QUOTE(LinguLingu @ 2009 06 28, 15:57)
Atmetimas sukyla nuo samoningumo , pasiruosimo,informacijos kokybes bei savivokos. Nieko svelnesnio uz reiki nesu patyrusi...
Vemimas sukyla ne nuo to - ka tu begertum tokio skausmo metu- vemimas garantuotas. Siuo atveju vartojama leidziami vaistai. Greiciausiai kalba suktusi apie migrena.Jos metu moterys isvemia net vandeni...tad reiki cia ne prie ko. Ar esi bandziusi reiki? Ir su keliais reikistasi meistrais esi bendravusi, siuo atveju konkreciai kelis seansus turejai?
Kalbėjau apie tabletes, ne apie reiki. Taip, tai galvos skausmas, bet jau žinau būdą, kaip tai suvaldyti pačiai be vaistų, tik ne visada padeda, bet jau vaistų akivaizdžiai mažiau vartoju

Čia iš jogos srities, jei kažką domintų, tegaliu tik tiek pasakyti
Apie reiki nelabai ką žinau, žinau tiek, kad man tai nepatinka. Todėl nediskutuosiu aktyviai.Nepatinka pati idėja, kad kažkas iš šalies kištųsi į mano vidų. Jei jau pati prisiverdu jovalo, tai tik pati turiu ir išsivalyti, kitaip problemų tik daugės.
Apskritai, bet kokias problemas galima išspręsti meditacijos pagalba, čia esu žiauriai užsiciklinus

Patys sau esam ir mokytojai, ir patarėjai, ir gydytojai.