QUOTE(lozickiene @ 2009 03 13, 17:27)
o sitai tai ne tik psihologo reiktu ir nuo alkoholio gydytis nes megeja isgerti ir aciu dievui kad mes ten nebegyvenam nes toki ten gyvenima ziauru gyvenau kad tekdavo ir bekti is namu ir gaudavau liulin (nuo vyro) ir pati anyta ta savo sunum nesirupindavo ka norejo tie visi vaikai ta ir dare ir dar pati girdydavo savo vaikus
Na tikrai ne kas kai toki dalykai dedasi. Bet svarbiausia, kad jau ten negyveni. As tai karingo charekterio esu ir nenusileidziu, jau jeigu man i dusia prisiko tai niekada neatleisiu ir tuo labiau nesitaikstysiu.

Manau, kad jau neimanoma pakeisti tokiu zmoniu, tiesiog juos taip ju tevai isauklejo ir nieko cia jau nepadarysi. Skaudu kai savo klaidu ar blogu darbu nemato, bet........ Jiem atrodo, kad jie viska gerai daro, kad reikia taip ir ne kitaip. As niekada nesupratau is kur pas zmones tiek neapykantos, kad nekesti savo sunaus zmonos. Ypac jei nera tikrai rimto pagrindo. As suprantu jei butu marti narkomane, paleistuve, vogtu ir t.t tai suprantu, o dabar!
Papildyta:
QUOTE(kazachka @ 2009 03 13, 18:41)
o mano anyta tia velnio pramanyta. pacio tikriausio. manau kad prakeike, nezinau ka su tuo daryti. pati i tas magijas juodas nelendu, bet sirdim jauciu kad ji lanbai stengiasi mus isskirti kad jos sunelis gryztu pas ja, ir jai tarnautu iki jos gyvenimo galo.
Kartais as irgi pagalvoju, kad mane prakeike mano anyta

Seip netikiu tokiais dalykias, bet kartais susimastau

Man atrodo, kad jei vyras protingas tai tai jis supras kada jo motina bandys jus skirti ar nepagrystai taves nemegti. Siandien ziurejau laida kur anyta kaltino marcia, savo sunaus zmogzudyste

Pagalvojau, kad jau cia tai virsune! Jei turi pakankamai irodymu tai eik i policija o ne kvies zurnalistus ir tokias erezijas skleisk