Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta

QUOTE(Marijai @ 2008 09 23, 13:05)
Na tai žinoma - anyta pati geriausia, marti - pati blogiausia. Net tada, kai ta gera anyta palinki anūkams ir vaikams mirties.
Yra visokių anytų, ir marčių. Bet man deja, su anyta nepasisekė, o kaip marti aš jai buvau per gera. Sūnaus, beje, ji irgi nemyli. Nežinant situacijos, per daug kategoriškai aiškini.

Aš nesigilinu į asmeniškumus. Jau kelintą kartą girdžiu, kad jūsų anyta jums ir jūsų vaikams mirties palinkėjo. Matosi, kad pati negalite perlipti per tai ir nešiojatės šitą nuoskaudą visą gyvenimą. Maža koks žmogus kada ko palinkėjo.

Atsakyti
Taaaip, o mano anyta gera. Man gera. Nes neprisileidžia manęs net ir per dešimt kilometrų, Mat aš esu ta, netikša, a n t r o j i jos sūnui. Man tai kas, aš galiu gyvent ir be jos, bet labai skaudu matyti, kai jos sūnus, mano mylimas vyras kenčia dėl to, kai jau nebeišlaiko nervai, pradeda man guostis, kad užsukęs pas savo motiną, rado buvusią pirmąją žmoną atėjusią su savo kažkelintu draugu, smagiai besiplepančius. Ir kad motina į jo klausimą, kodėl taip yra, kodėl ji negali priimti manęs kaip jo gyvenimo moters, negalinti nieko atsakyti. Žinoma iš pradžių buvo ir man labai skaudu, kad nei per naujus metus, nei per kitas šventes niekada nepakvietė, (kažkaip įsivaizdavau, kad ji turėtų pirmiau pakviesti, nes pati iš pradžių šiek tiek nedrįsau lįsti), o kai užsukome šiaip vieną kartą su reikalu neperspėję, tai net į kambarį nepakvietė schmoll.gif , palaukiau koridoriuje. Bet dabar - nusispjaut. tegu gyvena. Tik va, vyro gaila, kol pripratom prie tokios situacijos iš tiesų buvo sunku vis laukti kažkokių geresnių santykių. Kiek žinau, jos anyta taip pat jos labai nenorėjo. Bet kaip matau, ji iš to išvadų nepadarė. O sorry doh.gif , klystu, tai taikoma tik man blush2.gif verysad.gif , pirmajai marčiai ji tikriausiai gera, nors šii nepasidrovėjo ir keletą kartu ant trijų raidžių anytos pasiųsti...
Atsakyti
Na man pasiseke, nezinau ar anyta siaip geras zmogus, ar tai, kad gyvenam toli daug duoda biggrin.gif . pamazgas pilt negrazu, taciau jei anyta net supykusi linki tokiu baisybiu, kaip nesveikas vaikutis, tai ji tikrai velnio pramanyta ir pateisinimo nera
Atsakyti
QUOTE(Bugnu_dama @ 2008 09 23, 13:56)
Na man pasiseke, nezinau ar anyta siaip geras zmogus, ar tai, kad gyvenam toli daug duoda biggrin.gif . pamazgas pilt negrazu, taciau jei anyta net supykusi linki tokiu baisybiu, kaip nesveikas vaikutis, tai ji tikrai velnio pramanyta ir pateisinimo nera

Mano tėvukas (kai namo negrįžau kartą), kai jau buvau paauglė, gerai per dubcę diržu perliejo, o kai inkalusi namo parėjau privertė prie jo akių butelį degtinės vienai išmaukti, plius dar ten visokių paauklėjimų buvo, žodinių moralų ypač. Ir nupiešė kur aš nusiridensiu su savo "palaidu" gyvenimu ir dar visokių siaubų baubų pažadėjo. O mama ne vieną kartą sakė, kad aš ją į kapus nuvarysiu su savo zbitkais. Ir namo vyrą-narkomamą (nors gyvenime nesileido ir neuostė nieko) parsitempiau... Bet kažkodėl po šiai dienai prieš tėvus galvą nulenkti norisi ir kojas išbūčiuoti, kad į gyvenimą išleido.

Gal vis tik tai priklauso nuo auklėjimo? Kaip žmogus išauklėtas gerbti už save vyresnius? Kada reikia patylėti ir nutylėti, kada pasakyti, kam pritari, o ką tiesiog praignoruoti? O ne išlėkti atlapą krūtine ir visiems aiškinti - koks anyta blogas žmogus.

Nors ką čia aiškinti, neaiškinus, vis tiek apsisukusios visas srutas supils, pačios apie save pamiršdamos ir angelais nekaltaisiais save vaizduodamos.

cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2008 09 23, 09:20)
Važiuotų daržų kasti. Ir dar įsiprčiau, kad važiuotų pas tėvus. Su manimi prisibūs dar daug savaitgalių.

tai jau prisibuvo su jais n savaitgaliu kol uzaugo - dabar savai seimai laikas.
Atsakyti
QUOTE(mamaedita @ 2008 09 23, 14:52)
kodėl ji negali priimti manęs kaip jo gyvenimo moters

Na nenori ji jūsų priimti ir tiek. Kodėl tai taip svarbu? Be anytos pripažinimo gyventi negalite? Toks įspūdis, kad ištekėjote ne už vyro, o už anytos. Kita vertus tai, kad vyras jus išsirinko savaime nereiškia, kad turite patikti visškai svetimam žmogui. Ir liaukitės kankinusios vyrus su tokiom nesąmonėm, nes tai taip pat daro jų gyvenimą nepakenčiamu.

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2008 09 23, 15:04)
Kaip žmogus išauklėtas gerbti už save vyresnius?

manau, kad pagarba yra nusipelnoma, o ne išsirekalaujama, ir gerbti galime ne tik už save vyresnius, bet ir jaunesnius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2008 09 23, 13:59)
Pažįstu asmeniškai 3 anytas sėdinčias čia SM (sūnums po 21-25 metus). Nė viena iš jų tikrai nepasakys nieko blogo apie marčias, nors būnant svečiuose apie tokias susidaro tam tikra nuomonė.
Yra pagarba bent jau savo šeimai, nenešti šiukšlių ir pamazgų iš namų. O tokios marčios, tas srutas ne tik išneša bet dar ir visiems kitiems užpila.

o koks skirtumas ar internete savo bedas rasai, ar eini per visus ir kam tik netingi pasakoji?
Atsakyti
QUOTE(mamaedita @ 2008 09 23, 15:16)
manau, kad pagarba yra nusipelnoma, o ne išsirekalaujama,

Būtent. Kuomet anytos akimis žvelgiant būsite verta jos pagarbos, tuomet jos ir sulauksite.
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 09 23, 15:13)
Na nenori ji jūsų priimti ir tiek. Kodėl tai taip svarbu? Be anytos pripažinimo gyventi negalite? Toks įspūdis, kad ištekėjote ne už vyro, o už anytos. Kita vertus tai, kad vyras jus išsirinko savaime nereiškia, kad turite patikti visškai svetimam žmogui. Ir liaukitės kankinusios vyrus su tokiom nesąmonėm, nes tai taip pat daro jų gyvenimą nepakenčiamu.

Na ir postas doh.gif , toks įspūdis, kad norite tiktai įkąsti. Taigi aš ir nerašiau, kad gailiu savęs, ir kad ji man reikalinga. Matyt neaiškiai išdėsčiau, o gal jūs tiesiog neperskaitote, kas parašyta. Svarbu ne tai, kad anyta nenori priimti, o kad matau kenčiantį vyrą.
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 09 23, 15:13)
Na nenori ji jūsų priimti ir tiek. Kodėl tai taip svarbu? Be anytos pripažinimo gyventi negalite? Toks įspūdis, kad ištekėjote ne už vyro, o už anytos. Kita vertus tai, kad vyras jus išsirinko savaime nereiškia, kad turite patikti visškai svetimam žmogui.

tokia situacija yra imanoma, kai visiskai su tuo asmeniu nebendrauji ir jisai negali tureti jokios itakos tavo seimai.
Bet atsiprasant ar marti turi nekreipti demesio, kai anyta jos vaikams aiskina, kad ju motina yra laisvo elgesio moteris ir dar neaisku kas ju tetis?
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 09 23, 15:19)
Būtent. Kuomet anytos akimis žvelgiant būsite verta jos pagarbos, tuomet jos ir sulauksite.

vaje, net nepagalvojau, tai turbut niekada hihihi.gif
Atsakyti