Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(Singerita @ 2008 10 31, 16:45)
Tai dėl to ir yra kadangi folikulų daug, jie sprogdami ir progesteroną didelį sukelia. Būtent todėl esant daug folikulų nebeskiriama papildomai vartoti progesterono, nes jo ir taip pakankamai.

Aciu sirdut, nuraminai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2008 10 02, 10:54)
Labai nekonkretus klausimas  biggrin.gif  Kokio hormonų tyrimo reikia ? Ir kaip suprasti prie VK ? Šiaip tie standartiniai tai maždaug apie 30 lt už vieną

blink.gif as uz hormonu tyrimus pries ir po mm, chlamidiju ir kitu bakteriju tyrimus sumokejau 450 lt , Klaipedos VK spermograma kainuoja 180 lt, o pries kelis metus daremes tokia pacia Klaipedoje poliklynikoje tai kainavo 30 lt doh.gif taip ir skausmina tos privacios klinikos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 04 lapkričio 2008 - 21:11
Laba vakara,

Naujoke as pas Jus smile.gif Ir zinoma, is karto su klausimais smile.gif Gal kas zinote, koks turetu buti progesterono lygis/rezultatas, kad butu galima teigti, jog ovuliacija ivykusi? ar, tarkim, rezultatas 7,35 ng/mL liuteininej fazej butu dziuginantis ar ne?
Atsakyti
Mazokas...Siaip ovuliacija ivykusi, bet progesterono mazoka, kad susiformuotu geltonkunis unsure.gif Na paprastai tariant, pastot nepavyktu schmoll.gif
Atsakyti
O prolaktinas, kurio siuo metu yra 45,3 ng/mL, taip pat liuiteininej fazej (kai normos butu 4,90 - 40,0) gali tam trukdyti?
Atsakyti
Tikrai taip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 11 07, 00:25)
Tikrai taip unsure.gif

Lbas rytas, noriu jusu paklausti po savaites IUI darysiu prolaktino tyrima,ar jis jau gali rodyti pakilusi prol.aciu labai
Atsakyti
Sveikos merginos. Skaitau si foruma ir matau kad protingos esate bigsmile.gif todel noreciau Jusu nuomones. Turiu du vaikucius ir noriu 3 mirksiukas.gif Tai vat. Lankiausi Motinos ir vaiko klinikoje. Gydeme uroplazmas. Siaip abziuroje buvo pasakyta kad yra policistines kiausides, kaip supratau daug folikulu kurie nesprogsta ovuliacijos metu o lipdosi kazkur tai. (As atsiprasau jeigu nusisneku, bet man taip medike issaiskino ). Siaip mano MM reguliarios, pagal gleives jauciu kada vyksta ovuliacija ( gleives darosi skaidrios ir tasios, savijauta tokia "Labai norinti smileysex.gif "). Todel noreciau Jusu paklausti gal man pasidaryti hormonu tyrimus ( tik kazin kokius g.gif ), nes pas ta pacia medike eiti nebenoriu, o ir pinigeliu labai kitoms klinikoms truksta (vis gi ekonomine krize mirksiukas.gif ). Tuo labiau kad antra vaikuti irgi dareme 6 metus, bet kazkaips pasidare, sakau gal cia visai ne daug reikia. Aciu.
Atsakyti
Geram gydytojui pinigeliu truksta,o 3 vaikui atsiras? g.gif idomus poziuris...Na, aisku Jusu asmenis reikalas, bet pas gydytoja apsilankyti reiktu, mes ne gydytojos, ir tikrai nezinom kiekvieno konkretaus atvejo ir neskiriam gydymo lotuliukas.gif schmoll.gif mes aptarinejam tai, kad mum skiria musu gydytojos, todel tikrai negalim pasakyti kokius tyrimus jum reikia pasidaryti blink.gif
Atsakyti
Marlena24 man tikrai ju netruksta, man ju gaila metyti be reikalo, as per tiek mediku pravaiksciojusu ir zinau, kada jie su reikalu ima ir kada be reikalo, as su antra dukryte (kai negalejau pastoti ) nuo chlamidiju gydziausi gal 3 metus. Kauno klinikose ju randa o Endemik neranda, tai tiek vaistu prigerusi, tiek tyrimu pridariusi. Sanatorijos isvazinetos. Antrosios belaukiant per 6 metus as tikrai pinigu prameciau "vejais" doh.gif . O dukryte atejo kada jei reikejo, kai rankos jau buvo visai nuleistos. Todel ir dabar zinau, kad einant pas vel nauja medika bus atlikinejami tie patys tyrimai kaip ir pas anksciau buvusius "matai jie gi nepasitiki vieni kitais".
Be abejo, negalint sulaukti pirmojo vaikelio, tiki viskuo su vienintele viltimi pastoti, darai viskas is paskutiniuju nervu ir pinigu, bet mano atvejis kitoks, todel pamaniau, kad gal yra panasiu situaciju ir tiesiog, gal but pries einant pas ta sekanti medika, as busiu labiau "apsisvietusi". blush2.gif
Atsakyti
Na matai, mes tau galim susakyt kokiu hormonu tyrimus mes daremes, bet kas is to ,kad tu juos pasidarysi?o kas tau juos pakomentuos po to, t.y. paaiskins, kad pvz, del sito ar ano hormonu trukumo ar pertekliaus vyksta tas ir anas ax.gif man pvz. tie skaiciai nieko nesako, na maciau, kad progesterono buvo mazoka, bet ant kiek jo mazoka ir ka tokiu atveju daryt, tai tik gydytoja paaiskino ir skyre gydyma ax.gif
Atsakyti
Laba diena,
Skaičiau, kad marlena24 darėsi tyrimus Aids centre.
Tai gal galėtume pasakyti ar ten nereikia iš anksto registruotis?
Be jokių gydytojų siuntimų priima?
Iki kelintos geriausia ten eiti iki 15 val?
Atsakyti