QUOTE(rragana @ 2008 10 27, 23:19)
Sveikos, grizau, paskaiciau ka rasot. Ir pritariu simtu procentu su teiginiais, kad bus antras kartas, kad zmones keiciasi sunkiai, kad niekas nesuteikia teises vyrui musti zmonos, vaiku motinos ir t.t.
Kaip ir cia viena rasiusi prisipazinsiu.. zinau apie smurta, daug apie tai zinau... prisimenu, kad mamos drauge nuolat vyras muse, o po kiekvieno tokio karto ant keliu atsiklaupes atsliauzdavo, karta net sampane ja maude. Mama man per visa ta laika iskiepijo neapykanta tokiems zmonems. Esu issilavinusi, karjeroje nemazai pasiekusi jauna moteris, atrodo, proto netruksta, bet vat kai su tokia situacija susiduri, nezinau, kas atsitinka. Si kart atleidau, sake, kad suvokia, jog alkoholis daro savo ir pazadejo nebegert tiek, ta prasme nevirsyt kiekio. Liepiau jam ant popieriaus uzrasyti: "Pazadu, kad daugiau pries tave nekelsiu rankos, priesingu atveju - skiriames".
Skaitau ir pastebiu, kad vyrai po smurto ispuoliu atgailauja, sliauzioja ant keliu..., o MV(MB net ranka nekyla rasyti), sake, net nesigaili, kad pyle taip jog auskaras is ausies iskrito, pasiteisindamas,jog taip padare, nes as ji stumtelejau.Tai kur pastumimas, o kur toks smugis? I toki klausima atsake mazdaug taip:"gal nepradesim smugio stiprumu skaiciuot?"
bet man ta antausi prisiminus, tokia neapykanta sukyla!!!