Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis- X

QUOTE(saldu kaip du medu @ 2008 10 29, 19:49)
Bet, kad siuo metu laiku labai nedaug darzoviu buna, nu aisku, parduotuvese agurkai, pomidorai, morkos blush2.gif  O kazin kaip su tarkim raugintais kopustais? g.gif  Jie berods labai pilva pucia... unsure.gif

Dėl raugintų kopūstų: man tai labai skanu bigsmile.gif O kaloringumas, berods, tik 14kcal/100g (vos ne kaip agurkai ax.gif ). O ar pilvą pučia, manau, priklauso nuo žmogaus. Ir nuo suvalgyto kopūstų kiekio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2008 10 29, 12:18)
kas čia do patiekalas? ax.gif  ar tinka makaronai su kopūstais? g.gif

Cia buvo take away is japoniskos kavines bigsmile.gif Tokie plonyciai makaronai, maisyti su tokiais kaip troskintais ar tushintais kopustais ir pora vistienos gabaleliu ant virsaus rolleyes.gif Buvo skanu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saldu kaip du medu @ 2008 10 29, 19:16)
Viso: 1543kcal  g.gif
Zinau, negerai del vakarienes ir pietu, turetu buti vietom apkeisti unsure.gif  Paskui per daug sureliu, ar ne....? verysad.gif  Ir siaip, baltymu mazai, va tik jogurtas doh.gif 
Gal dar ka nuo saves pridetumet.... rolleyes.gif

Kelintą valandą maždau valgai vakarienę? g.gif jei nėr labai vėlai, tai pusė velnio.. bet šiaip tai joo, būt geriau, kad skrandžio jau neapkrautum mėsom nakčiai... geriau kažką lengvesnio... ir pietus rimtesnius, šiltus (jei įmanoma).. tada, kaip AL minėjo, daržovių tikrai mažai... o baltymų šiaip gauni ir iš mėsos, taip kad pusė velnio, tik ta mėsa jei būtų kalakutiena, vištiena ar kita kokia ne tokia riebalinga, išvis idealu būtų... mirksiukas.gif arba žuvis pvz.. joje irgi labai daug baltymų ir šiaip naudingų medžiagų...
ir iš kur tokie mini sūreliai čia, tik po 75 kcal? g.gif bigsmile.gif

QUOTE(saldu kaip du medu @ 2008 10 29, 19:49)

Bet, kad siuo metu laiku labai nedaug darzoviu buna, nu aisku, parduotuvese agurkai, pomidorai, morkos blush2.gif 

nu jau, nu jau... cool.gif šiuo metu sakyčiau kaip tik dar piiilna rudeninių daržovių: kopūstai, morkos, cukinijos, moliūgai, agurkai ir t.t. tiesiog biski fantaziją pasitelk, o nenuleisk taip lengvai rankų... mirksiukas.gif

QUOTE(piripiri @ 2008 10 29, 21:13)
Cia buvo take away is japoniskos kavines bigsmile.gif

aišku... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 10 29, 22:28)
Dėl raugintų kopūstų: man tai labai skanu  bigsmile.gif O kaloringumas, berods, tik 14kcal/100g (vos ne kaip agurkai  ax.gif ). O ar pilvą pučia, manau, priklauso nuo žmogaus. Ir nuo suvalgyto kopūstų kiekio  smile.gif

Tai gerai thumbup.gif Dabar jau darzoviu bus daugiau mano racione bigsmile.gif

QUOTE(Šaltmėtė @ 2008 10 30, 10:02)
Kelintą valandą maždau valgai vakarienę? g.gif  jei nėr labai vėlai, tai pusė velnio.. bet šiaip tai joo, būt geriau, kad skrandžio jau neapkrautum mėsom nakčiai... geriau kažką lengvesnio... ir pietus rimtesnius, šiltus (jei įmanoma).. tada, kaip AL minėjo, daržovių tikrai mažai... o baltymų šiaip gauni ir iš mėsos, taip kad pusė velnio, tik ta mėsa jei būtų kalakutiena, vištiena ar kita kokia ne tokia riebalinga, išvis idealu būtų... mirksiukas.gif  arba žuvis pvz..  joje irgi labai daug baltymų ir šiaip naudingų medžiagų...

ir iš kur tokie mini sūreliai čia, tik po 75 kcal? g.gif  bigsmile.gif

nu jau, nu jau...  cool.gif  šiuo metu sakyčiau kaip tik dar piiilna rudeninių daržovių: kopūstai, morkos, cukinijos, moliūgai, agurkai ir t.t. tiesiog biski fantaziją pasitelk, o nenuleisk taip lengvai rankų... mirksiukas.gif

Vakariene vadinamoji buvo kazkur 17.30-18,00 blush2.gif Dekui uz patarimus 4u.gif

Pati labai nustebau ir apsidziaugiau - 100g tik 250kcal bigsmile.gif O dabar jiems kaip tik maximoj akcija http://www.maxima.lt...inos-nr44/2145/ ax.gif

Ok, dabar telksiu fantazija ir valgysiu darzoves drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir vel as... unsure.gif

Pusryciai: jogurtas 180g ir varske 50g - 272kcal
Priespieciai: surelis 186kcal
Pietus: vakarykstis karbonadas su bulviu kose ir 200su trupuciu gramu raugintu kopustu bigsmile.gif - 522kcal
Popieciai - pavakariai: per keleta kartu cia gavos ledai 75g, persimonas 150g, balta kava ir batonelis - 365kcal g.gif
Vakariene: kriause 138kcal ir labai skaniai dar surelis atrode blush2.gif 152kcal

Viso 1636kcal ax.gif

Kaip cia kazin dabar bus.. g.gif Rytoj Helouween'o vakarelis tongue.gif , sestadieni vaziavimas i kapines, pas teta susitikimas su giminem, paskui dar dvi dienos doh.gif Nu gal sekmadieni isivaziuosiu vel... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saldu kaip du medu @ 2008 10 30, 20:42)
Popieciai - pavakariai: per keleta kartu cia gavos ledai 75g, persimonas 150g, balta kava ir batonelis - 365kcal g.gif

Ledai, 75g tai kokios 150 - 200 kcal (ant ledų kaloringumo nebuvo?), tada persimonas apie 100 kcal, kava (tik su pienu, be cukraus?) maždaug 50kcal, batonėlis koks? g.gif Sakykim, 200 kcal. Tai man skaičiuojant daugiau išeina. Aišku, priklauso nuo to, kokie ledai ir batonėlis (batonėlio bent gramus gal žinai? ax.gif ).
Atsakyti
Labai smagu čia paskaitinėti ir pasitikrinti kalorijas, mano problema kaip nors suvaldyti valgymą vakare- todėl man padeda kai matau jūsų mažas vakarienes.
Šiandien valgiau nedaug:
Pusryčiai - saldi varškė 110k, morkų-obuolių sultys -50k
Pietūs - grybų sriuba 150k, grikiai su kopūstų salotom ir kotletas 350k.
Vakarienė - sriubos pusė lėkštės 70k, rūkyta žuvis su agurku, majonezu ir duona 250k, gabaliukas saldžios bulkutės 100k, apelsinas 50k.
Viso 1230 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 10 30, 22:48)
Ledai, 75g tai kokios 150 - 200 kcal (ant ledų kaloringumo nebuvo?), tada persimonas apie 100 kcal, kava (tik su pienu, be cukraus?) maždaug 50kcal, batonėlis koks?  g.gif Sakykim, 200 kcal. Tai man skaičiuojant daugiau išeina. Aišku, priklauso nuo to, kokie ledai ir batonėlis (batonėlio bent gramus gal žinai?  ax.gif ).

ledai "Nykstukas" 100g-107kcal, valgiau ne normalia porcija, o isidejau is tos dideles pakuotes, gal kokie 400g indely g.gif Tai man gavosi tik 75kcal
Persimono 100g duodu 60kcal, o tas buvo 250g, tai mano suvalgytam 150kcal
Kava tik su pienu, as duodu koki 40kcal
Batonelis "Cini mini" buvo ant popieriuko uzrasyta 104, atrodo, kalorijos smile.gif

Dabar paskaiciavau, 369kcal, reiskias sugriesijau mazdaug 4kcal blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
TRECIADIENIS

PUSRYCIAI: miusliai su naturaliu jogurtu ir bananu (120+130+100)
PRIESPIECIAI: 2 kriauses (200)
PIETUS: pomidoru-ryziu sriuba (200), didele ruda bandele (400), apelsinas (70)
PAVAKARIAI: obuolys (80), kriause (100)
VAKARIENE: sprotu skardine (300), riesutai (350)

VISO: 2050 unsure.gif

KETVIRTADIENIS

PUSRYCIAI: naturalus jogurtas su uogiene (205) (pries sporta), avizu batonelis (140) (po sporto)
PRIESPIECIAI: kriause (100), obuolys (70)
PIETUS: virtinukai su varske ir uogiene (400+80), greipfrutas (70)
PAVAKARIAI: ruda bandele (165), kriause (100), pora saukstu spagethi carbonara (100)
VAKARIENE: brokoliu sriuba su ruda bandele (150+165)

VISO: 1745, sportas
Atsakyti
QUOTE(saldu kaip du medu @ 2008 10 30, 23:04)
ledai "Nykstukas" 100g-107kcal, valgiau ne normalia porcija, o isidejau is tos dideles pakuotes, gal kokie 400g indely g.gif  Tai man gavosi tik 75kcal
Persimono 100g duodu 60kcal, o tas buvo 250g, tai mano suvalgytam 150kcal
Kava tik su pienu, as duodu koki 40kcal
Batonelis "Cini mini" buvo ant popieriuko uzrasyta 104, atrodo, kalorijos  smile.gif

Dabar paskaiciavau, 369kcal, reiskias sugriesijau mazdaug 4kcal blush2.gif  bigsmile.gif

Supratau smile.gif Tu ten iš pradžių rašei 75g, 150g, tai aš kaip gramus skaičiavau, o tu tu ten, pasirodo, kalorijas rašei, tik du "g" prierašu. Aišku dabar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 10 31, 11:27)
Supratau  smile.gif Tu ten iš pradžių rašei 75g, 150g, tai aš kaip gramus skaičiavau, o tu tu ten, pasirodo, kalorijas rašei, tik du "g" prierašu. Aišku dabar  4u.gif

Oi, ale tikrai blush2.gif
Bet viskas gerai, kas gerai baigiasi 4u.gif
Atsakyti
Pusryčiai: "Smilgelė" (120) morkų salotos (120) 2 obuoliai (100) apelsinas mažas (40)
Priešpiečiai:nektarinas (80)
Pietūs:spagečiai su trupučiu pomidorų padažo (450)
Pavakariai:Pusė kofeino sausainio ir ledinė karamelinė makijato (gal apie 300?)
Vakarienė:"Fitness" su pienu (180)
Viso: apytiksliai 1390

Atsakyti