Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 18, 12:59)
o as pati vaziuoju mieste 50 trecia juosta ir ka lotuliukas.gif  o tik 50 ir galima vaziuoti mieste lotuliukas.gif  ai jai kas labai skubes pralenks  irnesakyk.gif  hihihi.gif  bet seip ne visada taip vaziuoju schmoll.gif  tik ten prie namu,nes zinau kad reiks i kaire sukt tai iskarto trecia juosta ir varau biggrin.gif  blush2.gif

kai pati tokiu greičiu važiuoju ir kas nors dar mirgalina šviesom gale, irgi visada taip sakau - aš važiuoju didžiausiu leistinu greičiu biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spoksi @ 2008 09 18, 13:18)
kai pati tokiu greičiu važiuoju ir kas nors dar mirgalina šviesom gale, irgi visada taip sakau - aš važiuoju didžiausiu leistinu greičiu  biggrin.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif tai va va biggrin.gif o del ziedu kazkuri cia rase tai man lyg tycia kur bevaziuociau tai tu ziedu bent 3 pasitaiko kol grystu tai mane nervuoja jie doh.gif bet gerai instruktorius ismoke juos pravaziuot tai be bedu aciu D... biggrin.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(comep @ 2008 09 18, 13:07)
aaaa
tai ne ta tvora?
tai tada cia isvis is fantastikos srities  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif va butent kad fantastika lotuliukas.gif vyras sako net as neapsisukciau cia inai matai uzsinorejo blush2.gif nu bet ai daugiau nebebandysiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 18, 12:50)
visos turbut vairuojat ane? kad nei vienos nera cia biggrin.gif  o as idesiu foto savo nelemtos aiksteles biggrin.gif  kur ilenkiau savo masina doh.gif  blush2.gif  biggrin.gif  pagyvinsim tema foto biggrin.gif ( fotkinau per langa blush2.gif  beja ten va ta siena tai ir yra 'toji " siena  biggrin.gif  doh.gif  )
user posted image

dabar ziuriu foto,atrodo is virsaus kad ten visai nemazai tos vietos g.gif  blush2.gif  bet istikro tai mazai biggrin.gif

Pradedančiųjų krikštas tai vadinasi biggrin.gif
svarbiausia nesijaudinti ir nepanikuoti, nes:
1.mašina yra tik daiktas.
2. greičiui ilenkimas/įbrėžimas įtakos neturi biggrin.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
sestadieni man reikes vienai vaziuoti
mb isvaziuoja i isvyka su darbu,isvaziuoja anksti, 6.30 jau turi buti vietoje,prie autobuso,iki kurios nera vieso transporto,o taksu kokia 40 lt....
ir man ji reikes vezti blink.gif blink.gif tai cia gelytes,o kaip man poto vienai grizti,jauciu parsistumsiu as ta masina iki namu blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 09 18, 13:31)
mb isvaziuoja i isvyka su darbu,isvaziuoja anksti, 6.30 jau turi buti vietoje,prie autobuso,iki kurios nera vieso transporto,o taksu kokia 40 lt....
ir man ji reikes vezti  blink.gif  blink.gif tai cia gelytes,o kaip man poto vienai grizti,jauciu parsistumsiu as ta masina iki namu  blink.gif  blink.gif  blink.gif

tai kad nera taip baisu kaip nusiteiki mirksiukas.gif tokiu laiku mazai masinu bus mirksiukas.gif tin nepanikuok,letai vaziuok,viska apsiziurek ir bus ciki piki viskas thumbup.gif pamatysi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 18, 13:30)
drinks_cheers.gif  tai va va biggrin.gif  o del ziedu kazkuri cia rase tai man lyg tycia kur bevaziuociau tai tu ziedu bent 3 pasitaiko kol grystu tai mane nervuoja jie doh.gif  bet gerai instruktorius ismoke juos pravaziuot tai be bedu aciu D... biggrin.gif  blush2.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  va butent kad fantastika lotuliukas.gif  vyras sako net as neapsisukciau cia inai matai uzsinorejo blush2.gif  nu bet ai daugiau nebebandysiu cool.gif

o zinai ka
vyrai kartais nusisneka lotuliukas.gif
as cia karta nakti veziau 'pijokus' namo,ir nugrybavau ne ten,reikejo apsisukti siauroje gatveje,maniskis rekia netilpsi,vaziuok iki kokio posukio kaireje ir tt
o as emiau ir apsisukau be jokiu nesklandumu,taip kad kartais musu akytes geriau matuoja tongue.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif  tai va va biggrin.gif  o del ziedu kazkuri cia rase tai man lyg tycia kur bevaziuociau tai tu ziedu bent 3 pasitaiko kol grystu tai mane nervuoja jie doh.gif  bet gerai instruktorius ismoke juos pravaziuot tai be bedu aciu D... biggrin.gif  blush2.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  va butent kad fantastika lotuliukas.gif  vyras sako net as neapsisukciau cia inai matai uzsinorejo blush2.gif  nu bet ai daugiau nebebandysiu cool.gif

aš dar iki šiol nesuprantu, iš kurios juostos į kurią reik į žiedą įvažiuot biggrin.gif nes visi taip važiuoja, kad gatavi tik bile įlįst, nesvarbu, kad tai prieštarauja elementariai logikai ir KET blink.gif
kažkada kolega iš pajūrio pasakojo, jog pas juos visi teisingai važiuoja, kaip turi būt, sako o vln nesuprantu, jei juosta laisva, iš jos ir lįs, nesvarbu, kad negalima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 09 18, 13:34)
o zinai ka
vyrai kartais nusisneka  lotuliukas.gif
as cia karta nakti veziau 'pijokus' namo,ir nugrybavau ne ten,reikejo apsisukti siauroje gatveje,maniskis rekia netilpsi,vaziuok iki kokio posukio kaireje ir tt
o as emiau ir apsisukau be jokiu nesklandumu,taip kad kartais musu akytes geriau matuoja  tongue.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif o man vyras uz vairo jau norejo griebti doh.gif ziuriu jau soko imt uz vairo,sakau ko cia sokineji? lotuliukas.gif jis sako eik tu sau,galvojau jau ant borto uzleksi lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(spoksi @ 2008 09 18, 13:35)
aš dar iki šiol nesuprantu, iš kurios juostos į kurią reik į žiedą įvažiuot  biggrin.gif  nes visi taip važiuoja, kad gatavi tik bile įlįst, nesvarbu, kad tai prieštarauja elementariai logikai ir KET  blink.gif
kažkada kolega iš pajūrio pasakojo, jog pas juos visi teisingai važiuoja, kaip turi būt, sako o vln nesuprantu, jei juosta laisva, iš jos ir lįs, nesvarbu, kad negalima biggrin.gif

o vat i vln nenoreciau vaziuoti pati schmoll.gif nebent su navigacija,nes kitaip man amen butu ten doh.gif blush2.gif o apie ziedus tai man nesunku,bet cia paaiskinti nemokeciau blush2.gif ai ir kaip laikiau teses per egza 2 ziedai papuole,tai gerai kad mokejau pravaziuot,nes buciau neislaikius cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinelė2: 18 rugsėjo 2008 - 12:40
QUOTE(comep @ 2008 09 18, 13:31)
ir man ji reikes vezti  blink.gif  blink.gif tai cia gelytes,o kaip man poto vienai grizti,jauciu parsistumsiu as ta masina iki namu  blink.gif  blink.gif  blink.gif

dar ir geriau, niekas netrukdys tongue.gif o tai visokie MB ir pan., tik ir reguliuoja, ne tas, ne taip, ne todėl ir pan. o geriausia - išvažiuoji viena ir mokaisi be komentarų smile.gif
aš visada kai kas nors pradėdavo bumbėt, sustodavau ir pasiūlydavau išlipti ir kelionės tikslą pasiekti pėsčiomis, bumbėtojai kažkur pradingo lotuliukas.gif

svarbiausia - nebijoti paprašyti pagalbos smile.gif kažkada žiemą miesto centre reketavau vyriškį, kad išvažiuotų iš užsnigtos aikštelės, ir išvažiavo, bu man buvo per sudėtinga biggrin.gif
kitąkart pripuoliau prie šeimos automobilių stovėjimo aikštelėj, ir vyriškį užkamavau klausimu, kas pas mane taip ūžia smile.gif pasirodo ten buvo ventiliatorius, chi chi chi lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spoksi @ 2008 09 18, 13:41)
dar ir geriau, niekas netrukdys  tongue.gif  o tai visokie MB ir pan., tik ir reguliuoja, ne tas, ne taip, ne todėl ir pan. o geriausia - išvažiuoji viena ir mokaisi be komentarų smile.gif
aš visada kai kas nors pradėdavo bumbėt, sustodavau ir pasiūlydavau išlipti ir kelionės tikslą pasiekti pėsčiomis, bumbėtojai kažkur pradingo  lotuliukas.gif

svarbiausia - nebijoti paprašyti pagalbos smile.gif kažkada žiemą miesto centre reketavau vyriškį, kad išvažiuotų iš užsnigtos aikštelės, ir išvažiavo, bu man buvo per sudėtinga biggrin.gif
kitąkart pripuoliau prie šeimos automobilių stovėjimo aikštelėj, ir vyriškį užkamavau klausimu, kas pas mane taip ūžia smile.gif pasirodo ten buvo ventiliatorius, chi chi chi  lotuliukas.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif ai man reiketu as irgi paprasyciau blush2.gif
Atsakyti

as tai niekaip nesuprantu kur tu ten norejai apsisukt ir kaip i siena ivaziavai?? g.gif man cia atrodo visais atvejais normaliai galima isvaziuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 09 18, 13:46)
as tai niekaip nesuprantu kur tu ten norejai apsisukt ir kaip i siena ivaziavai?? g.gif man cia atrodo visais atvejais normaliai galima isvaziuoti  g.gif

nu ne ne biggrin.gif tuoj nufotkisiu dar ir geriau paaiskinsiu biggrin.gif
tik labai nesijuokit blush2.gif blush2.gif blush2.gif taigi cia kur tie laipteliai ivaziavau iki ju,ir bandziau atbuliniu atgal pavaziuo kad pastatyciau masina priekiu prie sienos,kad lengviau isvaziuot butu biggrin.gif taigi bet ten gale dar stovejo masina blink.gif nu ir badziau sukti atbulom ir ismurijau vairuotojo pusei ilenkiau sparna nes per daug uzsukau doh.gif nu zodziu gal supratai? biggrin.gif blush2.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinelė2: 18 rugsėjo 2008 - 12:54