Siandien 10h maziukas puodelis capuchino (ar kaip ten jis rasos) 60kcal 11h 3 mandarinai 44kcal 15:30 pica 600kcal 18h kepsnys jurate ir salotos (salotu lapai, svogunu laiskai, pomidorai ir truputis 12proc. grietines) 617,4kcal +gan ilgas vaiksciojimas po parduotuves ir aplink kvartala -------------------------------------------------------- Viso: 1321,4 ta pica planus sugadino, buvau viska kitaip suplanavus antra diena is eiles pica..Ramintis reik vietoj jos galejau kanors geresnio suvalgyt
Siandien
10h maziukas puodelis capuchino (ar kaip ten jis rasos) 60kcal
11h 3 mandarinai 44kcal
15:30 pica 600kcal
18h kepsnys jurate ir salotos (salotu lapai, svogunu laiskai, pomidorai ir truputis 12proc. grietines) 617,4kcal
+gan ilgas vaiksciojimas po parduotuves ir aplink kvartala
--------------------------------------------------------
Viso: 1321,4
ta pica planus sugadino, buvau viska kitaip suplanavus antra diena is eiles pica..Ramintis reik vietoj jos galejau kanors geresnio suvalgyt
patarciau ir normalius pusrycius pradeti valgyti, net jei ir nesinori - priprasi. nes dabar 3 mandarinai iki 15.30 nera normalu ir sveika. Tada gal ir picu taip daznai nesinores
patarciau ir normalius pusrycius pradeti valgyti, net jei ir nesinori - priprasi. nes dabar 3 mandarinai iki 15.30 nera normalu ir sveika. Tada gal ir picu taip daznai nesinores
Bet nezinau, nepratus as tiek
apsunkus jauciuos.. Dabar dar eisiu ziauriai neskanios arbatos gert
QUOTE(piripiri @ 2008 10 28, 22:00)
Taigi negerk/nevalgyk kas neskanu Ar čia ta arbata vaistinė t.y. - būtina? (Kaip man būna - norisi šokolado ar pyrago kokio, bet ne dėl alkio, tik paskanaut, tai galvoju, geriau kokį obuolį suvalgysiu, bet vėliau šalia obuolio vistiek dar ir gardėsis atsiranda, tai siūlau iškart eit prie reikalo Tik su saiku )
Taigi negerk/nevalgyk kas neskanu Ar čia ta arbata vaistinė t.y. - būtina? (Kaip man būna - norisi šokolado ar pyrago kokio, bet ne dėl alkio, tik paskanaut, tai galvoju, geriau kokį obuolį suvalgysiu, bet vėliau šalia obuolio vistiek dar ir gardėsis atsiranda, tai siūlau iškart eit prie reikalo Tik su saiku )
Ne, ta arbata... Na, ja ne del to geriu, kad kazko neimt ar pns. Ji kaip papildas pavadinkim taip.. Isgersiu as ja, bo siandien nei vieno puodelio neisgeriau vis per ta skubejima