Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta

QUOTE(Martelė @ 2009 02 28, 15:34)
Pratylėjau ir prakentėjau daug metų,gal 7 kokius  g.gif . Gaudavau ją visur vežioti kur usigeizdavo,nes koki turta turime,ji neskaito kad tai mano o jos sūnaus  blink.gif ,tai mašina ir įeina į tą sarašą  doh.gif ,na o aš kaip vairuotoja,kuro neužpildavo.Vaikų savo jei nesu palikusi,nes mėgsta ir užšaukti ant jų  blink.gif .O daugiau kaip prieš metus viska išdėjau,tai dabar taip gera ant dušios ir nebebijau telefono skambučių,pas mus atvažiuoja tik kai gimtadienis koks būna.

nors as su savo MB nevedus, bet mano ,,anyta'' tokia kokiu reta, tikrai! Nera apie ka kalbeti, jokia tema!
Atsakyti
As galiu papasakoti savo istorija. Su anyta nebendrauju ir net nesu bendravusi. Vede mes dar tik 8 menesiai, draugavom du metus. Ir nei karto su ja nebendravau. Ji manes jau net nemacius nenorejo verysad.gif Vyro seseriai as irgi nepatikau nors mate mane tik viena karta ir net nesiteike su manim bendrauti schmoll.gif O savo mamai pripasakojo, kad as tokia ar anokia. O mano anytai jos dukreles zodziai tai sventi. Paskui anyta prase vyro draugo, kad atvestu mano busima vyra i prota (ta prasme pakalbetu ir itikintu, kad jis mane mestu). O draugas buvo geras ir mum viska papasakojo, tai mano tada dar tik busimasis nubego aiskinti, o mamyte brangioji viska neige. Tai taip isejo, kad tas zmogus, kurio ji to prase viska issigalvojo blink.gif Paskui seke apkalbos ne tik apie mane, bet apie mano tevus. Pykau baisiausiai, kad mano tevai itraukti i ta brudna reikala buvo. Bet ka jau padarysi doh.gif Sukaupia drasa ir pakvieciau ja pasikalbeti, galvojau zmogiskai, civilizuotai pasikalbesim, issiaiskinsim kas negerai, kodel negerai ir t.t O kaip jus manot? Ji atsisake! Pasak jos ji nieko nesake ir nedare. Paskui pradejo visom savo giminem skustis koks jos sunus negeras, kokia as negera. O ten toki zmones, kad mato krisla svetimoj aky, o savoj nemato net rasto verysad.gif Zinau kaip negraziai jie kalbejo apie mane ir verkiau ir galvojau skirtis, bet paskui pagalvojau, kad nereikai leisti tokiem zmonem sugriauti tavo laimes schmoll.gif Po visu siu ivykiu nebendrauju nei as nei mano vyras su ja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vylke: 12 kovo 2009 - 21:33
Va saunu kai nors vyrai supratingi, o mano situacijoje tai o vargeli doh.gif as toks zmogus, kad jei jau kas mane izeide ar kaip prikiaulino tai bendrausiu, bet pagarbos tam zmogui schmoll.gif gaunas toks mazdaug bendravimas is reikalo. siaip ne prastas ji zmogus, kaip ir visi savotiska tokia, bet jau kaip man atsibodo toks tas perdetas sunelio nepaleidimas doh.gif skambina kelis sykius i diena, su reikalu ar siaip, na tu reikalu kazkokiu praktiskai visada atsiranda. o ir tas is po sijono neislenda, ciut kas ir tuoj mamytes skambina klausti.... oi negaliu jau per nervus man kaip eina... doh.gif jei as tokia busiu anyta liepiau is manes telefona atimti biggrin.gif nes na jau juokinga, tai jai reikia i parduotuve nes koja skauda, tai to tai ano, tai masina pataisyt tai masina paskolyt tai siaip paskambint vyro broliui nes jau 12 o dar negrizo ir pan.... doh.gif toks jausmas kad neturim mes ka veikti tik jos gyvenima gyventi. o vyrelis - ir lekia. ir kalba po keliolika sykiu telefonu ir t.t. ir pan.. kazkada prie draugo sukritikavau, draugas juokiasi, ir kaip tycia ziuriu ogi skambina. sakau imk, tau mamyte skambina. tai draugas galvojau kris is juoko doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 03 12, 22:59)
Va saunu kai nors vyrai supratingi, o mano situacijoje tai o vargeli  doh.gif as toks zmogus, kad jei jau kas mane izeide ar kaip prikiaulino tai bendrausiu, bet pagarbos tam zmogui  schmoll.gif gaunas toks mazdaug bendravimas is reikalo. siaip ne prastas ji zmogus, kaip ir visi savotiska tokia, bet jau kaip man atsibodo toks tas perdetas sunelio nepaleidimas  doh.gif skambina kelis sykius i diena, su reikalu ar siaip, na tu reikalu kazkokiu praktiskai visada atsiranda. o ir tas is po sijono neislenda, ciut kas ir tuoj mamytes skambina klausti.... oi negaliu jau per nervus man kaip eina...  doh.gif  jei as tokia busiu anyta liepiau is manes telefona atimti  biggrin.gif nes na jau juokinga, tai jai reikia i parduotuve nes koja skauda, tai to tai ano, tai masina pataisyt tai masina paskolyt tai siaip paskambint vyro broliui nes jau 12 o dar negrizo ir pan.... doh.gif toks jausmas kad neturim mes ka veikti tik jos gyvenima gyventi. o vyrelis - ir lekia. ir kalba po keliolika sykiu telefonu ir t.t. ir pan.. kazkada prie draugo sukritikavau, draugas juokiasi, ir kaip tycia ziuriu ogi skambina. sakau imk, tau mamyte skambina. tai draugas galvojau kris is juoko  doh.gif  lotuliukas.gif

Kai mes draugavom tai irgi taip budavo skambina tai ja i soda nuvesk, tai nuvaziuok i parduotuve pieno nupirk, tai parvaziuok mano kas nors sugedo. Tai as prisipazinisu pakeliau suma ir taip kokiu 3 kartus lotuliukas.gif Sakau tai ka tu leksi jai ir uzpakali nusisikus valyti?! Tai jai tas labai nepatiko kai sunelis nustojo sokineti pagal jos dudele biggrin.gif Tai as tapau ne tik mandra, bet ir valdinga lotuliukas.gif Galvoju ko as turiu nusileisti, deda ant manes ir dar mano drauga (vyra) sokdina. Paskui jau ir mano vyreliui akys atsivere ir aciu Dievui!
Atsakyti
As turiu labai nuostabia anyta manyciau,gyvenam kartu jau trecius metus, visada kai reikia vaika pasaugoja, vaziuojam kartu apsipirkineti dazniausiai, ir daug ka kartu darom, dar nei karto nebuvom susipyke
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2009 03 13, 10:36)
As turiu labai nuostabia anyta manyciau,gyvenam kartu jau trecius metus, visada kai reikia vaika pasaugoja, vaziuojam kartu apsipirkineti dazniausiai, ir daug ka kartu darom, dar nei karto nebuvom susipyke

Gerai, kad kai kuriom taip pasiseka. Dziaugiuosi uz tave thumbup.gif Sekmes jums taip ir toliau bendraukit.
Atsakyti
sveikos as cia naujoke esu smile.gif as ir turiu anyta bet nekaip sutarem mes su ja net nesinori pas ja vaziuoti,kai gyvenom su vyru dar pas anyta tai vos ne kiekviena diena pykomes su ja.Dziuku kad yra mamyciu turinciu puikias anytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lozickiene @ 2009 03 13, 11:43)
sveikos as cia naujoke esu smile.gif as ir turiu anyta bet nekaip sutarem mes su ja net nesinori pas ja vaziuoti,kai gyvenom su vyru dar pas anyta tai vos ne kiekviena diena pykomes su ja.Dziuku kad yra mamyciu turinciu puikias anytas smile.gif

Man atrodo, kad visom anytom buna skausmingas tas"antrasis gimdymas" kai isleidi sunu i gyvenima, perleidi ji kitai moteriai. Bet kitos puikiai sugeba su tuo susitaikyti, o vat kitos matyt nesubega tai sunaus zmona matyt jom ta baisioji drakone atemus is jos sunu ir dar nesugebanti juo taip gerai pasirupinti kaip mamyte lotuliukas.gif As tai savajai norejau pasiulyti psichologo konsultacija biggrin.gif tai matyt butu manes dar labiau pradejus nekesti blink.gif Man atrodo, kad jeigu yra dideliu nesutarimu tai geriau jau negyventi kartu, o jei negyveni kartu tai kuo maziau matytis clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Vylke @ 2009 03 13, 14:33)
Man atrodo, kad visom anytom buna skausmingas tas"antrasis gimdymas" kai isleidi sunu i gyvenima, perleidi ji kitai moteriai. Bet kitos puikiai sugeba su tuo susitaikyti, o vat kitos matyt nesubega tai sunaus zmona matyt jom ta baisioji drakone atemus is jos sunu ir dar nesugebanti juo taip gerai pasirupinti kaip mamyte lotuliukas.gif As tai savajai norejau pasiulyti psichologo konsultacija biggrin.gif  tai matyt butu manes dar labiau pradejus nekesti blink.gif Man atrodo, kad jeigu yra dideliu nesutarimu tai geriau jau negyventi kartu, o jei negyveni kartu tai kuo maziau matytis  clap.gif

o sitai tai ne tik psihologo reiktu ir nuo alkoholio gydytis nes megeja isgerti ir aciu dievui kad mes ten nebegyvenam nes toki ten gyvenima ziauru gyvenau kad tekdavo ir bekti is namu ir gaudavau liulin (nuo vyro) ir pati anyta ta savo sunum nesirupindavo ka norejo tie visi vaikai ta ir dare ir dar pati girdydavo savo vaikus doh.gif
Atsakyti
O aš irgi galiu pasidžiaugti savo nuostabiai gera anyta, labai ja gerbiu ir iš jos pusės (tiksliau iš abiejų uošvių) jaučiu šilumą ir nuoširdų bendravimą. Kadangi dukters neturi tai sakė aš jiems kaip dukra. bigsmile.gif Gera kai santykiai geri ir nereikia nei mums nei jiems kankintis.. smile.gif
Atsakyti
o mano anyta tia velnio pramanyta. pacio tikriausio. manau kad prakeike, nezinau ka su tuo daryti. pati i tas magijas juodas nelendu, bet sirdim jauciu kad ji lanbai stengiasi mus isskirti kad jos sunelis gryztu pas ja, ir jai tarnautu iki jos gyvenimo galo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lozickiene @ 2009 03 13, 17:27)
o sitai tai ne tik psihologo reiktu ir nuo alkoholio gydytis nes megeja isgerti ir aciu dievui kad mes ten nebegyvenam nes toki ten gyvenima ziauru gyvenau kad tekdavo ir bekti is namu ir gaudavau liulin (nuo vyro) ir pati anyta ta savo sunum nesirupindavo ka norejo tie visi vaikai ta ir dare ir dar pati girdydavo savo vaikus doh.gif

Na tikrai ne kas kai toki dalykai dedasi. Bet svarbiausia, kad jau ten negyveni. As tai karingo charekterio esu ir nenusileidziu, jau jeigu man i dusia prisiko tai niekada neatleisiu ir tuo labiau nesitaikstysiu. gun_rifle.gif Manau, kad jau neimanoma pakeisti tokiu zmoniu, tiesiog juos taip ju tevai isauklejo ir nieko cia jau nepadarysi. Skaudu kai savo klaidu ar blogu darbu nemato, bet........ Jiem atrodo, kad jie viska gerai daro, kad reikia taip ir ne kitaip. As niekada nesupratau is kur pas zmones tiek neapykantos, kad nekesti savo sunaus zmonos. Ypac jei nera tikrai rimto pagrindo. As suprantu jei butu marti narkomane, paleistuve, vogtu ir t.t tai suprantu, o dabar!
Papildyta:
QUOTE(kazachka @ 2009 03 13, 18:41)
o mano anyta tia velnio pramanyta. pacio tikriausio. manau kad prakeike, nezinau ka su tuo daryti. pati i tas magijas juodas nelendu, bet sirdim jauciu kad ji lanbai stengiasi mus isskirti kad jos sunelis gryztu pas ja, ir jai tarnautu iki jos gyvenimo galo. doh.gif

Kartais as irgi pagalvoju, kad mane prakeike mano anyta verysad.gif Seip netikiu tokiais dalykias, bet kartais susimastau mastau.gif Man atrodo, kad jei vyras protingas tai tai jis supras kada jo motina bandys jus skirti ar nepagrystai taves nemegti. Siandien ziurejau laida kur anyta kaltino marcia, savo sunaus zmogzudyste blink.gif Pagalvojau, kad jau cia tai virsune! Jei turi pakankamai irodymu tai eik i policija o ne kvies zurnalistus ir tokias erezijas skleisk aggressive.gif
Atsakyti