Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada nors vyras yra mušęs?

kolkas per 7 ketus to nebuvo,geriau kad ir nebutu schmoll.gif
Atsakyti
Tuometinis draugas nemušė, bet buvo porą kartų trenkęs, reikėjo jau po pirmo karto nekentėt, bet pateisindavau tuo, kad apart šito viskas gerai, tiesiog charakteris baisiai jo nervuotas doh.gif
Atsakyti
ne !
Atsakyti
mane yra stumtelejas del to kad as sokau ant jo mustis lotuliukas.gif dar yra ispyres nesripriai i sikne man lotuliukas.gif uz tai kad prilupau ji su zomsiniu batu ant platformos, tai skausmingai gan buvo.o siaip niekada nekelia rankos, kai pakelia iskart nuleidzia,sako ai jau geriau pabuciuosiu nei uzkirsiu
Atsakyti
Jei buvo pirmas kartas, bus ir antras, ir trečias... schmoll.gif Tik paskui gali ne tik vožtelti, bet ir gerai prikulti.. Nereikia tokiems nusileisti ir leistis būti mušamoms!!! Nes tokiu atveju negerbi pati savęs, o kai negerbi savęs, nereikia norėti, kad kiti tave gerbtų..
Atsakyti
buvo pirmas kartas, bus ir antras, tokie diedai nesikeicia, kad ir keliais eina maldaudami...
toki berna turejau, aciu daugiau nenoriu...
sekmes visoms..
4u.gif
Atsakyti
niekada schmoll.gif
Atsakyti
Niekada schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupele7 @ 2009 09 10, 14:51)
Jei buvo pirmas kartas, bus ir antras, ir trečias... schmoll.gif  Tik paskui gali ne tik vožtelti, bet ir gerai prikulti.. Nereikia tokiems nusileisti ir leistis būti mušamoms!!! Nes tokiu atveju negerbi pati savęs, o kai negerbi savęs, nereikia norėti, kad kiti tave gerbtų..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man net butu ydomu, ka vyras darytu man gerai trinktelejas doh.gif lotuliukas.gif jauciu iskart atsipeikejas pultu ant keliu lotuliukas.gif
Atsakyti
mane tik stipriai papurte, bet pykau labai ilgai ax.gif
Atsakyti
niekada nei purte nei muse. tikiuosi nepatirti to. kuri jei patirait, siulyciau kreiptis pagalbos. neleiskit buti zalojamos
Atsakyti
Seimoje smurto netoleruoju nei as, nei mano vyras 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti