Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada nors vyras yra mušęs?

QUOTE(zhilius @ 2009 12 12, 18:29)
Na ir ka? O jei as paveluoju tas penkias minutes i lektuva, kuriuo turejome skristi i bermudus, atostogoms, kurias planavome 5 metus ir kantriai joms taupeme? O pavelavau todel, kad buvau slapta susitikes su savo buvusiaja arba siaip meiluze? Nu supraskit pagaliau, kad ir vyrams ir moterims kada nors viskas gali issirutulioti taip, kad tikrai nusipelnys gauti per snuki.

Nereikia gyventi su tokiais,kurie kelia nora atlikti smurtinius veiksmus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2009 12 12, 18:45)
Nereikia gyventi su tokiais,kurie kelia nora atlikti smurtinius veiksmus  mirksiukas.gif

Nors skamba ir neitiketinai, bet kartais zmones myli vienas kita ir turi tvirtus saitus, nors ir nesviecia aureoles virs galvu.
Atsakyti
ne, to dar betruko.
smurtaujantis vyras - man ne vyras.
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 12 12, 20:11)
Nors skamba ir neitiketinai, bet kartais zmones myli vienas kita ir turi tvirtus saitus, nors ir nesviecia aureoles virs galvu.

o tie saitai - baime, priklausomybe, nesavarankiskumas ir pan. tik visi (tiksliau visos) idotiskai bando tai nuslepti ir tokius rysius pavadinti MEILE...
Atsakyti
aš užaugau matydama smurtaujantį tėva, todėl visą gyvenimą sau kartojau, akd prieš mane joks vyras rankos nepakels. iki šol taip ir yra.
Atsakyti
Man vyras turi buti gynejas, o ne skriaudejas !!!
Atsakyti
QUOTE(zverelis2 @ 2009 12 30, 13:02)
Man vyras turi buti gynejas, o ne skriaudejas !!!

Norint kazka apginti, tenka kazka nuskriausti.
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 12 30, 13:16)
Norint kazka apginti, tenka kazka nuskriausti.

Taciau nebutina skriausti moteri fiziskai.
Atsakyti
QUOTE(zverelis2 @ 2009 12 30, 16:44)
Taciau nebutina skriausti moteri fiziskai.

Pamirsote boldu isskirti zodeli "moteri". Bet siaip tai kartais butina ir netgi reikia, taciau ne skriaudziant, o siaip, atvedant i doros kelia.
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 12 30, 16:09)
Pamirsote boldu isskirti zodeli "moteri". Bet siaip tai kartais butina ir netgi reikia, taciau ne skriaudziant, o siaip, atvedant i doros kelia.

Nu nu, is patirties cia kalbi g.gif ??? Kartais i doros kelia atvesti galima ir pakalbeti, ar ultimatuma pastatyti, o kam musti, kam to reikia? Nuo to vyras netaps geriasniu, o moteris doresne, tik baime atsiras.
Atsakyti
QUOTE(zverelis2 @ 2009 12 30, 18:22)
Nu nu, is patirties cia kalbi g.gif ??? Kartais i doros kelia atvesti galima ir pakalbeti, ar ultimatuma pastatyti, o kam musti, kam to reikia? Nuo to vyras netaps geriasniu, o moteris doresne, tik baime atsiras.

Vat butent, kad tik kartais smile.gif Ne ne... Mustis negalima, mustis negrazu. Oj bet kartais taip sukyla noras per ceburekus uzmest, ypac svetimoms akiplesoms biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhilius: 30 gruodžio 2009 - 19:50
Laba visiem;)

Na, pas mus buvo keleta konfliktiniu situaciju, pries ~2 metus, o jos budavo todel, kad jaunas (23m. )megdavo isgert, o jis jau tokio budo, kad, jai bunant su draugais, uzses kokia tema, tai jai jis perdaugina, po to uzsikabliuoja ant tos temos ir ji jam issaukia pykti..(ale keistas gi..) ir tada uzbanguoja jam.. Ir ta isilieja ant manes, ir kazkada kazkas uzejo jam, pastume mane, i siena, o as voziau atgal jam.. ir antaki prakirtau. Tai po to, kalbejomes, as jam isaiskinau - kad, as nrmrgstu tokiu dalyku/situaciju, ir, po siai dienai, tas daugiau nesikartoja wub.gif

Bet, as manau, kad, kartais moterys, pacios ta isprovokuoja, savo zyzimu ir burbulivimu, isveda is kantrybes.. Ir, padaroma tai, ko visai, nenorima.Aisku, kokiu alchoholiku seimoje, tai cia daznas atvejis, be to neapsieinama.. =]
Atsakyti