Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada nors vyras yra mušęs?

QUOTE(zhilius @ 2009 08 19, 17:12)
Siais laikais tik vienas kitas ir tas su alkoholine shizofrenija.

rankomis mosikuoti smegenų daug nereikia cool.gif
sistema nesikeičia
Atsakyti
dauguma is musu yra ta patyrusios.

nesamone kazkokia, nemanau kad jau tokia dauguma ir patyre.
gal ten kur tu gyveni ir iprasta taip, bet TIKRAI NE VISUR!!!!!!

TAI NERA NORMALU, PRITARIU JEI VIENA KARTA TRENKE, IR NESIJAUCIA KALTAS, TAI MANAU NE PASKUTINIS KARTAS
blink.gif
Atsakyti
QUOTE(palene @ 2009 08 19, 18:23)
dauguma is musu yra ta patyrusios.
nesamone kazkokia, nemanau kad jau tokia dauguma  ir patyre.
gal ten kur tu gyveni ir iprasta taip, bet TIKRAI NE VISUR!!!!!!
TAI NERA NORMALU, PRITARIU JEI VIENA KARTA TRENKE, IR NESIJAUCIA KALTAS, TAI MANAU NE PASKUTINIS KARTAS
blink.gif

Tšššš... soske.gif jei busi tokia smarki ir gyvenime, ziurek, kad ir paciai per ausi netektu gaut lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 08 19, 18:39)
Tšššš...  soske.gif jei busi tokia smarki ir gyvenime, ziurek, kad ir paciai per ausi netektu gaut  lotuliukas.gif

zinok buna ir smarkios moterys negauna lotuliukas.gif reikia ziuret su kuo ruosiesi gyvent
Papildyta:
QUOTE(Reika @ 2009 08 18, 17:11)
prasyciau, jei pati metytum i ji daiktus ir jis tau atsikvosejimui trenktu antausi, iskart paliktum,nes ???

nes atsikvosejimui antausiai nereikalingi
Papildyta:
QUOTE(zhilius @ 2009 08 18, 17:49)
"Galinciu pakelti ranka pries M O T E R I".
Nu ir kas per dievybe yra ta moteris?
Moteris moteriai nelygi, moteris gali buti tokia, pries kuria pati ranka niekad nekiltu, o gali but ir tokia, kad greita mirtim uzmust maza.

gyvenkit su vyru išsispres visos problemos
Atsakyti
ne , esu moteris, bet nesusireiksminu...man nera trenkes(ok, tik viena karta kai ikandau skaudziai tongue.gif per pakausi gavau biggrin.gif)

kodel zeminti trankyti vyra -norma?
koki jus pavyzdi duodat vaikams, kas jus tokias agresyves uzaugino? negi Leopoldas nesake "davaiti zit druzna?"
Atsakyti
Niekada per visus septynerius metus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2009 08 30, 09:24)
ne , esu moteris, bet nesusireiksminu...man nera trenkes(ok, tik viena karta kai ikandau skaudziai tongue.gif  per pakausi gavau biggrin.gif)

kodel zeminti trankyti vyra -norma?
koki jus pavyzdi duodat vaikams, kas jus tokias agresyves uzaugino? negi Leopoldas nesake "davaiti zit druzna?"

g.gif
Kažin ar šiam sakiniui visos pritars... ax.gif norma ir mušimas nesuderinamas bet kokiu kontekstu.nebent barbarų bendruomenėj kai muša už vagystę ir melą.bet tik ne mūsų visuomenėj. unsure.gif
iš jūsų nuskambėjo taip tarsi tuos vyrus taip paprasta mušt ir žemint kad kurį tik nori paimi ir tvatini parsivertus biggrin.gif
Atsakyti
bet moteriskes megsta musti vyrus del jos vertu priezasciu,juos izeidineti...bet va to neleidzia daryti vyrui...

kur lygybe?
Atsakyti
Man viena vaikinas yra uzvaziaves po triju menesiu draugystes. Spejau pasisukti, nes btuu kliuve daug skaudziau, as aisku voztelejau atgal verysad.gif Bet iskrat nutraukiau draugyste.
Nesakau, akd moteris geresne uz vyra. bet jei zmogus nesusitvarko su savo emocijomis, tai mums nepakeliui.
Dristu teigti, kad mano reakcija buvo ne emocijos o refleksas 4u.gif
Atsakyti
jei trenktu man-gautu atgal box.gif
Atsakyti
Mano vyras niekada nera pakeles rankos pries mane.. Ir zino, kad tikrai neatleisciau tokio dalyko.. Kad ir kaip beprotiskai ji myliu, musimo niekada nepateisinau ir neatleisciau.. Nes yra labai geras pasakymas, jei pakele ranka viena karta, pakels ir antra.. unsure.gif

Ir as nesuprantu tokiu moteru, kurios leidziasi buti uz bokso kriauses ir dar gina savo tuos skriaudejus.. Cia galima labai daug diskutuot.. Bet mano nuomone kategoriska ir nekeiciama..

Atsakyti
niekada nemuse. o pabandytu, tai atgal gautu
Atsakyti