Įkraunama...
Įkraunama...

Reiki- 2

QUOTE(pupik @ 2011 09 23, 15:40)
Ir reikistai čia paminėti "Tamsioji religijų pusė: ar sektos kelia pavojų Lietuvai?"
http://www.zebra.lt/...vai-245176.html

Straipsnio autorius, matyt, ir Reiki paminejo..del skaiciaus smile.gif Nes ko gero nelabai zino kas Reiki yra. Gal kazka girdejo...
http://reiki.net.ru/sekta.html
pupik, o tu kodel apie tai klausi? Ar del to, kad sutinki kad tai sekta ( turejai gal kokios neigiamos patirties)? Ar atvirksciai smile.gif O pati turi kokia Reiki pakopa? Ar tik domiesi...
Atsakyti
QUOTE(ČAKAS @ 2011 09 24, 12:04)
O rašymas ...kalbant katalikų maldas [/b]ir gydant kaip gydė KRISTUS? blush2.gif

Krikščioniškas maldas kalbant ir kryžiaus žygiai vyko - tad čia ne argumentas
Papildyta:
QUOTE(dinazaure @ 2011 09 24, 12:13)
Straipsnio autorius, matyt, ir Reiki paminejo..del skaiciaus smile.gif Nes ko gero nelabai zino kas Reiki yra. Gal ...

Sveiki, smile.gif
Mano santykiai pozityvūs
Šiuo atveju nesvarbu ir mano pakopos
Kalba eina apie tai, ką rašo straipsnio autorius ir, ką komentuoja čia pasisakantys "meistrai": nemanau, kad juodinant "puodą", galima sugebėt balta spalva nudažyti "pupas": nustebau dėl komentaro "į pievas": pasirodo, ne tik straipsnio autorius, bet ir užsiimantys konkrečia praktika net nežino, ką daro??? Dar labiau STEBINA, kad d a r o unsure.gif O gal jau ir BAISU darosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupik: 24 rugsėjo 2011 - 12:21
Kam kliudo dažniausiai Reiki? O gi bažnyčiai, gydytojams ir farmacininkams. Ne visiems ir ne visada, bet daugumai. Tad šį kartą Vaižgantės komentaras buvo labai tikslus. O toks pasipiktinimas irgi kažką rodo ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Nekalbėjau apie tai, kas man kliudo g.gif
Jeigu ką - aš ne vienuolė, ne gydytoja ir ne farmacininkė 4u.gif

Papildyta:
"Parodykite" man tą "kažką"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupik: 24 rugsėjo 2011 - 12:59
Kažin kodėl jaučiu kad REIKI puola,o kodėl,dar neaišku... schmoll.gif Gal žinote,kam REIKI bloga padarė?Juk tai ne gydovas daro,o energija...tai prie ko čia "meistrai"?Kažkaip nelabai malonu jausti šaltį iš žmogaus,kuris ,kaip supratau,apie REIKI mažokai žino.Gal derėtų pasiaiškinti prieš ką nors neigiant ar smerkiant...o su kunigais,tai visi žinom,kokių jų yra...čia vieša paslaptis,todėl jie ir atstumia žmones nuo bažnyčios,nes bažnyčia,tai ne pastatas,o bendruomenė... doh.gif Kunigai tokie pat nuodėmingi žmogeliai,ir tik l.mažai yra tikrų.Jie niekada neteisia žmonių,neneigia jų įsitikinimų... wub.gif
Atsakyti
Apie Reiki, kaip šarlatanizmą aš susidariau įspūdį, kai išgirdau apie "iniciacijas" ir kokie pinigai už tai plėšiami.

Iniciacija - tai sąmonės būsenų betarpiškas perdavimas. Tai aukštas, laaabai aukštas lygis, neįkandamas daugumai vienuolių, o čia paukšt-maukšt, kažkas-kažkaip vienas kitam dovanoja tobulumo "lygius". Upsss, ne dovanoja - o laaabai brangiai parduoda. smile.gif

Įdomu, kodėl Jėzus Kristus nepadovanojo savo mokiniams gebėjimo vaikščioti vandeniu? Petrui pavyko žengti kelis žingsnius, bet... prasmego. O va reiki specai daug geriau išmano dvasinius reikalus, nei Kristus - ima, ir parduoda vieni kitiems "dvasingumą" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(vovocka @ 2011 09 26, 12:26)
Apie Reiki, kaip šarlatanizmą aš susidariau įspūdį, kai išgirdau apie "iniciacijas" ir kokie pinigai už tai plėšiami.

Iniciacija - tai sąmonės būsenų betarpiškas perdavimas. Tai aukštas, laaabai aukštas lygis, neįkandamas daugumai vienuolių, o čia paukšt-maukšt, kažkas-kažkaip vienas kitam dovanoja tobulumo "lygius". Upsss, ne dovanoja - o laaabai brangiai parduoda. smile.gif

Įdomu, kodėl Jėzus Kristus nepadovanojo savo mokiniams gebėjimo vaikščioti vandeniu? Petrui pavyko žengti kelis žingsnius, bet... prasmego. O va reiki specai daug geriau išmano dvasinius reikalus, nei Kristus - ima, ir parduoda vieni kitiems "dvasingumą" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .

Niekas netruko iniciacijas gauti nemokamai, tiesiai iš Šaltinio. Tereikia vienos smulkmenos- tam tikro dvasingumo lygio. ax.gif
Atsakyti
na taip, niekas netrukdo... O jei trukdo - nueini it į krautuvę ir nusiperki... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vovocka @ 2011 09 26, 12:36)
na taip, niekas netrukdo... O jei trukdo - nueini  it į krautuvę ir nusiperki... smile.gif

Taip taip, maximoje 4u.gif Lentyna šalia dešrų.
Atsakyti
Vaižgante, kad paskelbsi forume iniciacijų kainas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vovocka @ 2011 09 26, 12:54)

Apie kainas šioje temoje buvo kalbėta. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vovocka @ 2011 09 26, 14:54)

vovocka, daznai vienuolius mini (tarsi butum ju gyvenimo zinovas)
, gal paciam teko vienuoliaut (jei taip galima issireikst) ?
Kainos gi kartais buna surasytos tinklapiuose, arba skambinant Mokytojui galima pasiteirauti. Mokama ne uz pacia iniciacija, uz seminarus, apmokyma. Galima rasti ir nemokamai, jei labai paieskot smile.gif
vovocka, o tu pries ka kovoji: pries kainas ar aplamai pries Reiki? smile.gif
Atsakyti