QUOTE(Bekasė @ 2008 10 29, 09:54)
kaip matau ne viena Salve123 mato tiktais
du kelius arba tave iskoliojusi asmeni kita diena pasikviesti arbatai ir deti visas pastangas, kad jinai susidarytu geresne nuomone, arba iskolioti triauksciais keiksmazodziais. O kam tokie krastutinumai?
Kadangi mano keiksmazodziu arsenalas tikrai nera toksai turtingas ir vaiksciojanciu ant mano galvos nemegstu ( visai nesvarbu kas tai per zmogus), todel renkuosi kita kelia -
bendrauti minimaliai.
Bendradarbis vienas pasakojo. Jo seimoje irgi mociute kiek tik gali juodina jo mama, tai viena karta po eilinio bandymo igelti visa seima draugiskai atsistojo ir isvaziavo namo.
Anytos nuomones apie marcia tai nepakeite, bet ismoke ja ta nuomone pasilaikyti sau.
Nepataikaujant ir nesimetant keiksmazodziais yra trecias variantas bendrauti minimaliai, ir to pakanka, kad abi puses butu patenkintos.
QUOTE(Fijona @ 2008 10 29, 09:54)
Niekada nekoliojau nieko, o keiksmazodziu apskritai nevartoju. O ir esu isitikinusi, kad manoji anyta manes taip niekad nepavadintu, nors gal ir labai liezuvi nieztetu. Tiesiog del pacios saves -
ji yra supazindinta su musu poziuriu i tokius dalykus, todel zino, kad nukentetu pati - bendravimas butu apribotas. Vyras, skirtingai nuo salves123, yra isitikines, kad suauges psichiskai sveikas zmogus, kokia savo mama ir laiko, turi valdyti savo emocijas.
Nuomones gal ir nepakeisiu, bet man, kaip ir jums, ta nuomone toli toli

Bet pasiekta ne tiek ir mazai - bendraujama civilizuotai, niekas manes isakomu tonu nemokina, kaip kepti kotletus, niekas nekomentuoja mano sugebejimu gelininkysteje, niekas neaiskina, ka moteris seimoje turi daryti ir kaip teisingai aukleti vaikus. Jauciuosi puikiai, nes esu pati savimi. Vyrui taip pat nereikia, kad sokciau kadrili aplink jo mama. O kaip ji jauciasi, kad santykiai su manimi yra pakankamai formalus, as nezinau. Turiu itarima, kad visai neblogai.
QUOTE(Fijona @ 2008 10 29, 11:19)
stebina gan siauras poziuris i visa sita reikala - tik balta (jusu variantas) arba juoda. Kol negali buti trecio? Avis taip pat sveika, o vilkas apysotis

.
Papildyta:
QUOTE(Dievaitė @ 2008 10 29, 12:16)
et, anyta....
kažkada apie ją jau psakojau, bet va, šešuru atsistebėt negaliu. gyvena jis su vyro pamote vos per vieną namą nuo mūsų, bet..... mažojo ankūko aplankyt dar nebuvo.
na, suprantu, manęs nemėgsta ir nereikia, bet anūkas 
nors.... gal Kalėdos iš ties stenuklų metas besąs pasirodys
as irgi nesuprantu, kodel tarkim nemegstant marcios, pamirsti savo anuka, daug tokiu atveju zinau. Juk visgi jo sunaus vaikas. na sito nemoku pagristi...
o kalbant apie anukus, tai manoji anyta labai rodo meile anukei prie svetimu zmoniu, ko as nemegstu. Ir siaip apipila dovanomis, bet pasaugoti nenori...as ir neprasau po vineo nemalaonaus incidento, bet kodel tada vyrui skundziasi kad matai as nepalieku jai anukes