Smurto tikrai neatleisciau. Jeigu ant manes vyras uzrekia tona pakeles,man jau asaros akyse,nepernesu tokiu dalyku.
Per 8metus niekada gyvenime nesu gavus antausio ar kazko panasaus..
buna,kad susipyksta,bet tik paklykaim viens ant kito..

susituokiau budama 17metu,tuojau pagimdziau sunely
atrode ka vyra myliu besalygiskai
pragyvenom du metus,bet per tuos du metus patyriau tokiu dalyku kuriu net prisiminti nesinori
baisi ir skaudi,sakyciau vaikystes patirtis mano buvo...
todel dabartiniam vyrui paskiau,kad jei bent pirsteliu mane palies ar stumtels ne sekundes nebusiu su juo ir atleidimo lai nesitiki
dekoju Dievuliui,kad kol kas esu tikrai laiminga ir svarbiausia gerbiama
Papildyta:
ir kas tikrai teisybe,jei pakele ranka viena karta tai jau gali laukt kito karto nes jis tikrai bus,kad ir kaip jis atsiprasinetu ir dievagotusi kad daugiau tai nepasikartos

todel dabartiniam vyrui paskiau,kad jei bent pirsteliu mane palies ar stumtels ne sekundes nebusiu su juo ir atleidimo lai nesitiki

dekoju Dievuliui,kad kol kas esu tikrai laiminga ir svarbiausia gerbiama

Papildyta:
ir kas tikrai teisybe,jei pakele ranka viena karta tai jau gali laukt kito karto nes jis tikrai bus,kad ir kaip jis atsiprasinetu ir dievagotusi kad daugiau tai nepasikartos

niekada nera muses ir tik pabandytu gautu atgal ir manau reiktu daryt isvadas kad su tokiu zmogum geriau nesieti savo gyvenimo

Taip taip - tikra teisybe, jei jau teko viena karta pries boba bizuna pakelt, teks tai padaryt ir dar karta, nes jei jau boba durna, tai ilgam. Nu bet ir kas belieka kai zmogiskai nesupranta, tenka auklet - ateis laikas, pati padekos.

QUOTE(zhilius @ 2009 12 12, 15:20)
Taip taip - tikra teisybe, jei jau teko viena karta pries boba bizuna pakelt, teks tai padaryt ir dar karta, nes jei jau boba durna, tai ilgam. Nu bet ir kas belieka kai zmogiskai nesupranta, tenka auklet - ateis laikas, pati padekos.

na kaip tik pries pora dienu gavau pora kartu per pecius ir stume i siena, melynes liko. Jausmas baisus, nors negaliu sakyti, kad tai pirmas kartelis, bet vis tikiuosi, kad paskutinis. O gavau, nes pradejau bartis, kad istisai sedi prie kompo ir nei kiek nebuna su vaikais.
QUOTE(zhilius @ 2009 12 12, 15:20)
Man atrodo boba su bizunu jus turetu auklet

QUOTE(due drops @ 2009 12 12, 18:11)
Man atrodo boba su bizunu jus turetu auklet
Taip ir isivaizduoju tokia tarybine madam:svoris +-150kg,su bigudukais ir kocelu rankoj.Paveluoja Zhilius 5 min namo-tai madam ji pasitinka su kocelu prie duru ir per galva,per galva... 

Na ir ka? O jei as paveluoju tas penkias minutes i lektuva, kuriuo turejome skristi i bermudus, atostogoms, kurias planavome 5 metus ir kantriai joms taupeme? O pavelavau todel, kad buvau slapta susitikes su savo buvusiaja arba siaip meiluze? Nu supraskit pagaliau, kad ir vyrams ir moterims kada nors viskas gali issirutulioti taip, kad tikrai nusipelnys gauti per snuki.