QUOTE(viksriukas @ 2008 10 28, 15:07)
Zinot, pries iseidama pirkau skalbykle issimoketinai. Buvom susikibusios su ja ir delto, nes ji nenorejo, kad pirkciau(jos senoji sugedo, o pinigu naujai neturejo niekas). Bet esme tame, kad iseidama palikau jai ta skalbykle, nors uz ja kas menesi ir toliau moku as. Aisku, padariau taip, nes jug sena,ligota, o skalbti neturi su kuo. Gal taip norejau dar ir papildomu tasku gauti is jos savo atzvilgiu. Kaip manot ar tikrai buvo verta?
Sitas klausimas mane visdar kamuoja 
Mes išeidami iš anytos (gyvenom pas ją 9 mėn. kol remontavo mūsų namičius), palikom jei neseniai priktą naują televizorių, taip ale "atsidėkodami" už tai kad priėmė. Ir šiaip, mes kas mėnesį jei po 200 Lt už patarnavimus duodavom, maistu aprūpindavom. Iš pradžių galvojau, reikėjo pasiimt tą televizorių, o su laiku pradėjau mąstyt, kad gi nenubiednėjau nuo to
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2008 10 28, 15:13)
Mano nuomone verta (na gal ne verta, bet tai geras ir gražus poelgis, o kuo daugiau gyvenime gražių dalykų, tuo geriau gyventi). Vien todėl, kad taip padėjote senam žmogui, vyro mamai. Tik dėl tų "papildomų taškų"... Visai gali būti, kad jų negausite. Bet tai nėra blogai, esmės tai nekeičia.
Aš tikiu, kad geri poelgiai duoda naudos mums patiems netgi jei kiti to poelgio ir neįvertina taip, kaip galbūt mums norėtųsi
Ir jokiu būdu neverta dėl to kamuotis.
Vis dėlto yra tikimybė, kad Jūsų su anyta santykiai normalizuosis vien todėl, kad jūs kartu nebegyvenat, nes užsimirš problemos, kurios kilo grynai buitiniame lygmenyje, nes bendravimas bus retesnis, todėl gal ir kokybiškesnis ar labiau vertinamas (abiejų pusių). To ir linkiu
Ir nelaikykit pykčio savyje... buvo kas buvo. O pyktis kenktų tik Jums pačiai
Aš tikiu, kad geri poelgiai duoda naudos mums patiems netgi jei kiti to poelgio ir neįvertina taip, kaip galbūt mums norėtųsi
Vis dėlto yra tikimybė, kad Jūsų su anyta santykiai normalizuosis vien todėl, kad jūs kartu nebegyvenat, nes užsimirš problemos, kurios kilo grynai buitiniame lygmenyje, nes bendravimas bus retesnis, todėl gal ir kokybiškesnis ar labiau vertinamas (abiejų pusių). To ir linkiu
Ir nelaikykit pykčio savyje... buvo kas buvo. O pyktis kenktų tik Jums pačiai