Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta

QUOTE(zvaigzd_leja @ 2008 12 31, 00:23)
Tai netaikiau visoms, bet dalis tokiu mano minetu marciu tikrai yra, as su savo anyta negaliu sakyt, kad sutariu, as ja tiesiog ignoruoju, esu atsiribojusi, aisku jei ko paklausia atsakau, bet trumpai ir daugiau neisitraukiu i kalbas, o kadangi ji man svetimas zmogus tai dar lengviau nuo jos atsiriboti. As esu sukurusi kaip pati sakau, toki pakankamai piktos saltos gal ir pasiputusios marcios ivaizdi, tad ji man kiek pastebejau i akis bijo ka ir sakyt, bet kitiems pavaro nemazai, zinoma skaudu kai apie tai suzinai, bet esi toks koks esi ir kiti taves nepazistantys tegu paspringsta savo nesamonem.

..tada suprasciau taip, kad ir anukai mociute ignoruos?..ir jiems ji taip pat bus svetimas zmogus?..
ar poziuris pasikeis, kai galbut prireiks pagalbos kada ne kada paziureti ,ty. pasaugoti vaikus?
Atsakyti
Taip buna įvairiai, bet aš manau svarbu vyro pozicija... mano močiutė buvo bloga anyta mamai (o aš budama vaiku viską mačiau , dabar daug supratau), bet pasakyčiau ,kad šioje situacijoje buvo kalčiausias mano tėvas ,kad visada palaikė tik savo motiną, o mama stengėsi nuo jos atsiriboti, gyventi savaip , buvo visko, net nenoriu prisiminti, bet tik noriu pabrėžti labai svarbu kokia vyro POZICIJA, jei jis visada užstoja savo motina bus blogai, galima bandyti nekreipt dėmesio, bet kantrybė vistiek truks, o tada doh.gif
dabar turiu vyra (matyt pasimokiau iš mamos klaidų) kuris myli savo mama, bet mūsų seima jam svarbiausias dalykas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2008 12 31, 00:40)
..tada suprasciau taip, kad ir anukai mociute ignoruos?..ir jiems ji taip pat bus svetimas zmogus?..
ar poziuris pasikeis, kai galbut prireiks pagalbos kada ne kada paziureti ,ty. pasaugoti vaikus?

vat savo vaiku jai ne uz ka nepalikciau schmoll.gif , ne is piktumo ar pasiputimo, bet as ja visiskai nepasitikiu. anukai manau bendraus, nzn, ateitis parodys.
As suprantu, kad vyrui ji kokia bebutu vistiek yra motina, tad stengiuosi apie ja blogai nesneketi prie jo, nes matau, kad jam skaudu, taciau jis mane pazista ir zino, kad zmogus apsikes mane ir mano seima bus ignoruojamas. As jam nedraudziu su ja bendrauti, bet pati i ju bendravima nesikisu.
Atsakyti
Kartais pavydziu toms, kurios teigia turincios nuostabias anytas. Savos negaliu pakest, ilga laika dar nusileisdavau ir tylejau, taciau truko kantrybe, kai is jos giminiu pradejau girdet, kaip ji ant manes visimes loja, o i akis siepia dantis, va tada tai isreziau viska i akis, daba stengiuos kuo maziau bendraut kai apsilanko pas vyra; paklausia-atsakau, bet tik tiek. Vaiko uz jokius pinigus nepalikciau jai.
Atsakyti
O aš pasigirsiu!! 4u.gif Turiu puikią anytą thumbup.gif Ji man tikra draugė
Bet mano mama mano vaikinui uošvenė tai vriedna verysad.gif Bet labai tikiuosi, kad ne už ilgo ,kai sukursim tikrą šeimą ir įteisinsim santykius ir mano mama pasitaisys ir nebus nemėgstamąja uošviene rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikinu Laola rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laola @ 2009 01 04, 13:03)
O aš pasigirsiu!! 4u.gif  Turiu puikią anytą  thumbup.gif Ji man tikra draugė
Bet mano mama mano vaikinui uošvenė tai vriedna  verysad.gif Bet labai tikiuosi, kad ne už ilgo ,kai sukursim tikrą šeimą ir įteisinsim santykius ir mano mama pasitaisys ir nebus nemėgstamąja uošviene  rolleyes.gif

ar jeigu šteisinsit santykius mamos nuomonė pasikeis?
Atsakyti
Labai dziaugiuosi savo anyta, tikrai labai malonu bendrauti, niekada nesikisa, kur nereikia, ir visada pataria, kur reikia.
Atsakyti
QUOTE(zvaigzd_leja @ 2008 12 31, 12:55)
vat savo vaiku jai ne uz ka nepalikciau  schmoll.gif , ne is piktumo ar pasiputimo, bet as ja visiskai nepasitikiu. anukai manau bendraus, nzn, ateitis parodys.
As suprantu, kad vyrui ji kokia bebutu vistiek yra motina, tad stengiuosi apie ja blogai nesneketi prie jo, nes matau, kad jam skaudu, taciau jis mane pazista ir zino, kad zmogus apsikes mane ir mano seima bus ignoruojamas. As jam nedraudziu su ja bendrauti, bet pati i ju bendravima nesikisu.

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
gera mano (busima) anyta thumbup.gif
Atsakyti
Nepamenu,gal jau esu pasisakiusi,bet mano anyta superine thumbup.gif Is tikro tai ji padeda daug daugiau man negu mama.Tiesa,pradzioj lyg ir buvo siokie tokie nesusipratimai,bet visad laikiausi savo nuomones,uz tai dabar visad tik uz mane anyta uzstoja,sunus tik paskui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzd_leja @ 2008 12 31, 11:55)
vat savo vaiku jai ne uz ka nepalikciau  schmoll.gif , ne is piktumo ar pasiputimo, bet as ja visiskai nepasitikiu. anukai manau bendraus, nzn, ateitis parodys.

ta pati situacija ir pas mus drinks_cheers.gif Bet vyras dazniausiai toje puseje buna... unsure.gif Mamyte, matyt, dramos bureli lanke jaunisteje...
Atsakyti