Įkraunama...
Įkraunama...

Reiki- 2

QUOTE(Urartu @ 2009 11 23, 14:18)

Apie tokius komentarus ir kalbėjau.
Atsakyti
QUOTE(violiuke @ 2009 11 23, 14:21)
Apie tokius komentarus ir kalbėjau.

Nu čia yr labai baisus forumas. Ir tema labai baisi. Dauguma nicų taip šiurpiai rašo...
Apskritai gyvenimas ant Lietuvos yra labai sunkus ir žiaurus...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urartu: 23 lapkričio 2009 - 13:27
QUOTE(Urartu @ 2009 11 23, 14:24)
Nu čia yr labai baisus forumas. Ir tema labai baisi. Dauguma nicų taip šiurpiai rašo...
Apskritai gyvenimas ant Lietuvos yra labai sunkus ir žiaurus...

Koks yra tavo gyvenimas priklauso nuo to kaip apie jį galvoji. Kokį susikuri tokį ir turi.
Atsakyti
QUOTE(violiuke @ 2009 11 23, 14:29)
Koks yra tavo gyvenimas priklauso nuo to kaip apie jį galvoji.

Aga. Šitą aš dar 2005-aisiais buvau girdėjus.

Gal ką nors naujesnio turi?

Ar tu čia iš kokių scientologų? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Urartu @ 2009 11 23, 14:33)
Aga. Šitą aš dar 2005-aisiais buvau girdėjus.

Gal ką nors naujesnio turi?

Ar tu čia iš kokių scientologų?  bigsmile.gif

O tai galvoji, kad išmintis, tai kaip mada? Praėjo sezonas ir jau nebenaudinga? Pasikeitė kas nuo tų 2005 metų? Pasaulis apsivertė? Pradėjo žemė į kitą pusę suktis? Yra dalykų kurie nesikeitė ir nesikeis, kurių laikas nepakeis.
Atsakyti
QUOTE(violiuke @ 2009 11 23, 15:16)
O tai galvoji, kad išmintis, tai kaip mada?

Aš galvoju, kad ne kožni paistalai gali būt išdidžiai "išmintim" vadinami... mirksiukas.gif

Klausi kas nuo 2005ųjų pasikeitė? Nugi daug kas...
Didžiausias pasikeitimas, skaitau, būtų tas, kad Žemės klimatas, užuot toliau šilęs, pasirodo šąla ph34r.gif
Nuo didžiojo ekonominio pakilimo ir tų visokių keliolikos procentų BVP smukom į gilų minusą.
2009 užfiksuotas didžiausias gimimų skaičius, nuo pat Nepriklausomybės, o tai reiškia ir nuo 2005ųjų.

O laikas keičia viską, išskyrus vieną dalyką...
Realiatyvumo teorija, ir ta, sako, yra jau faktiškai pasenus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urartu: 23 lapkričio 2009 - 14:33
Sveiki ir sveikos...
Perskaičiau šios temos postus "nuo...iki". Normalus, eilinis pasitaškymas emocijomis. Užsakovas- vaižgantė. Kaip ir seniau, taip ir dabar manau, jog tai- susireikšminimo vaisius. Tik tiek. Kovoja moteris su juom (susireikšminimu). Daugel metų cool.gif . Gal pavyks...
Atsakyti
QUOTE(ilna @ 2009 11 23, 15:26)
Sveiki ir sveikos...
Perskaičiau šios temos postus "nuo...iki". Normalus, eilinis pasitaškymas emocijomis. Užsakovas- vaižgantė. Kaip ir seniau, taip ir dabar manau, jog tai- susireikšminimo vaisius. Tik tiek. Kovoja moteris su juom (susireikšminimu). Daugel metų  cool.gif . Gal pavyks...

Labai džiugu, kad mano asmenim kažkas dar ir rūpinasi ax.gif
Su niekuo aš nekovoju. Nes tai neturi jokios prasmės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 23 lapkričio 2009 - 15:54

...turi turi. Nesimaivyk. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 11 23, 16:53)
Su niekuo aš nekovoju. Nes tai neturi jokios prasmės.

Žuvai nelygioj kovoj? lotuliukas.gif

Tas kovojimas "su antsvoriu" "su savo ydom" "su silpnybėm" yra jaunų mergikių prerogatyva...

Kovokit, jaunimas, kovokit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urartu: 23 lapkričio 2009 - 16:09
QUOTE(Urartu @ 2009 11 23, 16:08)
Žuvai nelygioj kovoj?  lotuliukas.gif

Tas kovojimas "su antsvoriu" "su savo ydom" "su silpnybėm" yra jaunų mergikių prerogatyva...

Kovokit, jaunimas, kovokit  biggrin.gif

Nežuvau, bet ir nekovoju. Pasižiūrėjau ką tik į veidrodį- žavi moteris. Tegul kovoja jaunesnės...Aš savim patenkinta. Galit nervintis dėl to biggrin.gif
Atsakyti
...nevarykit, Mergos, Vaižgantė yr Taikos balandis, baltas pričiom rolleyes.gif ir nesvarbu, kad susireikšminęs schmoll.gif , tas aksioma.

Daroz paskartosiu,- jeigu katram baisu ant šio forumo, tieji ajkit balionų pardavinėt, žodžio laisvė, škias cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jadziūnė: 23 lapkričio 2009 - 16:16