Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta

QUOTE(Marijai @ 2008 09 23, 13:21)
Anytos forumuose nesėdi, bent jau manoji nemoka iš viso kompu naudotis. Jei mokėtų, tai tikrai parašytų.  tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif malonus komplimentas,
o siaube, be kompo kaip man liudna butu verysad.gif

[quote=Moonte,2008 11 02, 18:22]
Neapykanta tai labai stiprus, ir griaunantis jausmas, jis dazniausiai griauna zmogu, kuris neapkencia is vidaus, o tam, kuri neapkencia vienodai sviecia, nes tai ne jo emocijos, jis gal net nenutuokia apie zmogui sukeliamus jaumsus, arba laiko juos beverciais.

..netyčia ilindau i jusu tema, perskaiciau vos trecdali ir pakilo spaudimas lotuliukas.gif
..nuo visu jusu gincu, gyvenimo istoriju, erzelynes net galva susisuko..
o kava ne velnio nemačyja, ot dabar zinosiu kur geri vaistai buna lotuliukas.gif thumbup.gif
super marčiukes, "guoskites" savo anytomis ir toliau taip audringai,
nu smagu zinoti, kas uz nugaros kalbama thumbup.gif

Vilioja, linkiu tau kantrybes, tikiu, esi ir busi gera anyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2008 11 02, 18:48)
.netyčia ilindau i jusu tema, perskaiciau vos trecdali ir pakilo spaudimas lotuliukas.gif
o kava ne velnio nemačyja, ot dabar zinosiu kur geri vaistai buna lotuliukas.gif  thumbup.gif

O kaip Jūs žinot, kad tai apie Jus rašoma g.gif Ar čia bendrai sau pritaikot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2008 11 02, 21:13)
O kaip Jūs žinot, kad tai apie Jus rašoma  g.gif Ar čia bendrai sau pritaikot  g.gif

Upokšni, nu ir klausima uzdavei?..apie mane cia niekas neraso.. lotuliukas.gif
..pritaikyt galesiu ateity, kai busiu anyta..
..zinok, as juodojo humoro megeja lotuliukas.gif
..jei nori rimtai, dar kol kas nesusisnekesim..
Atsakyti
Nors anyta ir marti nėra giminės, tačiau drabstytis purvais irgi nereikėtų, o ir neverta. Nutylėjus, manau daugiau laimėsi
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 11 02, 22:02)
Nors anyta ir marti nėra giminės, tačiau drabstytis purvais irgi nereikėtų, o ir neverta. Nutylėjus, manau daugiau laimėsi

friends.gif
Ir svarbiausia, kad nutylejimas nera silpnumo pozymis, o stiprybes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 02 lapkričio 2008 - 22:18
QUOTE(Moonte @ 2008 11 02, 23:04)
friends.gif
Ir svarbiausia, kad nutylejimas nera silpnumo pozymis, o stiprybes.

sutinku. Tik tai supranti kur kas vėliau, o kol esi jaunas/jauna tai sunkoka suvokti. Aš, pavyzdžiui, nutyliu prieš žmones, kurie man pradeda šaipytis ir t.t. Kartais neiškentus, pasakau ką nors, tai tuomet iš to žodžio šaiposi. Manau visai nekalbėti, bus geriau. Ir svarbiausia neimti ė širdė. Kaip aš pati sakau, geriausia ignoruoti, bet protingai, sveiko proto ribose.
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2008 11 02, 18:48)
..netyčia ilindau i jusu tema, perskaiciau vos trecdali ir pakilo spaudimas lotuliukas.gif
o kava ne velnio nemačyja, ot dabar zinosiu kur geri vaistai buna lotuliukas.gif  thumbup.gif

Tokiose temose pozityvo mažai. Spaudimo pakilimas - natūrali būsena.

Marčiukės daugiausia, yra teisios ir baisisi anytom. Ką padarysi - kad pačios kažkada taps anytom - nepagalvoja... Aš jau beveik tapau uošve. Laukia dar anytos statusas... Liūdna dėl jaunų ir nelanksčių asmenybių. Liūdna. Bet toks gyvenimas.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 11 02, 22:28)
Kaip aš pati sakau, geriausia ignoruoti, bet protingai, sveiko proto ribose.

Tai, kaip supratau, irgi negerai. Anyta reikia jei ne myleti, tai bent bandyti pamilti. smile.gif

O jei rimtai, manes taip pat laukia anytos dalia. Bet visada maniau, kad vaikus auginu tik todel, kad ju labai norejau, tai buvo mano svajone, todel kasdien padekoju Auksciausiam uz tai, kad jie yra. Jei senatvej busiu ju mylima - dekosiu ir vel, jei ne - tyliai mastysiu, ka padariau ne taip. Niekada nesvarstysiu - jei taip, tai geriau kilpa ant kaklo, jei kitaip - tai dar kazkas. Egocentrizmas, manau, yra viena pagrindiniu kliuciu siltiems santykiams atsirasti.
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 11 03, 02:43)
Tokiose temose pozityvo mažai. Spaudimo pakilimas - natūrali būsena.

Marčiukės daugiausia, yra teisios ir baisisi anytom. Ką padarysi - kad pačios kažkada taps anytom - nepagalvoja... Aš jau beveik tapau uošve. Laukia dar anytos statusas... Liūdna dėl jaunų ir nelanksčių asmenybių. Liūdna. Bet toks gyvenimas.

..cia ne tas zodis..gal net spaudimas ne prie ko, tai greiciau emocijos sukyla, paskaicius
kaip kazkuri rase cia, kad anyta jai palinkejo nesveiko kudikio susilaukti, tai taip ir noretus tokiai anytai liezuvi istraukt..
O kame priezastis del tokio palinkejimo marciai?..kuom ji nusikalto?..vat sito tai as nesupratau..
Atsakyti
Fijona, pamilti anytą? blink.gif Pagarba turi būti, čia meilė ne prie ko.
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2008 11 03, 11:43)
..cia ne tas zodis..gal net spaudimas ne prie ko, tai greiciau emocijos sukyla, paskaicius
kaip kazkuri rase cia, kad anyta jai palinkejo nesveiko kudikio susilaukti, tai taip ir noretus tokiai anytai liezuvi istraukt..
O kame priezastis del tokio palinkejimo marciai?..kuom ji nusikalto?..vat sito tai as nesupratau..

Kažkokios priežastys priveda prie tokių santykių. Pažįstu moterį, kuri su motina buvo susipykusi taip, kad sakė ateisiu apš... ant tavo kapo.

ką padarysi, jei beribis pasipūtimas ir pyktis užgožia sveiką protą...
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 10 29, 21:36)
Jū taip ir nesupratote. Man viskas patinka, ką bedarytų mano anyta  biggrin.gif .

Gal jūs ir nesuprasite, bet vienaip ar kitaip aš ją myliu ir saugau. Saugau, nes ją myli mano vyras ir jei su ja kas nutiktų jis labai liūdėtų, o man būtų labai negera jį tokį matyti, o aš noriu, kad jam būtų tik gera. Vat kokia aš savanaudė. Myliu kitus išimtinai vardan savęs biggrin.gif

Malonu tokius žodžius skaityti smile.gif
Pasiskaitinėjau šioje temoje ir tikrai, reta kuri gražiai atsiliepia apie savo anytą verysad.gif Manau, kad tos moterys nusipelnė ir pagarbos, juk jos užaugino mūsų vyrus. Gal įžvelkime ir gerąsias jų būdo savybes, kurių jos turi tikrai ne vieną schmoll.gif Ne viena iš mūsų irgi būsime anytom( aš tai tikrai biggrin.gif ). Jos taip pat myli savo sūnus ir manau, kad linki jiems pačio geriausio, o ne blogiausio( gal yra ir kokių išimčių, juk toks gyvenimas) smile.gif

Aš savo anytą tikrai gerbiu ir nors ji yra garbaus amžiaus, bet tikrai šiuolaikiška moteris rolleyes.gif Ir tikrai žinau, kad mane visuomet išklausys ir patars, kai bus sunku. Būna, kad jai daugiau išsipasakoju, nei savo mamai, su kuria irgi puikiai sutariu tongue.gif
Atsakyti