Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada nors vyras yra mušęs?

QUOTE(sexylady @ 2008 10 15, 00:33)
aisku kad ne as ji,o jis mane.

ilgai leisiesi mušama? Tu jį taip myli, kad net nesvarbi esi sau? Kažkokia nesąmonė...belieka palinkėti stiprybės, kai jis tave daužo unsure.gif
Atsakyti
Niekada nesupratau ir nesuprasiu smurto seimose.... Kai buves draugas kazkada bande pakelti pries mane ranka as tiesiog paskiau, kad jei tai padarys, tai sulaukusi, kai jis uzmis ji atlupsiu keptuve.... Daugiau nei bande, nei minciu turejo..... Bet visvien negalejau gyventi su tokiu vyru, kuris linkes smurtauti....
Atsakyti
As irgi sakydavau, kad su smurtautoju negyvensiu.

Gyvenau... Tiesa-neilgai...

Zinojau apie smurta nuo A iki Z, bet vistiek gyvenau. Viltis...

Tiesa, kai jis pakeldavo ranka- duodavau atgal...

Blogiausias rezultatas- sulauzytos durys smile.gif

Galu gale supratau, kad mes kartu-nepagyvensim.

Neteisinu jo del smurto ir tuo labiau nekaltinu saves...

Tiesiog supratau, kad jam reikia moters- pilkos pelytes. Tos kuri bus visada namie, niekada nepaklaus kur jis buvo ir ka veike, visada leis jam daryti ka nori kada nori ir pan...

As ne tokia. Man reikia su vyru ir pakalbet, ir i kluba ar bara nulekt. Tiesiog lygiavertes partnerystes. Deja jos niekad nebuvo...

Uztai dabar jau pusmeti gyvenam atskirai. As planuoju skyrybas, o jis vis nesusitaiko su mintimi, kad ji palikau. Galvoja, kad grisiu....

Atsakyti
sexylady nelabai as tave suprantu g.gif juk vyras ir toliau sekmingai smurtauja ir neesme jei tai vyksta retai schmoll.gif tai kad tu vis dar buni su juo tai cia, zinoma, tavo pacios pasirinkimas, tik beda ta kad "velniukstis" dar negali pasirinkti ar jam tureti besimusancius tevus... kaip manai kas dedasi jo mazoj galvelej? turek omeny kad tokiais atvejais neretai vaikai linke kaltinti save ... nenustebk kad jam suaugus jis elementariai jusu abieju issizades, tada gailetis savo klaidu ir prasyt atleidimo, sakant "gyvenau nes norejau ŠEIMOS" "gyvenau del TAVES" bus per velu ir beprasmiska... ir duok, Dieve, kad sioje situacijoje jis, kaip busimasis vyras isgautu pamoka nesmurtauti, o ne paimtu is jusu pavyzdi...
Atsakyti
Sakaitau ir siaubas ima. Na mes susituoke dar neilgai ir meile liejasi per kraštus. Bet ir aš saviškį stebėjau, nes turėjau tokį tėvą (džiaugiuosi, kad jis ne iš karto, bet pasitaisė). Todėl jį ir myliu, nes nei blaivas nei girtas agresyvus nebūna. Atvirkščiai - girtas dar geresnis smile.gif Tikiuosi mums viskas gerai bus, o jei kas nors tokio atsitiks... Net nežinau. Labai blogai būtų sad.gif
Noriu tik palinkėti stiprybės visoms tą išgyvenančioms, mačiau kaip mano mamai sunku būdavo, iš šitos pusės suprantu jus.
Atsakyti
Per 10 metu, ne karto nebuvo pakeles rankos ir manau, to nebus, nors jo seimoj smurto buvo. Jeigu pykstames, balsa pakelia, bet tik tiek. Jis yra sakes, kad nori kurt seima, kitokia negu augo pats.
Na, o toms, kurios kencia smurta del vaiku, sakau, pati didziausia nesamone. Vaikai iseis is namu ir ne nepadekos uz tai, kad aukojotes del ju. Jie juk mato daug daugiau kartais nei atrodo, ir jaucia viska, taip tik traumuojate juos.
Atsakyti
Niekada. Jei taip nutiktų- kad ir kaip bemylėčiau- akyse manęs nebematytų.
Atsakyti
Mano mama pliekdavo patevis kap reikiant,as smulkiai neaprasinesiu "tuometinio gyvenimo" smulkmenu,bet visada snekedama su padruzkem sakydavau,kad noriu vyro,kuris negertu ir manes nemustu,daugiau nieko.IR SPJAUNU TRIS KARTUS PER PETI toki ir turiu su dar daugiau geru savybiu.

O moterim linkiu stiprybes.Bet kenteti smurta ir gyventi ale del vaiku-neapgaudinekit saves unsure.gif

Atsakyti
Atsakymas i temos klausima: ne. Jeigu taip butu nutike as su juo paprasciausiai nebebuciau. Moteris musantis vyras joks ne vyras, o kazkoks sliuzas..
Atsakyti
mano vyras niekad nera pakeles rankos schmoll.gif ir nesuprantu tokiu kurie pakelia, man rodos nieko nera zemiau kaip musti moteri blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lina-kameja @ 2008 10 10, 16:41)
kaip sakant senoliu ismintis byloja - kaip vyras elgiasi su savo mama taip elgsis su savo zmona. ir dar santykiu pradzioj gerai nugirdyt reik - blaivas gali valdytis, o vat girtam ir islenda visi velniuksciai. abu variantus patikrinau ant kandidatu ir ant busimo vyro.

maniskis nei mamos musa, nei geria biggrin.gif kazi kaip tikrinti biggrin.gif bet su mama meiliau elgtis pradejo tik kai draugaut pradejom, kadangi ant jos turi daug vaikystes nuoskaudu, negali buti salia isgerusios, todel daznai apsaukia ja, kad nemoka gyvent(viskas buna karti tiesa)...
QUOTE(siuse @ 2008 10 09, 15:42)
Kažin kyla mintis mano vyrui, mušti mane...brrr manau, kad tai būtų pirmas ir paskutinis kartas cool.gif o prieš tai ir atgal gautų

maniskis yra labai ipykes pasakes, kad noretu man uzvaziuot cool.gif o as atsoviau, kad jei ir tris vaikus turetumem, susirinciau manatkes ir iseiciau, kam man tokio diedo reikia schmoll.gif
o jis yra pasakes, kad jei as pradeciau gerti mane tiesiu taikymu pro duris isspirtu-nekencia girtu zmoniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2008 10 21, 20:58)
maniskis nei mamos musa, nei geria biggrin.gif kazi kaip tikrinti biggrin.gif bet su mama meiliau elgtis pradejo tik kai draugaut pradejom, kadangi ant jos turi daug vaikystes nuoskaudu, negali buti salia isgerusios, todel daznai apsaukia ja, kad nemoka gyvent(viskas buna karti tiesa)...

maniskis yra labai ipykes pasakes, kad noretu man uzvaziuot cool.gif o as atsoviau, kad jei ir tris vaikus turetumem, susirinciau manatkes ir iseiciau, kam man tokio diedo reikia schmoll.gif
o jis yra pasakes, kad jei as pradeciau gerti mane tiesiu taikymu pro duris isspirtu-nekencia girtu zmoniu ax.gif

As jau izvelgiu pavojaus signala is vyro puses. O paryskinti zodziai siauba kelia.Tai ar mylimam zmogui nesistengtum padeti ar geriau nusisukti nuo problemos ir isspirti pro duris? g.gif
Atsakyti