Įkraunama...
Įkraunama...

Reiki- 2

QUOTE(ilna @ 2009 11 23, 23:51)
Šaunuolė!
Cogito ergo sum . („Mąstau, vadinasi, esu“. R.Descartes)

Versti nereikėjo...Lotynų k egzą kažkada laikiau.
Labanakt. 4u.gif
Atsakyti
Oooo, pranciūūūziškai wub.gif Nu pasrokaunam.
QUOTE(ilna @ 2009 11 23, 22:42)
Na bet...meisteris rašo, Meisteris- žino.  biggrin.gif

Absurdum in quidem est... rolleyes.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2009 11 23, 23:29)
Duonos kąsnį? Iš manęs?  mastau.gif  hihihi.gif

Abducet praedam qui accurrit prior. biggrin.gif Jo, ir dar corona laurea atimti, tadu bus tvarka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jadziūnė: 24 lapkričio 2009 - 09:54
4u.gif 4u.gif 4u.gif kaip sekasi reikistams?
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 05 10, 19:57)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  kaip sekasi reikistams?

Ką, nežinai, bigsmile.gif taigi Pabradėj atostogų metas prasidėjo....
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2010 05 19, 19:59)
Ką, nežinai, bigsmile.gif  taigi Pabradėj atostogų metas prasidėjo....

O Vilniuje dar ne...
Atsakyti
Taika Jūsų namams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanata @ 2008 11 27, 14:53)
Apie Reiki girdžiu seniai, kas tai yra žinau tik apytiksliai.
Prieš keletą dienų, netikėtai turėjau šansą įsigyti pirmą pakopą. Viskas ko reikėjo - sumokėti "stafkę". (noriu iš karto pasakyti, kad Reiki Mokytoja  - labai mielas žmogus ir šarlatane jos kaltini nenorėčiau). Bet štai kur klausimas. Jei kitą savaitę per pora valandų aš nusipirksiu antrą pakopą, o po savaitės "nusipirksiu" Mokytojo (kaip suprantu - tai trečioji), tai jau busiu reikiste (na, taip dar yra Karališkoji, berods).
Taigi po treju savaičių nieko neveikimo, tik sumokėjus pinigus, aš jau galėčiau rinkti pinigus iš kitų - daryti juos savo mokiniais.
Kažkaip nublanko man Reiki mano akyse. Pasirodė per daug kiekvienam prienama, paprasta ir kažkaip "pigu" (nepinigine prasme). Pakopos "nepirkau", man rodos, kad ir be pakopų galima imti ar siųsti energijas.  g.gif
Gal aš čia neteisingai samprotauju, būtų įdomu išgirsti, ką reikistai apie tai mano.

Kai as isgirdau apie reiki, tai buvo pirma mano pazintis su energetinemis praktikomis smile.gif . Atejau pas reiki Mokytoja, po trumpos paskaitos, kas tai yra ir meditacijos (vizualizacijos) galejau apsispresti ar man to reikia. Aisku , kad nereikejo, nes neaisku uz ka moketi tokius pinigus. Isejau. Kaip po dienos netiketai gavau tiksliai tokia suma kokios reikejo uz pirma pakopa, stabtelejau ir pamasciau apie visatos planus man smile.gif. Taigi po menesio jau turejau pirma pakopa. Nezinau kaip jums bet as labai stipriai pajutau energijos tekejima per rankas. Anksciau kentejau nuo Reino sindromo (ypatingas jautrumas salciui) tai po iniciacijos daugiau pirstiniu nenesiojau. Reino sindromo priepoliai nebesikartojo. Kai darydavau Reiki (su pirma pakopa) karstis sklisdavo ne tik is ranku bet is viso mano kuno, ypac is pilvo. Labai stipriai. Antra pakopa, kazkaip viska suniveliavo, nebetaip jauciu energijos tekejima ir karscio tokio nebeliko. Kazkas paaiskino kad as tiesiog nebejauciu nes pripratau. Per antros pakopos iniciacija mano visas kunas pradejo keistai judeti, is pradziu i sonus, paskui pirmyn ir atgal. Taip nemaloniai purte, kol as nesupratau to judesio ritmo, mano kunas judejo astuoniuke. Pojuciai buvo labai stiprus. Toliau seke meistro pakopa, Karuna Reiki I pakopa. Dabar siulo Karuna Reiki II pakopa. Bet as dar negaliu. Kazkaip per daug visko. Reikia suvirskinti.
Kad Reiki veikia tai cia 100 %. Kad energija galima siusti ir gauti ir be Reiki -manau kad taip. Reiki tiesiog labai paprasta metodika, kuria gali naudotis kiekvienas.
Perskaiciau as cia siek tiek diskusijas bet taip ir nesupratau , jauciat jus Reiki ar ne? Labiau barates cia, sorry.
Atsakyti
Musu Reiki mokytoja labai laikesi grieztumo ir atsargos. Ta prasme, tarp pakopu turedavo praeiti ne maziau kaip 3 menesiai. Nes po inicijaciju organizmas pradeda keistis, jam reikia laiko prisitaikyti prie naujo, pastiprejusio energijos srauto. As as asmeniskai pradejau geriau ir stipriau jausti energijas po Hilerio pakopos. Kai suinicijuojama daug pakopu viena po kitos, galimas labai stiprus paslinis poveikis, pvz paumejusios ligos, pykcio priepuoliai ir pan, kiekvienam individualiai. Musu Reiki Mokytoja net patardavo p inicijacijos 21 diena negerti alkoholio, nes alkoholis labai stiprus laidininkas, o po inicijacijus kunas dar buna nepriprates prie pastiprejusio srauto.
O siaip Reiki is tikruju yra gan paprasta praktika, kuria gali uzsiimti kievienas, taciau po pirmos pakopos ant rytojaus nepatarciau gydyti kitus zmones, pirmiausia, kaip sakoma reikia savo darza issivalyti, o po to i kitus lysti mirksiukas.gif
Atsakyti
violiuke smile.gif
jei cia buvo komentaras i mano posta smile.gif tai papildysiu kad visas nurodytas iniciacijas gavau 7 metu laikotarpyje , su visomis taisyklemis ir alkoholio nevartojimu 21 d. po iniciacijos. Tik pasidalinau kad pirmaja pakopa jauciau stiriausiai . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2010 05 20, 20:24)
violiuke smile.gif
jei cia buvo komentaras i mano posta smile.gif tai papildysiu kad visas nurodytas iniciacijas gavau 7 metu laikotarpyje , su visomis taisyklemis ir alkoholio nevartojimu 21 d. po iniciacijos.  Tik pasidalinau kad pirmaja pakopa jauciau stiriausiai . smile.gif

Tiesiog, gal neperskaiciau idemiai, arba tiesiog nemaciau laiko tarpo, supratau, kad buvo suiniciuota labai greitai smile.gif
Atsakyti
Tie tarpai tarp iniciacijų kiekvienam yra skirtingi. Tarkim, šiandien daviau antrą iniciaciją moteriai, kuri pirmąją gavo rugsėjo mėnesį. Kartais antrąją duodu praėjus 3-5 savaitėms po pirmosios. Žmonės skirtingi, vienodo recepto visiems būti negali...
Atsakyti
Sveiki, norėjau paklausti, kokia Jūsų nuomone apie Reiki iniciacijas nėštumo metu?
Atsakyti