QUOTE(Agniska @ 2008 11 13, 13:52)
Oj kaip Jus suprantu,nors pas mus nėra identiška situacija,bet savo anytos irgi nekenčiu visa siela,dabar laukiuosi,o ji viską daro,kad tik man būtų blogiau,o kas blogiausia,dar su ja gyvenam,tai skaičiuoju dienas,kada išsinešdinsim iš čia....Todėl tikrai nematau už nką smerkt,kvailiusia tai,kad jos nepagalvoja kas bus kai susens visai,kad dzin bus sūnams,jei taip elgiasi su jų šeimom,oj galėsi tad ji man pačiulbėti
sveikatos ir stiprybes
na kad maniske tai sena tarka jau

, vyro labai velam amziuj susilauke, tai visa gyvenima ir nepaleido nuo pavadzio, moke kiekvienam zingsny (ji buvus pedagoge! ), o cia atsirado merga (as) ir sugadino suneli

ji pas mus po insulto, tai aciu dievui nors i tulika nueina pati, nusiprausia, valgyt pasidaro, kai gerai jauciasi ir i lauka trumpasm.o siaip nuliudinsiu, jusu vyras tikriausia ja ziures sena, nes tokios puikiai moka manipuliuoti...nes mes nors kartu negyvenam, vyras kasantra diena pas ja vaziuoja, o ji susigalvoja durniausiu priezasciu...o jei bus daeita iki to, kad jai reikes pamperius keisti, tai
kas pikciausia, visalaik sako kad pinigeliu truksta, o vyro sunui, kuris ant mamos parites tai tukstancius euru dovanoja (jis vokietijoj gyvena ir i metus karta atvaziuoja), to brolelio irgi nepakenciu, pasikeles...kai pagimdziau savo sunu, jis kaip tik buvo su zmona atvaziaves, tai pabuvo diena pas mama, o po to proe juros ismove, o mano vyras turejo lakstyt i ligonine pas mus ir pas ja, ji gi nepaleis, o brolelis net nepasivargino pabut bent pora dienu, ka jau ten, net nepasveikino ! uztat dabar jo zmona laukias, tai vasara kai teko susitikt pasakaiu viska ka apie juos galvoju (gaila ne prie anyteles)...uzkniso antrarusiais but...
o greit gimdyt? ar gyvent ilgai pas ja planuojat? gal yra galimybe pas savo tevus pagyvent? blogai bunant

pastoviai nervuotis...
pamenu kai ji man verkt pradejo kad pas ja (o varge!) langai nedazyti seniai, ir as pries menesi pagimdzius turejau jai su vyru tuos langus dazyt, prisiuosciau kliju, perpute krutis

, o ta ragana net nepadekojo...nu as jai stiklines vandens serganciai nepaduosiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Papildyta:
QUOTE(blondinatore @ 2008 11 15, 19:04)
sveikatos ir stiprybes
na kad maniske tai sena tarka jau

, vyro labai velam amziuj susilauke, tai visa gyvenima ir nepaleido nuo pavadzio, moke kiekvienam zingsny (ji buvus pedagoge! ), o cia atsirado merga (as) ir sugadino suneli

ji pas mus po insulto, tai aciu dievui nors i tulika nueina pati, nusiprausia, valgyt pasidaro, kai gerai jauciasi ir i lauka trumpasm.o siaip nuliudinsiu, jusu vyras tikriausia ja ziures sena, nes tokios puikiai moka manipuliuoti...nes mes nors kartu negyvenam, vyras kasantra diena pas ja vaziuoja, o ji susigalvoja durniausiu priezasciu...o jei bus daeita iki to, kad jai reikes pamperius keisti, tai
kas pikciausia, visalaik sako kad pinigeliu truksta, o vyro sunui CIA TUREJO BUTI VYRO BROLIUI

, kuris ant mamos parites tai tukstancius euru dovanoja (jis vokietijoj gyvena ir i metus karta atvaziuoja), to brolelio irgi nepakenciu, pasikeles...kai pagimdziau savo sunu, jis kaip tik buvo su zmona atvaziaves, tai pabuvo diena pas mama, o po to proe juros ismove, o mano vyras turejo lakstyt i ligonine pas mus ir pas ja, ji gi nepaleis, o brolelis net nepasivargino pabut bent pora dienu, ka jau ten, net nepasveikino ! uztat dabar jo zmona laukias, tai vasara kai teko susitikt pasakaiu viska ka apie juos galvoju (gaila ne prie anyteles)...uzkniso antrarusiais but...
o greit gimdyt? ar gyvent ilgai pas ja planuojat? gal yra galimybe pas savo tevus pagyvent? blogai bunant

pastoviai nervuotis...
pamenu kai ji man verkt pradejo kad pas ja (o varge!) langai nedazyti seniai, ir as pries menesi pagimdzius turejau jai su vyru tuos langus dazyt, prisiuosciau kliju, perpute krutis

, o ta ragana net nepadekojo...nu as jai stiklines vandens serganciai nepaduosiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1