Įkraunama...
Įkraunama...

Botulino injekcijos nuo prakaitavimo

QUOTE(astuškinas @ 2007 04 23, 13:54)
Odorex, Certain Dri ar Perspirex ar driclor,kuris is ju stipriausias? unsure.gif  g.gif

Certain Dri super gera priemone thumbup.gif
Atsakyti
kajp man odorex arba driclor gauti, jei man 16 ir ash is mazo miestelio?
Papildyta:
tiesa pasakius as esu is marijampoles, taigi padekit man kas nors
Atsakyti
QUOTE(Blue @ 2007 05 19, 15:45)
kajp man odorex arba driclor gauti, jei man 16 ir ash is mazo miestelio?
Papildyta:
tiesa pasakius as esu is marijampoles, taigi padekit man kas nors

Ziuriu kazkokios 16nmetes manovardu naudojasi g.gif kazko nesupratau
Atsakyti
Dri clor naudoju jau daugiau kaip dvi savaites, kainavo 50 + keli litai už atsiuntimą, kaip džiaugiuosi kad tokį daiktą radau, prakaito nei dėmelės ir jokio kvapo, dezodorantų nebereikia tik kvepaliukais pasikvėpini ir viskas thumbup.gif baigiu užmiršti kad tokią problemą turėjau, ir visai nesvarbu ar jis kengsmingas ar ne, man svarbiau kad nebereikia raudonuoti dėl šios problemos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(almerina @ 2007 05 24, 14:34)
[Sveikos paneles. As cia vel rasau del Odorex  blush2.gif . 29 geguzes busiu Vilniuje ir turiu pora atliekamu  buteliuku. Jei kam reikia , tai rezervuokites. Pati esu is Klaipedos. Lauksiu  4u.gif

O Odorex stipresnis už Driclor?
Atsakyti
Sveikos!!! Esu nauja lankytoja. Labai susidomejau jusu rasytom zintem- labiausiai sudomino Odorex. Gal kas galetu pasiulyti padruoti ji siuo metu, kaip imanoma greiciau. Man labai jo reikia. Gelbekyt, LABAI PRASAU.

P.S. Jei kas turi pasiulymu parasykit i avjll@one.lt
Esu Vilniete.
Lauksiu atsakymo.
Is anksto dekoju.
Atsakyti
Jei kas noretu jungtis uzsisakineti driclor per ebay - junkites per az.

Kaina iseina apie 37 Lt.
Atsakyti
As irgi labai labai ir skubiai noriu to Odorex ar Driclor, rasykit man i az, jei kas turite dar pardavimui. Aciu!!!!
Atsakyti
QUOTE(Blue @ 2007 05 24, 08:24)
Ziuriu kazkokios 16nmetes manovardu naudojasi  g.gif  kazko nesupratau

gal sesuo kokia? ar pusseserė? laugh.gif
Atsakyti
As taip pat labai noreciau suzinoti kas galetu parupinti man Odorex ar Driclor drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ar galima Driclor naudoti žindymo laikotarpiu?
Ar jis tikrai padeda nuo pėdų prakaitavimo? Vyras kojas plauna kelis kartus per dieną doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karenina @ 2005 06 14, 18:04)
sveikutes;)
noreciau suzinoti kazkaip apie botulino injekcijas nuo prakaitavimo. Ar jus isbandete? kur kreiptis? kokios kainos? kokie pasaliniai reiskiniai ir t.t.t. KA JUS MANOTE APIE JAS?smile.gif

jau tokia problema turiu.kad o jo joi jau pradejau dometis ir tom injekcijom priprasiau vyro is saskaitos pora tukstanteliu nes jau nezinau ir ka bedaryt kaip zlaiugte zlaiugia prakaitas pro pazastis paciai salta o va prakaituoju kaip didziausiam darbe o tai fiziologija nusibodo viskas visos maikutes nugelto o ka jau sneket kad sviesiu nedeviu man ir ta ir ta siulo nusipirkt bet kur gi.......galvoju tik kad kaip cia nesimatytu verysad.gif bet va suradau ta preparaciuka ir uzsisakai ta driclor vienintele viltis atsiunte labai greitai labai patenkinta bet kazin kaip veiks laikiu vakaro nes jau pabodo taip gyvent unsure.gif vienas minusas kad brangu tos injekcijos tokiam trumpam laikui g.gif -9...menesiam ar pan
Atsakyti