ačiū už atsakyma,man jas ir itaria,beda ta kad negaliu pastot antra karta,viena vaikeli turiu

Mergaites,
Ar yra skirtumas, kada prolaktina daryti? Vienos sako, kad ne, kitos -apie 21-21 (ciklo pabaigoje). As nepamenu, kada darydavausi anksciau...
Galvoju, gal kita cikla pabandyti gandrus gaudyt, bet preis tai reikia ta prolaktina pasitikrint, nes visad aukstas budavo... Dabar man 27 c.d. Ar galiu ji daryti per mmm?
Ar yra skirtumas, kada prolaktina daryti? Vienos sako, kad ne, kitos -apie 21-21 (ciklo pabaigoje). As nepamenu, kada darydavausi anksciau...
Galvoju, gal kita cikla pabandyti gandrus gaudyt, bet preis tai reikia ta prolaktina pasitikrint, nes visad aukstas budavo... Dabar man 27 c.d. Ar galiu ji daryti per mmm?
Siaip man gydytoja ir skyre daryt prolaktina per mmm, t.y. 3-5 ciklo dienomis...tikrai ne 22-23

QUOTE(Muse @ 2008 10 27, 12:57)
Mergaites,
Prolaktiną galima daryti bet kurią ciklo dieną, nors aš jeigu noriu matyti tikrą situaciją visada darau ciklo pabaigoje

Muse, as visu hormonus, kuriuos paskyre gine, dariausi Aids centre, ten pigiausia...gal 20 lt. vienas hormonas
nezinau, uz visus tyrimus bendrai mokejau
nes tiriau ne tik hormonus, o dar visokias mikoplazmas, ureoplamas, raudoniukes ir kt.

Na, as baigiu galva nusisukti su savo hormonais, padekite. Perskaiciau visa senaji foruma apie hormonu tyrimus, niekur neradau tokiu prolaktino matavimo vienetu kaip pas mane.
21 c.d.
PRL 110.5 uIU/mL
PROG 22.24 ng/mL
Progesteronas, kaip supratau, yra normos ribose ir reiskia, kad ovuliacija ivyko. O prolaktinas visur matuojamas mIU/mL ar mU/L. O mano atsakyme parasyta uIU/mL. Gal cia klaida? O jei ne klaida, tai ka jis reiskia, ar cia viskas gerai pas mane?
21 c.d.
PRL 110.5 uIU/mL
PROG 22.24 ng/mL
Progesteronas, kaip supratau, yra normos ribose ir reiskia, kad ovuliacija ivyko. O prolaktinas visur matuojamas mIU/mL ar mU/L. O mano atsakyme parasyta uIU/mL. Gal cia klaida? O jei ne klaida, tai ka jis reiskia, ar cia viskas gerai pas mane?

QUOTE(labai gera mama @ 2008 10 29, 21:21)
Na, as baigiu galva nusisukti su savo hormonais, padekite. Perskaiciau visa senaji foruma apie hormonu tyrimus, niekur neradau tokiu prolaktino matavimo vienetu kaip pas mane.
21 c.d.
PRL 110.5 uIU/mL
PROG 22.24 ng/mL
21 c.d.
PRL 110.5 uIU/mL
PROG 22.24 ng/mL

Manau, kad čia ir yra mIU vienetais, nes MU vienetais maži skaičiukai būna, o kitokių matavimo vienetų ir nesu mačiusi. O kokia norma šalia parašyta ? Nes jei mIU tai norma būna maždaug iki 497. Tai vadinasi norma pas jus prolaktinas.
QUOTE(Singerita @ 2008 10 30, 09:33)
Manau, kad čia ir yra mIU vienetais, nes MU vienetais maži skaičiukai būna, o kitokių matavimo vienetų ir nesu mačiusi. O kokia norma šalia parašyta ? Nes jei mIU tai norma būna maždaug iki 497. Tai vadinasi norma pas jus prolaktinas.
Dekui uz atsakyma Singerita

Norma parasyta 102-496. Aids centre tyrimas atlikts. Tai iseina, kad mano prolaktinas (PRL 110.5 uIU/mL) tik truputi minimalia norma virsija. Gal per mazas pastojimui? Ar gali buti prolaktinas per mazas?
QUOTE(labai gera mama @ 2008 10 30, 09:08)
Dekui uz atsakyma Singerita
As taip pat tokia versija turejau.
Norma parasyta 102-496. Aids centre tyrimas atlikts. Tai iseina, kad mano prolaktinas (PRL 110.5 uIU/mL) tik truputi minimalia norma virsija. Gal per mazas pastojimui? Ar gali buti prolaktinas per mazas?

Tai tada taip ir yra

atsiprašau už gal kvailą klausymą, bet šiek tiek nesigaudau
kas Jums skiria kokių hormonų tyrimus atlikti reikia? paprasta moterų gydytoja poliklinikoje? ar einat į privačią kliniką?

Na, apie poliklinikos gydytojus as turiu atskira nuomone
neturi jos laiko visapusiskai istirt paciente, israso vaistu "nuo visko" ir laisva
as tokiam "reikalui" pasirinkui privacia klinika