Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta

QUOTE(aiste :-} @ 2009 03 21, 15:28)
manes vyras pries ja neapgyne,tai as pati save ir savo vaika apginsiu

daug prirasei..bet uzteko vieno sakinio, kuris rekte rekia, jog vyras taves negerbia ir nemyli..gal netgi ir niekada nemylejo..

QUOTE(Roxetė @ 2009 03 21, 18:26)
Mano anyta tikrai labai gera moteris, bet galetu reciau i svecius uzeiti  lotuliukas.gif
Zinoma, ji vis prigalvoja priezasciu atsibelsti, tai sausainiu iskepe, tai bananu nupirko, tai dar kazka atnesa. Niekuomet tuscia neateina, gal nedrasu eiti be priezasties  lotuliukas.gif
Tikrai nesiskundziu. Kad tik visos tokios butu  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

kokia tu nesupratinga.. mirksiukas.gif ..taigi pasikviesk pati ir pamatysi, kad ji ras priezasciu neateiti, pasakys gal kita syki.. lotuliukas.gif
Atsakyti
buvo daug problemu su anyta, bet metams begant, siekiant savo tikslo (siekiau atsiriboti, ismokyti pagarbos man, suprasti pagaliau kas man patinka ir nepatina, pasisakambinti pries atvaziuojant ir .t.t )ir pamazu matau rezultata.....pagaliau matai kad zmogus pradejo suprasti mane ir mano gyvenimo buda....aisku kiek metu praejo kol as matau prasviesejima tunelio gale lotuliukas.gif aisku nesam ir nebusim artimos drauges bet bent jau bendrauti galima nesipykstant thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2009 03 18, 20:08)
doh.gif ojojoj, o aš galvojau, kad tik vyriokam tokios bedos su uošvienėm būna doh.gif

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif nu jau visi anekdotai kuriami tik apie uosvienes, nors daugiausiai velniu priedusios anytos biggrin.gif mano mama pvz, draugavau su vaikinuku gan ilgai, tai budavo sedim pas mane, ji paklausia gal vaikai arbatos norit, as sakau ne, bachurelis mano - noreciau..... na ir pataiso arbatos, dar koki sausainuka atnesa... jei as atsakau kad noreciau, o jis sako as tai nenoriu, tai mamos atsakymas, ai ka as cia del taves vienos taisysiu biggrin.gif biggrin.gif kitas variantas. su dabartiniu vyreliu. jis negrizo savaitgali, uzbaliavojo, as kepu karbonadus. mama sako - o tai vyruciui nekepsi? sakau nu virsune, jis bilekur valkiojas o as dar karbonadus jam kepsiu. tai mama taip gailestingai - na negi bus vargsas nevalges... va tau kur uosviene thumbup.gif dazniausiai ne uz mane o uz zenteli eina biggrin.gif ne visada, bet tikrai daug nuolaidziauja.
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 03 31, 22:01)
schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif nu jau visi anekdotai kuriami tik apie uosvienes, nors daugiausiai velniu priedusios anytos biggrin.gif mano mama pvz, draugavau su vaikinuku gan ilgai, tai budavo sedim pas mane, ji paklausia gal vaikai arbatos norit, as sakau ne, bachurelis mano - noreciau..... na ir pataiso arbatos, dar koki sausainuka atnesa... jei as atsakau kad noreciau, o jis sako as tai nenoriu, tai mamos atsakymas, ai ka as cia del taves vienos taisysiu biggrin.gif biggrin.gif kitas variantas. su dabartiniu vyreliu. jis negrizo savaitgali, uzbaliavojo, as kepu karbonadus. mama sako - o tai vyruciui nekepsi? sakau nu virsune, jis bilekur valkiojas o as dar karbonadus jam kepsiu. tai mama taip gailestingai - na negi bus vargsas nevalges... va tau kur uosviene  thumbup.gif dazniausiai ne uz mane o uz zenteli eina biggrin.gif ne visada, bet tikrai daug nuolaidziauja.

Atsakyti
biggrin.gif kitas variantas. su dabartiniu vyreliu. jis negrizo savaitgali, uzbaliavojo, as kepu karbonadus. mama sako - o tai vyruciui nekepsi? sakau nu virsune, jis bilekur valkiojas o as dar karbonadus jam kepsiu. tai mama taip gailestingai - na negi bus vargsas nevalges... va tau kur uosviene  thumbup.gif dazniausiai ne uz mane o uz zenteli eina biggrin.gif ne visada, bet tikrai daug nuolaidziauja.

biggrin.gif ..nu ot superinė tavo mama.. thumbup.gif ..kad mano sūnui tokia uošvienė pakliūtu.. lotuliukas.gif
Atsakyti
dazniausiai ne uz mane o uz zenteli eina biggrin.gif ne visada, bet tikrai daug nuolaidziauja.

Mano mama panašiai ax.gif Kadangi mes su sese esam dviese, tai mano vyrą sunum vadina, o jau kai nuvažiuojam į svečius - primaitina tiek, kad paskui maniškis dar tris dienas neprašo rimto maisto biggrin.gif

Su anyta pas mus visai normalūs santykiai, ir čierką padarom kartu, ir papliurpiam, galiu bet kuria tema kalbėt, bet vistiek mąstau ir žinau ką sakau biggrin.gif Buvo periodas, kai pykau ant jos, ale dabar kažkaip... Kaip viena forumietė išsireiškė - "išsiauklėjau anytą" biggrin.gif
Atsakyti
Manoji nera bloga, bet as su ja beveik nebendrauju, ji pas mus neatvaziuoja, nes toli gyvena, o as pas ja retai nuvaziuoju, nes neturiu tam poreikio blush2.gif Geriau savo mama aplankau kas savaitgali, o tiesa ji irgi zentu rupinasi labiau nei manim rolleyes.gif
Atsakyti
Manoji anyta visai nieko. Bet gyventi su ja tai nė už ką nenorėčiau. Įtariu, kad tada ir prasidėtų visi linksmumai. biggrin.gif
Atsakyti
savajai buvau gera, kol nepradejau skyrybu dokumentu tvarkytis..tada ir prasidejo manes apkalbinejimas, kurstymas buvusio vyro, kad ta k....kita turi, todel ir skiriasi....nors tikrai beda buvo mano ex beda su alkoholiu....
Atsakyti
Man pasiseke, nes turiu tikrai gera anyta tongue.gif ax.gif
Atsakyti
Manoji visai gera, tik kai viesejo pas mus pora savaiciu, subraize mano puodus. Nepadejo aiskinimai, kad su jais reikia naudoti medinius irankius. Bet dziaugiausi, kad siaip nepradejo savo tvarkos virtuveje ivesdineti ir i spintas neeme landzioti. Salyje, kurioje gyvenu, beveik iprasta, kad svecias seimininko teises perima, o kai dar tas svecias - anyta... Bet ji, saunuole, labai normaliai elgesi smile.gif

Bet ilgesniam laikui su ja apsigyventi nenoreciau, bijociau, kad konfliktai pamazu imtu kilti.
Atsakyti
QUOTE(Rubyna @ 2009 04 03, 15:10)
Man  pasiseke, nes turiu tikrai gera anyta  tongue.gif  ax.gif

thumbup.gif kazin jei reiketu gyventi kartu? (galbut gyvenate kartu)

QUOTE(_Ruby_ @ 2009 04 04, 13:20)
Manoji visai gera, tik kai viesejo pas mus pora savaiciu, subraize mano puodus. Nepadejo aiskinimai, kad su jais reikia naudoti medinius irankius. Bet dziaugiausi, kad siaip nepradejo savo tvarkos virtuveje ivesdineti ir i spintas neeme landzioti. Salyje, kurioje gyvenu, beveik iprasta, kad svecias seimininko teises perima, o kai dar tas svecias - anyta... Bet ji, saunuole, labai normaliai elgesi smile.gif

Bet ilgesniam laikui su ja apsigyventi nenoreciau, bijociau, kad konfliktai pamazu imtu kilti.

kiekviena moteris po stogu nori buti vienintele seimininke virtuveje biggrin.gif
Atsakyti