Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada nors vyras yra mušęs?

As teva toki turejau, apie kokius vyrus jus cia rasot..... verysad.gif Kai paaugom su sese mamos paklausiau " kokio velnio tu su juo neisiskyrei? Tau musu negaila buvo?" mama tyliai atsake " norejau vaikam teva issaugot........." Mes jai pasakem, aciu , bet tokio mums nereikia..... gal ziauru, bet geriau vieniems nei su tokiu tevu ar vyru....
Mes su MB dar pries vestuves kalbejom, o pragyvenom kartu iki vestuviu 5 metus, kad bet koks smuras, pabreziu bet koks..... ir viskas..... As jam pasakiau , nors karta pakelsi ranka , baubsiu suni apsikabinus bet iseisiu arba tave isvysiu..... ir be jokiu gryzimu atgal...... Jis pamenu taip keistai i mane paziurejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2008 09 30, 11:28)
Musti moteri ir dar laikant vaika ant ranku?  blink.gif  blink.gif  blink.gif ZEMA

Viena kart per 10 metu gavau nuo eks ir to pakako, kad iseiciau doh.gif , nesulaike nei sumainyti ziedai nei vos metuku vaikas mirksiukas.gif  Ir viskas tik i gera 4u.gif

kaip gavai?
idomu g.gif jei mane sudauzytu kaip suni,na kaip moteris rase,kad smauge ir pan.As iseiciau, ir tikrai neatsigrezciau,bet jei tik antausi likciau,taciau tik viena vieninteli karta.
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2008 09 30, 11:42)
As teva toki turejau, apie kokius vyrus jus cia rasot.....    verysad.gif  Kai paaugom su sese mamos paklausiau " kokio velnio tu su juo neisiskyrei? Tau musu negaila buvo?" mama tyliai  atsake " norejau vaikam teva issaugot........." Mes jai pasakem, aciu , bet tokio mums nereikia.....  gal ziauru, bet geriau vieniems nei su tokiu tevu ar vyru....
Mes su MB dar pries vestuves kalbejom, o pragyvenom kartu iki vestuviu 5 metus, kad bet koks smuras, pabreziu bet koks..... ir viskas..... As jam  pasakiau , nors karta pakelsi ranka , baubsiu suni apsikabinus bet iseisiu arba tave isvysiu..... ir be jokiu gryzimu atgal...... Jis pamenu taip keistai i mane paziurejo    lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif pritariu.

pirmas kartas būtų paskutinis kartas. Pati irgi nesu vyrui nė sykio sudavus, net ir karščiausio konflikto metu, niekad neprovokuoju, nes tikrai nenorėčiau sužinot ar galiu gaut atgal....kažkaip išeina susitvardyt (nors mintyse dažnai kalio cianidu "pavaišinu" doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(waidute @ 2008 09 30, 18:42)
drinks_cheers.gif pritariu.

pirmas kartas būtų paskutinis kartas. Pati irgi nesu vyrui nė sykio sudavus, net ir karščiausio konflikto metu, niekad neprovokuoju, nes tikrai nenorėčiau sužinot ar galiu gaut atgal....kažkaip išeina susitvardyt (nors mintyse dažnai kalio cianidu "pavaišinu" doh.gif )

jetau as taip pat, kaip sakant netampau katino uz usu, lotuliukas.gif
Atsakyti
neatleisčiau ir nesileisčiau mušama schmoll.gif niekada schmoll.gif iškart palikčiau
Atsakyti
Na jei man trenktu ar stumteltu, tai tikrai ramiai ne stoveciau, kaip vpozciau atgal. Manau vyras kuris panaudoja jega pries moteri, tai vyras kuris jauciasi toks silpnas, kad pries kita vyra baisu praslementi koki kita zodi!!!!!Tai vat pries moteri ir tampa herojum!!!! Rasant net dabar pyktis ima, nes teko tai daug kartu matyt is sono. Bet jei man taip butu, daryciau isvadas.... schmoll.gif
I dar moterys, kurios aukojasi del vaiku...Kodel jus turite aukotis, griaunat ir sau gyvenima ir vaikams, vaikai auga toj aplinkoj ir jiem yra daug sunkiau taip gyventi negu gyventi be tevo...Neverta aukotis, nes nei vaikams tai geriau, nei jums tai i nauda.(sakau is savo patirties, buvau vaikas kuris visa tai stebejo, ZIAURU)
bash.gif protest.gif
Atsakyti
Labas visoms
QUOTE(Agneska @ 2008 10 03, 16:17)
Na jei man trenktu ar stumteltu, tai tikrai ramiai ne stoveciau, kaip vpozciau atgal. Manau vyras kuris panaudoja jega pries moteri, tai vyras kuris jauciasi toks silpnas, kad pries kita vyra baisu praslementi koki kita zodi!!!!!Tai vat pries moteri ir tampa herojum!!!! Rasant net dabar pyktis ima, nes teko tai daug kartu matyt is sono. Bet jei man taip butu, daryciau isvadas.... schmoll.gif
I dar moterys, kurios aukojasi del vaiku...Kodel jus turite aukotis, griaunat ir sau gyvenima ir vaikams, vaikai auga toj aplinkoj ir jiem yra daug sunkiau taip gyventi negu gyventi be tevo...Neverta aukotis, nes nei vaikams tai geriau, nei jums tai i nauda.(sakau is savo patirties, buvau vaikas kuris visa tai stebejo, ZIAURU)
bash.gif  protest.gif

Zinai,nevisada vvyras tas kuris musasi su vyru,nevisada vyras tas kuris musasi su moterim....

Priklauso kokia ta moteris...Pasakyk tu man ar niekada nesimusiai su broliu vaikysteje?o mokykloje su klasiokais,kieme su berniukais,mustynes ir fizines jegos naudojimas nelygus vienas kitam.
Jei tu esi silpna jautri asmenybe ir parodai kad esi bejege pries suzverejusi vyra tada taip tu esi auka.Bet jei barni pradedi tu pati soki i akis ,koliojiesi mojuoji rankomis apimta isterijos ir gauni stumtelejima ar antausi,kuris pastato tave i vieta
tai kokia gi tu auka tu isterike kuria reikejo pastatyt i vieta....
As su saviskiu gyenu jau 7 metai,pradzioje buvo visko ir barniu ir mustyniu,juk kazkaip reikejo kampus apslifuoti kad santykiai grazus butu o ant svitrinio popieriaus plika sikna ciuosti nesinorejo tai ir kariavom,pakariavom ir aprimom....
Atsakyti
QUOTE(kamiliuke @ 2008 10 03, 18:28)
Labas visoms

Zinai,nevisada vvyras tas kuris musasi su vyru,nevisada vyras tas kuris musasi su moterim....
Priklauso kokia ta moteris...Pasakyk tu man ar niekada nesimusiai su broliu vaikysteje?o mokykloje su klasiokais,kieme su berniukais,mustynes ir fizines jegos naudojimas nelygus vienas kitam.
Jei tu esi silpna jautri asmenybe ir parodai kad esi bejege pries suzverejusi vyra tada taip tu esi auka.Bet jei barni pradedi tu pati soki i akis ,koliojiesi mojuoji rankomis apimta isterijos ir gauni stumtelejima ar antausi,kuris pastato tave i vieta
tai kokia gi tu auka tu isterike kuria reikejo pastatyt i vieta....
As su saviskiu gyenu jau 7 metai,pradzioje buvo visko ir barniu ir mustyniu,juk kazkaip reikejo kampus apslifuoti kad santykiai grazus butu o ant svitrinio popieriaus plika sikna ciuosti nesinorejo tai ir kariavom,pakariavom ir aprimom....

taip gal is dalies ir tu teisi, apie ta moteri kuri rankom mojoja ir isterikuoja mirksiukas.gif Neturejau omeny tokius atvejus, bet tai, kai vyras savo tiesa kumsciais irodineja, pasakai ne ta zodi, "paglostai pries plauka" ir viskas, aiskinasi kusciais. Apie tokius atvejus turejau omeny unsure.gif Beje saunu, kad jus apisitrinet su vyru, jei sokinejimas su kumsciais reiskia apsitrinimas. Tokiu moteru kurios aukojasi, i veliau buna geriau manau viena kita, bet dazniausiai tai buna ne taip, priesingai. Bent jau as taip manau g.gif
Atsakyti
na taip tokiu atveju ir as esu ries pries toki smurta siaubinga zeminanti ir negailestinga 4u.gif
Atsakyti
Mano vyro tevas jo motina musdavo, tai maniskis dar paauglys budamas ne karta yra uz tai teva pamokes, ir dabar dar tevui uz tai neatleidzia, nebejaucia pagarbos jam. Ir aplamai jo poziuris i smurtaujancius vyrus yra labai nekoks! Diziuojuosi uz tai savo vyru ir tvirtai zinau, kad as ir musu busimas leliukas su juo busime visada saugus! wub.gif
Atsakyti
burbuliuxbum- respect tavo vyrui kad nenuejo savo tevo pedom aciuks.gif , neva pasiteisinimas "tevas taip dare ir as darau"-nes tokiu pilni kampai doh.gif
o smurtautoju isvis nesuprantu stupid.gif ir visiskai niekaip ju nepateisinu- alkoholis mano akimis tai nera lengvinanti aplinkybe, tai yra sunkinanti- jei zmogus zino kad isgeres nebesivaldo ir skaudina jam artimus zmones- tai negerk, o jei visvien geria reiskia jam visiskai dzin ka jie jaucia

o del moteru kurias musa- jusu paciu reikalas: nenorit kad mustu iseikit, tik bukit geros neauginkite salia tokio zmogaus vaiku- jus juos tik traumuosit(zinau is labai artimu pazystamu) arba isauginsit dar tokiu pat smutrautoju
o jei tai tik pirmas kartas-uzjauciu tikrai nuosirdziai, bet nesk kudasiu, nes tikrai kartosis...
yra toks pasakymas "pirma karta kai trenkia- kaltas vyras, o 2ra ir visus kitus- pati, nes pasilikai po pirmo".

P.S. cia turisi omeny apie normalias ir stabilios psichikos moteris, o ne apie "rankom besimosikuojancias isterikes" jas tikrai kartais galima apadet i vieta
rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irina_G: 09 spalio 2008 - 11:31
aciu dievui, mano ir vyro giminej nera buve, kad mustusi tiek vyrai, tiek moterys unsure.gif
Atsakyti