Nu bet ir ėda jos gyvenimus.
Aš netekėjus, bet gyvenu su saviškiu, tai kaip jum atrodo?
Jau dabar nervai ištampyti.
Dar sako: "ateikit pas mus pagyvent, pinigų pataupysit".

išprotėčiau per valandą.
Užtenka tik trumpam aplankyt nuvažiuot ir tai jau sugadinta nuotaika visam vakarui. Suprantu, kad jie niekada manęs nelaikys šeimos nare, bet ir jo motina, ir tėvas privalo mane gerbti. Aš gal irgi žmogus? Turbūt dar nežino to, kad, kaip šauks, taip atsilieps... O aš jau pradedu atsiliepinėt, nes nesėdėsiu dantų sukandus ir neprarysiu kiekvieno akmens į mano pusę mesto.
Jau jo tėvas mano charakterį man girdint apšnekėjęs, jau man išaiškinta, kaip aš gyvent turiu ir t...t..
Gražiausia buvo, kai per vieną iš paskutinių apsilankymų pas juos man buvo pasakyta, kad gimdyčiau, nes jo tėvas invalidas. Jo nuomone, turiu kuo greičiau pagimdyt, nes atseit anūkų nesulauks. Nu blyn

o mano nuomonė tai nesvarbi turbūt? ane? Aš jam sakau "MAN 19 METŲ, man reikia mokslus pabaigt ar bentjau įpusėt, mes gyvenam nuomojamam bute ir t..t..", o jis man pradėjo pasakot, kad anksčiau 19 metų jau tuokdavosi.. Vienu žodžiu. Galiausiai buvau aprėkta: "Ką, aš anūkų nesulauksiu!?!"
Atvažiavus nė žodžio negaliu pasakyt. Retai būna, kad sakinį pasakyčiau nepertraukta... O dar to pakelto tono kaip negaliu pakęst... Rėkia ir rėkia...
Aš ir maistą turiu gamint taip, kaip jo motina. Vieną kartą paėmiau ir pasakiau aiškiai, kad kugelį kepu taip, kaip mano mama mane išmokė ir pieno į jį pilt nesiruošiu, tai teko moralo klausyt.
O gražiausia, kai šuniuką nusipirkom... Viešpatie...

Jo mama tampo, tąso, ant rankų ima kas 5min. Mes sakom, kad to šuns netampytų, tai dar vieną kartą rėkt pradėjo "ką norėsiu, tą darysiu". Tai kas bus, jei apsispręsim jau visam laikui kartu būt ir vaikų susilauksim?
Kai šnekėt kaip atseit ji mums padeda, tai pati pirma, o kai padėt...
Bet ką čia parašiau, tai tik kruopos nuo realybės, o tokių įvykių tiek, kad knygą parašyt galima.
Nenoriu aš apie ją blogai atsiliept, bet kad manęs nemėgsta, tai galiu garantuot. Visai negerbia, neklauso, mano nuomonė paskutinėj vietoj. To aš tikrai neleisiu. Galiu į svečius nuvažiavus pasišypsot ir pratylėt, bet tegul nereguliuoja man gyvenimo, kada man gimdyt, kaip ką daryt ir t..t.. Užtat tėvus turiu supratingus, kurie visada pasidomės, kaip sekasi ir tai padarys nuoširdžiai... Visada pasisiūlys padėt, jei net ir nereikia, bet visada supras, kad aš jau nebe maža, kad turiu savo nuomonę, kad pati sprendžiu, kaip man gyventi. Jie niekada nebruka savo nuomonės, nepamokslauja, o svarbiausia gerbia ir mane, ir žmogų, kurį pasirinkau. Džiaugiuosi, kad turiu tokius tėvelius.
Su saviškiu kartu dar tik pusę metų su truputuku gyvenu, o apsilankymų pas jo tėvus jau sumažėjo iki visiško minimumo...
Nu ir prirašiau... išsiliejau. negražu gal taip šnekėt, bet kažkam pasipasakot reikia. Užkniso pas save visas nuoskaudas laikyt.