Labas visoms
QUOTE(Agneska @ 2008 10 03, 16:17)
Na jei man trenktu ar stumteltu, tai tikrai ramiai ne stoveciau, kaip vpozciau atgal. Manau vyras kuris panaudoja jega pries moteri, tai vyras kuris jauciasi toks silpnas, kad pries kita vyra baisu praslementi koki kita zodi!!!!!Tai vat pries moteri ir tampa herojum!!!! Rasant net dabar pyktis ima, nes teko tai daug kartu matyt is sono. Bet jei man taip butu, daryciau isvadas....
I dar moterys, kurios aukojasi del vaiku...Kodel jus turite aukotis, griaunat ir sau gyvenima ir vaikams, vaikai auga toj aplinkoj ir jiem yra daug sunkiau taip gyventi negu gyventi be tevo...Neverta aukotis, nes nei vaikams tai geriau, nei jums tai i nauda.(sakau is savo patirties, buvau vaikas kuris visa tai stebejo, ZIAURU)
Zinai,nevisada vvyras tas kuris musasi su vyru,nevisada vyras tas kuris musasi su moterim....
Priklauso kokia ta moteris...Pasakyk tu man ar niekada nesimusiai su broliu vaikysteje?o mokykloje su klasiokais,kieme su berniukais,mustynes ir fizines jegos naudojimas nelygus vienas kitam.
Jei tu esi silpna jautri asmenybe ir parodai kad esi bejege pries suzverejusi vyra tada taip tu esi auka.Bet jei barni pradedi tu pati soki i akis ,koliojiesi mojuoji rankomis apimta isterijos ir gauni stumtelejima ar antausi,kuris pastato tave i vieta
tai kokia gi tu auka tu isterike kuria reikejo pastatyt i vieta....
As su saviskiu gyenu jau 7 metai,pradzioje buvo visko ir barniu ir mustyniu,juk kazkaip reikejo kampus apslifuoti kad santykiai grazus butu o ant svitrinio popieriaus plika sikna ciuosti nesinorejo tai ir kariavom,pakariavom ir aprimom....