Įkraunama...
Įkraunama...

Botulino injekcijos nuo prakaitavimo

QUOTE(Langučiai @ 2008 02 10, 17:05)
Sveikos smile.gif
Gal yra parduodančių diclor Vilniuje?

Moteris, pas kurią pirkau, sakė siunčia po visą Lietuvą. Jei prireiks jos tel. nr. rašykit į AŽ.
O šiaip tai tikrai superdaiktas. thumbup.gif

Beje, labai įmanoma, kad tai ta pati moteris, apie kurią Bird kalbėjo, nes aš pirkau Kaune. Ji pati DriClorą vartoja jau daugiau kaip du metai ir vis dar juo patenkinta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo condoleeza: 10 vasario 2008 - 19:59
Jeigu kas noresite Driclor, visada galite kreiptis ir tikrai visoms padesiu isigyyti 4u.gif Parasykit i az ir gausite Driclor kaip ir gavo cia auksciau rasiusios merginos smile.gif

Atsakyti
driclor tikrai padeda.naudoju apie du metus ir labai gerai jauciuos.nes beveik jokio prakaito.ir reikia teptis tik karta i menesi.gal ir dar reciau
o tos botulino injekcijos tai s...... pinigus dielius sumoki ir viskas .man gal savaite geriau buvo paskui cel atsirado prakaitavimas.
driclor uzsieny kainuoja apie 7-8 eurus.taip kad gauti nesunku.nes isi turi giminej ar draugu kur airijoj ar anglijoj.
nusipirkit viena pakuote gal metmas uztenka.
Atsakyti
Viską perskaičiau ir toks mažas reziumė. Toms,kurios temai skaityti nelb turi laiko 4u.gif

Certain Dri - 12% aliuminio
Driclor Rollon - 20% aliuminio

Tačiau Odorex'as pigiau 20 Lt,taip pat driclor labiau apsimoka, nes jo daugiau už tą pačią kainą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Turbo_duracka @ 2008 02 18, 17:27)
Viską perskaičiau ir toks mažas reziumė. Toms,kurios temai skaityti nelb turi laiko  4u.gif

Certain Dri  -  12% aliuminio
Driclor Rollon  -  20% aliuminio

Tačiau Odorex'as pigiau 20 Lt,taip pat driclor labiau apsimoka, nes jo daugiau už tą pačią kainą 4u.gif

as tai jau laukiu savo Dricloro smile.gif pirkau is vienos is cia uzsiregistravusiu merginu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2008 02 18, 16:42)
as tai jau laukiu savo Dricloro smile.gif pirkau is vienos is cia uzsiregistravusiu merginu  4u.gif

Na aš jau ketinau užsisakinėti išvydus tiek pagyrų driclor'ui, bet susizgribau ir užsakinėsiu certain dri, kadangi mažiau kenksmingas ax.gif Tikiuosi padės, nors ir koncetracija aliuminio mažesnė. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Turbo_duracka @ 2008 02 18, 18:22)
Na aš jau ketinau užsisakinėti išvydus tiek pagyrų driclor'ui, bet susizgribau ir užsakinėsiu certain dri, kadangi mažiau kenksmingas ax.gif Tikiuosi padės, nors ir koncetracija aliuminio mažesnė. rolleyes.gif

as kazkaip nesusimasciau apie ta koncentracija rolleyes.gif
nekantrauju isbandyt driclora rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Turbo_duracka @ 2008 02 18, 18:22)

Tiesiog pamastymas apie Certain Dri ir Driclor skirtumus...
Zinoma, Driclor yra stipresnis, bet jo reikia reciau.
Certain Dri - silpnesnis, bet ji tept teks dazniau.
Tad isvadoj - ar organizmas gauna ne ta pati kieki?
Cia siaip - pamastymas... g.gif
Atsakyti
Kad Lietuvoje Driclor nepardavineja jau aisku, bet skaiciau, kad jis gaminamas lygtais UK, tai gal kas zino, kur jo ten galima nusipirkt? Ar ten jo ir nepardavineja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvia26 @ 2008 02 22, 13:27)
Cia siaip - pamastymas...  g.gif

labai tau aciu uz Driclora ! 4u.gif 4u.gif vakar uzsitepiau pirma karta, tai labai kuteno, niezejo, bet istverti tikrai galima smile.gif nes nei skauda, nei ka ax.gif
o va siandien diena tikrai pazastys sausos buvo, net paciai keista smile.gif
taip pat buvau soliariume, kur laaaabai karsta, po jo irgi pazastys sausos biggrin.gif
puiku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvia26 @ 2008 02 22, 12:27)
Cia siaip - pamastymas...  g.gif

Logiška.., tačiau juk gali būti, kad nereikės taip dažnai teptis ir tuo Certain Dri ax.gif
Gal čia kaip kam veikia..?Na bent aš taip tikiuosi...Kažkaip norisi pradėti nuo silpnesnio išbandyti kiek laiko jis veikia...juk viekvienam individualiai smile.gif
Žinoma, jei problema itin opi kam tie eksperimentai...Čiumpi tą,kuris kelia mažiausiai dvejonių ir greičiausiai sutvarko visą reikalą wink.gif
Atsakyti
Sveikos, na atsiprasau labai, bet visos temos nepajegciau perskaityti.. blush2.gif

Gal kas trumpai ir aiskiai man gali papasakoti apie ta diclor, ar jis tikrai padeda, kaip ji naudoti, ir kokie galimi salutiniai poveikiai.

Aciu labai blush2.gif
Atsakyti