QUOTE(blondinatore @ 2008 11 18, 19:11)
laimei as su ja negyvenu, bent tiek gerai, langus jai dazem mes kai sveciuose buvom
bet mes nuo jo priklausomi ir atsiribot negalim, mes gyvenam jos buvusio vyro, mano vyro tevo bute, tai ji labai gera taktika pasieme, tipo kad jei vyras mano tik maziau pas ja vazineja, ji skambina savo buvusiam vyrui ir skundziasi kokie mes blogi, jis skambina mano vyrui savo sunui ir sako, nu buk geras paziurek mama ji gi tavo mama...nu ir susidaro toks uzburtas ratas, jei turetume daugiau pinigu tikrai kad ir nuomuociausi bet uosvio bute negyvenciau, nes jauciames tokie priklausomi, jei kas blogai ji skambina uosviui o jis velniu mano vyrui duoda, taip ir gyvename su baime kad neisvarytu supykes ar pan...as zinokit gal per riebiai, bet busiu laiminga tik kai laidosim ta sena manipuliatore...ji jau tiek kartu mire, kad ...
tik niekaip nesugeba numirt
...ir mes gyvenam vilniuj, tai kad vyras po darbo dar pas ponia tarnauja...isivaizduojat tiek sugadint mano vyrui gyvenima ir nekest jo, kad jis savo mamos vardu nevadina...jis paniekinamai ja "musu ponia" vadina 
Papildyta:
teisingai, ziurekit save o ja ignoruokit, na kaip nors istversit iki balandzio, o gal pavyks greiciau susiremontuoti?
pas mane irgi panasiai, vyras vaziuoja o as ne uz ka, ir vaiko neleidziu vezt.
Papildyta:
maniskis tai mane palaiko, bet irgi laksto....mama gi...
pykstates su vyru del anytos?
Papildyta:
teisingai, ziurekit save o ja ignoruokit, na kaip nors istversit iki balandzio, o gal pavyks greiciau susiremontuoti?
pas mane irgi panasiai, vyras vaziuoja o as ne uz ka, ir vaiko neleidziu vezt.
Papildyta:
maniskis tai mane palaiko, bet irgi laksto....mama gi...
pykstates su vyru del anytos?
Žinai, kaip pasakius Pykstamės. Tiesiog tikrai iškyla labai daug problemų ir aiškinimosi dėl jos. Tačiau mano vyras tikriausiai kitoks, nes tikrai pas ją nelaksto, o be manęs iš vis ten net kojos nekelia. O šiemet per lapkričio 1 d pirmą kartą pas ją važiavo vienas, nes aš ant jos taip supykau, kad pasakiau sakau gana, važiuok ir kalbėkis. Na ir ką manote nuvažiavo, kalbėjosi, o po to viso to reziume Marčiai ožiukai