - praeis tie pora metų ir pamirši, kad kažkada jauteisi supratimo verta. Pati keiksi visus naujokus, kad jie važiuoja per lėtai, kad užkišinėja ir pan.

hmm..pati vairuoju jau kokius 2,5 metų smile.gif pradžia žiauri buvo, tik įsėdau į mašiną ir...aktyvūs vizitai pas klientus, į dieną 3-5. miestas ne iki tiek pažystamas, kad važiuočiau ne ten, kur troleibusai važiuoja lotuliukas.gif iki šiol su šypsena prisimenu pirmas bandymų dienas, kai važiuodavau antra juosta 40 km/val greičiu biggrin.gif lotuliukas.gif
niekada nesupratau žmonių, kurie pvz.metus laiko apvažinėja žiedus, kad tik nereikėtų ten važiuot ir pan, gi kuo greičiau pradėsi, tuo greičiau išmoksi g.gif

Iš pradžių iš tikrųjų, kiekviena smulkmena atrodo vos ne pasaulio tragedija, o daba dėmesį kreipiu tik į tokius niunsus kai "gerai užneša" (puiki pamoka ateičiai smile.gif ) arba vos vos išvengi avarijos ir dar ne dėl savo kaltės doh.gif

pati stengiuosi pernelyg nerizikuoti (kai pagalvoji baisu, kuo tai gali baigtis), ir šiaip vyrai sako, kad vairuoju ne kaip moteris, o ne viena moteris sako, jog kai vairuoju, šalia jaučiasi saugiau nei su savo vyrais biggrin.gif

ir gėda pripažinti, bet pati dažnai keiksnoju atitinkamus ženklus užsilipdžiusius vairuotojus, ypač kai 40 km/val važiuoja antra juosta biggrin.gif lotuliukas.gif

taip kad sveikinu visas, įsiliejusias į vairuotojų gretas ir linkiu saugių kelionių bei kuo mažiau baimių - visos išmoksta, ir jūs manau tikrai ne išimtis 4u.gif wink.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

pasikartosiu, nes vienoj temoj jau rašiau smile.gif visos, kurios nori į sąrašiuką, prašau parašyti savo datą man į a.ž., nes čia forume galiu kartais ir praleisti datą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spoksi @ 2008 09 18, 12:53)
hmm..pati vairuoju jau kokius 2,5 metų smile.gif pradžia žiauri buvo, tik įsėdau į mašiną ir...aktyvūs vizitai pas klientus, į dieną 3-5. miestas ne iki tiek pažystamas, kad važiuočiau ne ten, kur troleibusai važiuoja  lotuliukas.gif  iki šiol su šypsena prisimenu pirmas bandymų dienas, kai važiuodavau antra juosta 40 km/val greičiu  biggrin.gif  lotuliukas.gif
niekada nesupratau žmonių, kurie pvz.metus laiko apvažinėja žiedus, kad tik nereikėtų ten važiuot ir pan, gi kuo greičiau pradėsi, tuo greičiau išmoksi  g.gif

Iš pradžių iš tikrųjų, kiekviena smulkmena atrodo vos ne pasaulio tragedija, o daba dėmesį kreipiu tik į tokius niunsus kai "gerai užneša" (puiki pamoka ateičiai smile.gif ) arba vos vos išvengi avarijos ir dar ne dėl savo kaltės  doh.gif

pati stengiuosi pernelyg nerizikuoti (kai pagalvoji baisu, kuo tai gali baigtis), ir šiaip vyrai sako, kad vairuoju ne kaip moteris, o ne viena moteris sako, jog kai vairuoju, šalia jaučiasi saugiau nei su savo vyrais  biggrin.gif

ir gėda pripažinti, bet pati dažnai keiksnoju atitinkamus ženklus užsilipdžiusius vairuotojus, ypač kai 40 km/val važiuoja antra juosta  biggrin.gif  lotuliukas.gif

taip kad sveikinu visas, įsiliejusias į vairuotojų gretas ir linkiu saugių kelionių bei kuo mažiau baimių - visos išmoksta, ir jūs manau tikrai ne išimtis  4u.gif wink.gif

o as pati vaziuoju mieste 50 trecia juosta ir ka lotuliukas.gif o tik 50 ir galima vaziuoti mieste lotuliukas.gif ai jai kas labai skubes pralenks irnesakyk.gif hihihi.gif bet seip ne visada taip vaziuoju schmoll.gif tik ten prie namu,nes zinau kad reiks i kaire sukt tai iskarto trecia juosta ir varau biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 18, 12:50)
beja ten va ta siena tai ir yra 'toji " siena  biggrin.gif  doh.gif 

tai ta siena ten ta tvora tokia drūta? iš kurios pusės tu važiavai, kad į ją įvairavai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nestta: 18 rugsėjo 2008 - 12:01
QUOTE(Nestta @ 2008 09 18, 13:00)
tai ta siena ten ta tvora tokia drūta? iš kurios pusės tu važiavai, kad į ją įvairavai? ax.gif

nu nea,ten kur ta balta audi stovi ir desnei pusei sienos kur laipteliai matos tai ten,nezinau kam man susisviete kad as apsisuksiu ten lotuliukas.gif blush2.gif doh.gif ir variau atbulom pati prieki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 18, 12:50)
visos turbut vairuojat ane? kad nei vienos nera cia biggrin.gif  o as idesiu foto savo nelemtos aiksteles biggrin.gif  kur ilenkiau savo masina doh.gif  blush2.gif   biggrin.gif  pagyvinsim tema foto biggrin.gif ( fotkinau per langa blush2.gif  beja ten va ta siena tai ir yra 'toji " siena  biggrin.gif  doh.gif  )
user posted image

dabar ziuriu foto,atrodo is virsaus kad ten visai nemazai tos vietos g.gif  blush2.gif  bet istikro tai mazai biggrin.gif

tai kad ten rodos normaliai tos vietos g.gif jei pvz atbulom paduoti ir nuvaziuoti unsure.gif
gaila negaliu savo kiemo taip nufotkinti,parodyciau kaip mili mili mane MB vercia parkuotis doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 18, 13:02)
nu nea,ten kur ta balta audi stovi ir desnei pusei sienos kur laipteliai matos tai ten,nezinau kam man susisviete kad as apsisuksiu ten lotuliukas.gif  blush2.gif  doh.gif ir variau atbulom pati prieki doh.gif

aaaa
tai ne ta tvora?
tai tada cia isvis is fantastikos srities lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 18 rugsėjo 2008 - 12:06