Įkraunama...
Įkraunama...

Reiki- 2

QUOTE(Chiromante @ 2009 03 20, 23:40)
Aurelijau,as ne reikiste,bet pagarba Tau,kad,budamas reiki meistru, nevengi pasakyti ir ne tokios "iskirtinai pozityvios" reiskinio puses.....

Noriu paklausti - ezoterika toks dalykas, kd ka bedarytume, kaip besigydytume - kalbu isimtinai ap[ie eaoterika - reikalingas atsiklausimas ar bus galima padeti asmeniui, kuris kreipiasi, tad asmeniskai man toks aiskinimas neaktualus, kaip kad 'neigiama" reiki energijos ir darbo metodo puse...ka manai apie tai Chiromante? Ir kur kyla tavasisi klausimas? Ar esi reikiste?

Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 07 24, 17:46)
Teoriškai- taip, praktiškai- nelabai. Nes dar masažo trūksta. Daugybės masažų. Ilgą laiką.

VAizgante, tokio aktyvaus proto ir intelekto zmogu kaip as ,. tavasis atsakymas gali ir suklaidinti - prisiminkim, jog tu aktyviai paktikuoji visa ka rasai, tad sutik - vienas be kito nelabai vertingi patarimai.Kadangi paminejai masaza, as apverciau moneta kita puse...sutik, jei abu sudesi, rezultatas garantuotas... tongue.gif blush2.gif susigedau, negrazu liezuvi rodyti savajai mokytojai.Kita vertus - mano siaubingasis grazuolis celiuliotas aptirpo kaip aizbergas per mazdaug 40 dienu, bunant zaliojoje dietoje, kai geriau sultis, pameni? TAd velgi slakai ir toksinai po oda riebaluose... yra ir daugiau tam priemoniu, bet tema apie reiki, tad sugrystu i ja...dekui uz atsakus
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2009 07 24, 16:54)
Kita vertus - mano siaubingasis grazuolis celiuliotas aptirpo kaip aizbergas per mazdaug 40 dienu, bunant zaliojoje dietoje, kai geriau sultis, pameni? TAd velgi  slakai ir toksinai po oda riebaluose... yra ir daugiau tam priemoniu, bet tema apie reiki, tad sugrystu i ja...dekui uz atsakus

Manasis aptirpo aktyviai ilgą laiką masažuojantis. Matau, kad tai daryti reikia tiesiog ištisai. + visa kita, ką paminėjai.
Atsakyti
Zinai kas nustebino? KAd kai tik pradejom is esmes kalbeti apie reiki, visi reksniai is temos dingo...tai va ir aisku pasidare kokio lygio suinteresuotumas
Tada dar atsakyk - buvo mineta jog reiki energija yra mirties energija...ka mislini apie tai?
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2009 07 24, 17:24)
Zinai kas nustebino? KAd kai tik pradejom is esmes kalbeti apie reiki, visi reksniai is temos dingo...tai va ir aisku pasidare kokio lygio suinteresuotumas
Tada dar atsakyk - buvo mineta jog reiki energija yra mirties energija...ka mislini apie tai?

Argi mirtis yra? O jei jos nėra, o tik perėjimas iš vieno būvio į kitą, apie kokią energiją mes čia kalbam?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 07 24, 18:31)
Argi mirtis yra? O jei jos nėra, o tik perėjimas iš vieno būvio į kitą, apie kokią energiją mes čia kalbam?

Aha... supratau
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2009 07 24, 18:24)

LinguLingu, juk penktadienio vakaras, kaip ne kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2009 07 24, 18:35)
LinguLingu, juk penktadienio vakaras, kaip ne kaip  mirksiukas.gif

Ir aš taip pagalvojau. Kai sulauksiu vairuotojo, parvešiančio mane namo, ir aš dingsiu iš čia keliom dienom...
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2009 07 24, 19:35)
LinguLingu, juk penktadienio vakaras, kaip ne kaip  mirksiukas.gif

Tai ir sakau, teisingai, jei man idomu ka suzinoti, tai jokio skirtumo ar penktadienis ar pirmadienis, bet suprantu ka tu sakai, o pas mus tik ryto 11 ... va ir smagu, kad tema i tema...linkejimai is uz balos visiems ... 4u.gif
Atsakyti
Siame formume perskaiciau tiek negatyvumo, pykcio ir kitokiu neigiamu emociju.... Pasitikrinau dar karta koks cia yra forumas ir apie ka turetu buti diskutuojama.... Reikistai tai zmones, kaip mano mokytoja sakydavo - tai dieviskos svieseles. Kurios turetu zmonems padeti atsikratyti visu pykciu, neigiamybiu, o ne patiems ten veltis. Juk zmones ir taip atitole nuo tikruju vertybiu, uzsideje materialumo akinius.
Reiki tai nera kazkokia firma, kur yra "lipama karjieros laiptais" ir apie zmones yra sprendziama kiek pakopu jis priemes ar mokiniu ismokines. Cia yra priimami zmones tokie, kokie jie yra, o jie yra nei geri, nei blogi, nei kazkokie etalonai, pagal kuriuos turi buti lygiojamasi, nei smerkiami, jie tiesiog yra.
Lengviausias budas paciam jaustis gerai - tai kita pazeminti, parodyti koks AS esu geresnis uz tave, bet ne visada geriausias sprendimas yra lengviauisas variantas.
Dziaugiuosi, kad pastarieji pasisakymai siame forume yra apie tai kas turetu buti diskutuojama siame forume mirksiukas.gif
Atsakyti
Eilinį kartą kartoju, kad reiki yra tik ramentai, todėl nereikėtų sureikšminti tų, kurie tais ramentais remiasi...
Visi mes esam dieviškos švieselės.
Atsakyti
QUOTE(violiuke @ 2009 07 27, 13:51)

Lengviausias budas paciam jaustis gerai - tai kita pazeminti, parodyti koks AS esu geresnis uz tave,

lengviausias budas atskirti apsisaukeli mokytoja - uzduoti kelis logiskus klausimus.
Apsisaukeliai nekencia logisku klausimu, i kuriuos reikia duoti konkretu atsakyma.
Apsisaukeliai isvis nekencia klausimu...
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.175 @ 2009 07 28, 20:43)
lengviausias budas atskirti apsisaukeli mokytoja - uzduoti kelis logiskus klausimus.
Apsisaukeliai nekencia logisku klausimu, i kuriuos reikia duoti konkretu atsakyma.
Apsisaukeliai isvis nekencia klausimu...

Labai butu idomu suzintoi kokie tie yra logiski klausimai? g.gif

Be to einant pas bet koki zmogu, ypatingai pirma karta, labai svarbu netureti isankstines nuomones (antipatijos), nes tokiu atveju tikrasis mokytojas gali pasirodyti apsisaukelis, nes toki ji pats susikuri savo mintyse. Jei galvosi, kad eini pas apsisaukeli sarlatana, kuris tau tik pakenks - tai taip ir bus. Taciau einant su nuostata, kad zmogus yra geras ir tau pades isspresti tavo problemes, jis ir pades jas isspresti, taciau jų uz tave neisspres.
Atsakyti