QUOTE(vailet2 @ 2009 07 24, 14:23)
Moterie, prieš keldama pykčio bangas , bent paskaityk, kokiai pastraipai aš pritariu. Į kvailus klausimus neturiu net noro atsakyti. Bet niekada nepatikėsiu žmogumi, kuris sugeba kažko kitą asmenį išmokyt per dieną

Tai būtų dovana

Kažin , kiek iš mirtingųjų žmonių jos nusipelnę... Su visa pagarba. Į kitus pykčio priepuolius lingu lingu nereaguosiu. Tokia neigiamumo banga , kad net nupurtė

Vaižgante, sveikinu už puikią smegenų plovimo mokyklą
Ane?...
Nu kaip pamaloninai....
Nors syki ir man triukas pavyko...nors syki kazkas pamate savo savo snuki mano veidordyje, nes sakoma "nekaltink veidrodzio jei snukis kreivas"... ar ne taip?
Ale patikek, kai gerai issipurtysi, ir nebeliks neigiamumo bangu, gal kas gero is to iseis, bus tik i nauda tai kvarsenai lingulingu...ui... negaliu sustoji juokusis
O jei cia mane moterini tai veluoji, astilieki keletu gyvenimu is paskos...manai , kad labai man rupi kam tu pritari? pergalvok is naujo ir spek dar karta

Va, pasidrbavau ir as SM forumo stiliumi...patapsnokit ir man per peti
OI, dar apie smegenu plovima pamirsau, tai daba pridesiu - vaikyti, norint tuos smegenus plaut., reikia juos pirmiausia turet, nu ale kokia paprasta ta matematika, kaip kad du kartus po du ir tai nesusigaudot...

Nu kazi ar viska jau parasiau siuo opiu man klausimu...

ai jei ri ne, tai prisiminusi da pridesiuuuuuu
Papildyta:
QUOTE(vailet2 @ 2009 07 24, 14:59)
Nesiginčiju, nes puikiai žinau, kiek ir ko yra mūmyse. O gerbiu žmones, kurie būna tyloje, sugeba mirštantį laikyt už rankos iki paskutinio atodūsio ir pan. Bet tyloje... Ne garsiai šaukiant ant kiekvieno kampo. Aš tyliai paskaitau ir neaiškinu kiekvienam kaip jis turi gyvent....
Šįkart įsiterpiau, galit nebeatsakyti, tyliai ir dingsiu

Ieškot tikrų dalykų
Darbuokis darbuokis, tie kas tyliai buna, nesiviesina...as save gerbti vis mokinuosi, kur man jau ten iki pacios...kuriam tema apie reiki, matyt gausingai apie tai ismanai, kad kabineji musu ego...jo ir as va numarinau jau sesis ale rekavau, kad net aidejo nes mano toks darbas...kai seseles laksto kaip i uodegas ikirptos ir nezino ka daryti, kazkam tenka rekauti...brrr... net nupurte nuo tavo svelnumo ir supratingumo... va, vis dar zalia ziba apacioj puslapio, matyt aktualu:)
Nu vsio, pasidarbavau, baigiu jau, pazadu daugiau taip negraziai nesielgti, ale kad nuobodu turbut psidare, matai as is netyciu taip, va paimu ir prirasau, paskui issigastu, kd isbanins menesiui, ale ir vel, ziurk lingu ko prasai, nes gausi...