Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada nors vyras yra mušęs?

Nu jau jei man sumąstytų kupron duot, tai tada aš jam box.gif bash.gif gun_rifle.gif ir tada dar paskelbčiau smileysex.gif griežtą dietą
Atsakyti
Oi mergaites, arba nesakote tiesos, arba ..... Statistika ka kita byloja. As nemeluosiu- esu gavus i kaili box.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnaizole @ 2009 10 20, 18:45)
Oi mergaites, arba nesakote tiesos, arba ..... Statistika ka kita byloja. As nemeluosiu- esu gavus i kaili  box.gif

Ir ką tada darėte? Dabar tiesiog gyvenate taip, kad antrą kartą negautumėte? Neduok dieve, nepykdot, nešnekinat ir t.t.t/ ir smagu? Na tai sėkmės tada tokiam gyvenime. Vadinasi jis jums patinka. Nes rinktis gali kiekvienas.
Atsakyti
pas mus tai atvirkščiai, vyras prigrasino,kad daugiau nepakęs,jei aš jam dar kartą trenksiu,tiesa,tas buvo prieš dvejus metus, o viso jau devyneri kartu esam, užsiaugino nuo mažų dienų wub.gif iš jo pusės niekad to nebuvo
Atsakyti
QUOTE(ugnaizole @ 2009 10 20, 18:45)
Oi mergaites, arba nesakote tiesos, arba ..... Statistika ka kita byloja. As nemeluosiu- esu gavus i kaili  box.gif

Jūsų vietoje tai gerai susimastyčiau, ką su tokiu vyru veikiu g.gif Neatleisčiau gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Veg@ @ 2009 10 21, 14:52)
pas mus tai atvirkščiai, vyras prigrasino,kad daugiau nepakęs,jei aš jam dar kartą trenksiu,tiesa,tas buvo prieš dvejus metus, o viso jau devyneri kartu esam, užsiaugino nuo mažų dienų  wub.gif iš jo pusės niekad to nebuvo

kazkas panasaus ir as esu trenktelejus karteli kita blush2.gif jis ne pirstu ( tfiu tfiu tfiu)
zino, koks rezultatas lauktu.
bet tai buvo pradzioje, kol dar neapsislifave buvom...
Papildyta:
QUOTE(*dew* @ 2009 10 05, 10:34)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif man net butu ydomu, ka vyras darytu man gerai trinktelejas doh.gif  lotuliukas.gif jauciu iskart atsipeikejas pultu ant keliu lotuliukas.gif

priklauso nuo to koks tavo vyras, zinau viena "bica", kur taip sumuse drauge, kad i ligonine teko isvezti... samone praradus, vos ne komoj.
O siaip as neskaitau kokio zmonos pliaukstelejimo, vyro musimu, kazin kuri moteris sugebedu tiek tvatyt, kad vyras be samones guletu, bet deja tai sugeba vos ne kievienas vyras, kuris musasi.
Atsakyti
Žiauru, net neįsivaizduoju, kaip galima po tokių įvykių kartu gyventi su tokiu gyvuliu? Nematau tikslo gadinti vienintelio gyvenimo.
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 10 23, 23:43)
O siaip as neskaitau kokio zmonos pliaukstelejimo, vyro musimu, kazin kuri moteris sugebedu tiek tvatyt, kad vyras be samones guletu, bet deja tai sugeba vos ne kievienas vyras, kuris musasi.

O vyro pliaukštelėjimo žmonai?
Atsakyti
statistika isties baisi verysad.gif

Smurtą patiriančios aukos kenčia tylėdamos, dauguma jų gėdijasi ieškoti pagalbos už šeimos ribų. Policijos teigimu, į buitinius konfliktus pareigūnai per metus vyksta vidutiniškai 2 tūkst. kartų. Tai sudaro 10 proc. visų iškvietimų. Per devynis mėnesius pradėtas 15 bylų ikiteisminis tyrimas dėl smurto prieš moteris, 8 iš jų - dėl nesunkių sveikatos sutrikimų. Turint omenyje, kad tik nedidelė smurtą kenčiančių moterų dalis kreipiasi pagalbos į valdiškas įstaigas, galima įsivaizduoti, kokio masto ši problema. Skriaudžiamos moterys vengia ieškoti pagalbos, nes baiminasi nepalankios visuomenės nuomonės, bijo vienatvės, nenori įskaudinti artimųjų, mano, jog pasiskundusios sulauks dar didesnio smurto ir pan. Be to, vis dar manoma, jog pagalbos ieškojimas - silpnumo požymis. Toks požiūris yra labai klaidingas. Tereikia noro keisti savo gyvenimo kokybę.
Atsakyti
Niekada joks vyras nėra pakėlęs rankos prieš mane schmoll.gif
[tfu tfu tfu]....

O tie, kurie muša moteris yra tikrų tikriausi nevykėliai ir bailiai doh.gif
Atsakyti
niekada nieko panasaus iki siol nebuvo ir manau (tikiuos), kad jau nebebus - 7 metai kartu smile.gif

p.s. tos, kurios gauna, cia nedrista prisipazinti, nes tuoj pat kritika - ka tu galvoji, sekmes tau su tokiu ir pan. - neteiskite, jos juk aukos vis del to ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimy @ 2009 10 27, 11:24)
O tie, kurie muša moteris yra tikrų tikriausi nevykėliai ir bailiai  doh.gif

O tie, kurie nemuša - vykeliai ir drąsuoliai?
Atsakyti