Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada nors vyras yra mušęs?

QUOTE(Uuoga @ 2010 01 02, 03:31)
Laba visiem;)

Bet, as manau, kad, kartais moterys, pacios ta isprovokuoja, savo zyzimu ir burbulivimu, isveda is kantrybes.. Ir, padaroma tai, ko visai, nenorima.Aisku, kokiu alchoholiku seimoje, tai cia daznas atvejis, be to neapsieinama.. =]

Na nelabai suprantu tokio pasakymo"moterys pacios ta isprovokuoja" g.gif .Niekas netrukdo apsisukti ir nueiti, nesileisti provokuojamam. man toks pasiteisinimas tolygus pripazinimui, kad esi molis, su kuriuo gali daryti , ka nori (pvz. isprovokuoti...) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2010 01 02, 22:14)
Na nelabai suprantu tokio pasakymo"moterys pacios ta isprovokuoja" g.gif .Niekas netrukdo apsisukti ir nueiti, nesileisti provokuojamam. man toks pasiteisinimas tolygus pripazinimui, kad esi molis, su kuriuo gali daryti , ka nori (pvz. isprovokuoti...) doh.gif

drinks_cheers.gif
tai tokiu atveju galima ir zudymus pateisinti - pvz. ,,mane labai suerzino/izeide/isprovokavo,tai ir nuduriau" doh.gif Ne veltui zmogui protas duotas,kad mastytu ir tokiu kaip ,,isprovokavo" as nepateisinu,nes pati stengiuosi nesielgti taip,kad paskui butu nepataisomos situacijos ar bent jau geda pries kazka.
Atsakyti
isprovokavo, kai kurios bobos net neleidzia iseiti pasitraukti, jos lenda i akis uzstoja duris, jei nuo duru pastumi skandalas, jau reiskias ranka pries jas pakelei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 01 02, 22:37)
isprovokavo, kai kurios bobos net neleidzia iseiti pasitraukti, jos lenda i akis uzstoja duris, jei nuo duru pastumi skandalas, jau reiskias ranka pries jas pakelei biggrin.gif

Na as ne apie tokia "butinaja ginti" kalbejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2010 01 02, 23:14)

As nesakau, kad, visada taip buna, ne 4u.gif bet yra tokiu bobu biggrin.gif pvz, mano kaimyne, ji tarkim vyras grista siektiek isgeres, o ji jo daiktus sumeta prie duru, rekia, vadina, dauzo visaip..kai jis tikrai tik viena butely alaus teisgere..Na ir gauna po to.. doh.gif bet juk cia jau tikrai provokavimas, kai naglai , specialiai ziuri, kaip tik ikast.

Atsakyti
niekada nepakele, bet jei pakeltu, gautu atgal ir skirybos
Atsakyti
man akrtais per nuoga uzpakaliuka uzploja, bet iskarto atsipraso, sako negalejo susivaldyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Deresa @ 2010 01 03, 11:11)
niekada nepakele, bet jei pakeltu, gautu atgal ir skirybos

jei atvirai, ir as taip galvojau visada...iki to kol buvo pirmas kartas...
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2010 01 03, 23:18)
jei atvirai, ir as taip galvojau visada...iki to kol buvo pirmas kartas...

nepalikai? g.gif
Atsakyti
Jeigu būtų nors kartelį mušęs, tai nu tos pat minutės nebūtume kartu. Man aukos sindromas svetimas.
Atsakyti
Yra. Primiršau, bet nepamiršau ir neatleidau. Liks nuoskauda visam turbūt...
Atsakyti
QUOTE(Sarkele_87 @ 2010 01 04, 14:25)
Yra. Primiršau, bet nepamiršau ir neatleidau. Liks nuoskauda visam turbūt...

mane ir yra apstumdes per 7metus gal kokius tris kartus,nieko gero nuoskauda vistiek pasilieka ir progai pasitaikius vistiek primenu jam.Gyvenime kartais nugali kiti dalykai nei orumas.As gyvenu del kitu socialiniu dalyku de vaiko geroves ,nes teva bebrotiskai myli,taciau as nekenciu visa esybe ,kai prisimenu kaip yra mane pazemines.Esu i akis jam tai pasakius,kad jei gyvenime atsirastu kitas nedvejodama iseiciau.manau mano klaida kad po apstumdymo kai isejau sugrizau atgal.Jausmu nesugrazinsi,is mano puses belikes tik prisirisimas. verysad.gif
Atsakyti