Įkraunama...
Įkraunama...

Reiki- 2

QUOTE(vailet2 @ 2009 07 24, 13:59)
Nesiginčiju, nes puikiai žinau, kiek ir ko yra mūmyse. O gerbiu žmones, kurie būna tyloje, sugeba mirštantį laikyt už rankos iki paskutinio atodūsio ir pan. Bet tyloje... Ne garsiai šaukiant ant kiekvieno kampo. Aš tyliai paskaitau ir neaiškinu kiekvienam kaip jis turi gyvent....
  Šįkart įsiterpiau, galit nebeatsakyti, tyliai ir dingsiu  smile.gif  Ieškot tikrų dalykų

Stebėtoju ir vertintoju būti lengviausia.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 07 24, 15:30)
Stebėtoju ir vertintoju būti lengviausia.

Iš kur žinai, kad aš tik stebiu bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man tik visai noro tokiom diskusijom energijos švaistyt nėra lotuliukas.gif
o pyksta tas, kam Ego kabina. Tai ko gi taip reaguojat? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vailet2 @ 2009 07 24, 15:01)
Iš kur žinai, kad aš tik stebiu  bigsmile.gif    lotuliukas.gif  lotuliukas.gif    lotuliukas.gif  Man tik visai noro tokiom diskusijom energijos švaistyt nėra  lotuliukas.gif 
o pyksta tas, kam Ego kabina. Tai ko gi taip reaguojat?  lotuliukas.gif

Siūlau nepriskirti kitam sau būdingų reagavimo būdų.
Esu dabar svečiuose pas draugę ir ką tik sukirtau šašlykiuką. Man tik ir betrūko kabliuoti savo ego supermamoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 07 24, 16:15)
Siūlau nepriskirti kitam sau būdingų reagavimo būdų.
Esu dabar svečiuose pas draugę ir ką tik sukirtau šašlykiuką. Man tik ir betrūko kabliuoti savo ego supermamoje smile.gif

lotuliukas.gif
lotuliukas.gif
lotuliukas.gif
Svečiuose draugams dėmesį skirti labai vertinga. Tai tikrai užkabinau lotuliukas.gif Sorry, traukiuos - neįdomu, neveža ir neskanu lotuliukas.gif
Savo mokinius pagarbos mokykite ir pykčio proveržių išsiveržimo vengimo tongue.gif
Sėkmės darbuose ir ieškojimuos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vailet2: 24 liepos 2009 - 15:19
QUOTE(vailet2 @ 2009 07 24, 15:17)
lotuliukas.gif
lotuliukas.gif
lotuliukas.gif 
Svečiuose draugams dėmesį skirti labai vertinga. Tai tikrai užkabinau  lotuliukas.gif  Sorry, traukiuos - neįdomu, neveža ir neskanu  lotuliukas.gif 
Savo mokinius pagarbos mokykite ir pykčio proveržių išsiveržimo vengimo  tongue.gif 
Sėkmės darbuose ir ieškojimuos  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Paskaitai ir žmogus kaip ant delno.
Išties neskanu ir neįdomu.
Atsakyti
QUOTE(vailet2 @ 2009 07 24, 14:23)
Moterie, prieš keldama pykčio bangas , bent paskaityk, kokiai pastraipai aš pritariu. Į kvailus klausimus neturiu net noro atsakyti. Bet niekada nepatikėsiu žmogumi, kuris sugeba kažko kitą asmenį išmokyt per dieną  lotuliukas.gif  Tai būtų dovana  bigsmile.gif  Kažin , kiek iš mirtingųjų žmonių jos nusipelnę... Su visa pagarba. Į kitus pykčio priepuolius lingu lingu nereaguosiu. Tokia neigiamumo banga , kad net nupurtė  smile.gif
Vaižgante, sveikinu už puikią smegenų plovimo mokyklą  thumbup.gif

Ane?... lotuliukas.gif bigsmile.gif
Nu kaip pamaloninai.... blush2.gif
Nors syki ir man triukas pavyko...nors syki kazkas pamate savo savo snuki mano veidordyje, nes sakoma "nekaltink veidrodzio jei snukis kreivas"... ar ne taip?

Ale patikek, kai gerai issipurtysi, ir nebeliks neigiamumo bangu, gal kas gero is to iseis, bus tik i nauda tai kvarsenai lingulingu...ui... negaliu sustoji juokusis
O jei cia mane moterini tai veluoji, astilieki keletu gyvenimu is paskos...manai , kad labai man rupi kam tu pritari? pergalvok is naujo ir spek dar karta biggrin.gif Va, pasidrbavau ir as SM forumo stiliumi...patapsnokit ir man per peti
OI, dar apie smegenu plovima pamirsau, tai daba pridesiu - vaikyti, norint tuos smegenus plaut., reikia juos pirmiausia turet, nu ale kokia paprasta ta matematika, kaip kad du kartus po du ir tai nesusigaudot... g.gif Nu kazi ar viska jau parasiau siuo opiu man klausimu... g.gif ai jei ri ne, tai prisiminusi da pridesiuuuuuu
cool.gif
Papildyta:
QUOTE(vailet2 @ 2009 07 24, 14:59)
Nesiginčiju, nes puikiai žinau, kiek ir ko yra mūmyse. O gerbiu žmones, kurie būna tyloje, sugeba mirštantį laikyt už rankos iki paskutinio atodūsio ir pan. Bet tyloje... Ne garsiai šaukiant ant kiekvieno kampo. Aš tyliai paskaitau ir neaiškinu kiekvienam kaip jis turi gyvent....
  Šįkart įsiterpiau, galit nebeatsakyti, tyliai ir dingsiu  smile.gif  Ieškot tikrų dalykų

Darbuokis darbuokis, tie kas tyliai buna, nesiviesina...as save gerbti vis mokinuosi, kur man jau ten iki pacios...kuriam tema apie reiki, matyt gausingai apie tai ismanai, kad kabineji musu ego...jo ir as va numarinau jau sesis ale rekavau, kad net aidejo nes mano toks darbas...kai seseles laksto kaip i uodegas ikirptos ir nezino ka daryti, kazkam tenka rekauti...brrr... net nupurte nuo tavo svelnumo ir supratingumo... va, vis dar zalia ziba apacioj puslapio, matyt aktualu:)

Nu vsio, pasidarbavau, baigiu jau, pazadu daugiau taip negraziai nesielgti, ale kad nuobodu turbut psidare, matai as is netyciu taip, va paimu ir prirasau, paskui issigastu, kd isbanins menesiui, ale ir vel, ziurk lingu ko prasai, nes gausi...
Atsakyti
Mielieji, sedziu ir svarstau - kaip cia yra, kad reiki temoje nutinka tokie dialogai, kaip kad keletas paskutiniuju...asmeniskai man reiki reikalinga, asmeniskai as nuodoju ja kasdien.Tie, kurie domisi reiki, pradeda tema ir kas joje raso? Ar tikrai rasom del to, jog zinom kas tai yra ir galim pasidalinti patirtimi ar rasom tik del to, kad tas ar anas asmuo asmeniskai mums nepatinka ir del to jauciames galintys isreiksti nuomone apie to ar ano zmogaus veikla, apie kuria jau pirmoje vietoje nieko nezinom, nes nebendraujam asmeniskai? KAlabant apie mokinius, kurie ne va ismokomi kazko per diena - atsakas labai paprastas - sakysim kad ir mano mokytoja Vaizgante - turi tam tikru sugebejimu, kuriu neturi kiti, tad naudojantis tais sugebejimasi, mokytojas gali nuspresti kuri is mokiniu mokyti to ar ano, nes mokinys sugebes isisaviniti.yra mokiniu, kurie turi dar didesniu sugebejimu nei mokytojas, bet mokiniu tuksta palaikymo, paskatinimo, nes jo pasitikejimas savimi buvo suzlugdytas dar vaikysteje, tad kodel sukyla nuostaba, kai tokie mokiniai isisavina kas destoam cia ir dabar ir juose suaktyvinus tam tirkus kanalsu ir energijas, jie pralenkia net savuosius mokytojus? Kodel mums nuo to tik blogiau? Pamastykim drauge ir galvokim ka rasom...pazadu, darysiu tai ir as:)
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2009 07 24, 15:59)

OI, dar apie smegenu plovima pamirsau, tai daba pridesiu - vaikyti, norint tuos smegenus plaut., reikia juos pirmiausia turet,

drinks_cheers.gif
Kai ką labai nervina, kad sėkmingai smegenis plaunu. Nervinkitės į sveikatą, ypač toji, kuri man kažkokį "bezdalą" užtaisė, bet jis nesuveikė. Siunčiu tau geriausius linkėjimus ir 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš čiandien kažkokia visai be jumoro jausmo, matyt, bet tokioje šviesioje temoje kaip Reiki, "erkės", "snukių atspindžiai veidrodžiuose" ir aplamai aštrūs dantukai ir dar aštresni liežuviai, na, visai visai netinka schmoll.gif
Mielosios, juk nereikia būti ekstrasense, kad pajaustum, jog širdelėj tai gi gerietės esat ir tas ego iki debesų visai neužaugintas, ir į priešiškas stovyklas nėra reikalo dalintis, skirstytis...
Nuomonės pas visas skirtingos? Puiku, taip ir turi būti, bet tas krimst-krimst na, kaip pačios minėjot, juk neskanu blush2.gif
Aš žmogus paprastas, aukštuoju pilotažu neužsiimu (na, gal kartais, kai yatingai neturiu kuo užsiimti), todėl paprastai ir pasisakiau.
Peace 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2009 07 24, 16:28)
Aš čiandien kažkokia visai be jumoro jausmo, matyt, bet tokioje šviesioje temoje kaip Reiki, "erkės", "snukių atspindžiai veidrodžiuose" ir aplamai aštrūs dantukai ir dar aštresni liežuviai, na, visai visai netinka  schmoll.gif
Mielosios, juk nereikia būti ekstrasense, kad pajaustum, jog širdelėj tai gi gerietės esat ir tas ego iki debesų visai neužaugintas, ir į priešiškas stovyklas nėra reikalo dalintis, skirstytis...
Nuomonės pas visas skirtingos? Puiku, taip ir turi būti, bet tas krimst-krimst na, kaip pačios minėjot, juk neskanu  blush2.gif
Aš žmogus paprastas, aukštuoju pilotažu neužsiimu (na, gal kartais, kai yatingai neturiu kuo užsiimti), todėl paprastai ir pasisakiau.
Peace  4u.gif

Bet koks temos aktyvumas 4u.gif
Tuoj vaižgantė dings nuo kompo ir keliaus toliau atostogauti pas mamytę, ir bus tylu ramu. Smagu vandenis padrumsti, kad stovėdami nepašvinktų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 02 22, 19:02)
idomu ar su reiki galima isnaikinti celiulita?

GALIMA... jei turi noro dirbti su reiki, siusdama i celiulito atsiradimo priezastis.Tai ilgas, bet kelias...Kai pripazinsi, jog jam atsirasti yra "dvasines priezastys", jas rasi, su jomis padirbesi, isnyks celiulitas, tad pasikartosiu - atsakas - GALIMA ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2009 07 24, 16:43)
GALIMA... jei turi noro dirbti su reiki, siusdama i celiulito atsiradimo priezastis.Tai ilgas, bet kelias...Kai pripazinsi, jog jam atsirasti yra "dvasines priezastys", jas rasi, su jomis padirbesi, isnyks celiulitas, tad pasikartosiu - atsakas - GALIMA  ax.gif

Teoriškai- taip, praktiškai- nelabai. Nes dar masažo trūksta. Daugybės masažų. Ilgą laiką.
Atsakyti