Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

na mano panaši nuomonė, gal kas pasiulytų Kaune gerą gydytoją?
Atsakyti
jau radau SM forume skyrelį apie gydytojus, bandysiu dar ten paieškoti info apie geriausias ir patikimiausias Kauno ginekologes ax.gif
Atsakyti
Sveiki, šnd man antra CD, norėčiau pasidaryti hormonų tyrimus, kurie daromi 3-5 CD, norėjau paklausti, kada geriau man juos darytis ar šn, t. y. 2 CD, ar 6 CD (nes per šventes, t.y. 3-5 CD, būsiu išvykus) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madi: 31 spalio 2008 - 07:40
QUOTE(madi @ 2008 10 31, 07:40)
Sveiki, šnd man antra CD, norėčiau pasidaryti hormonų tyrimus, kurie daromi 3-5 CD, norėjau paklausti, kada geriau man juos darytis ar šn, t. y. 2 CD, ar 6 CD (nes per šventes, t.y. 3-5 CD, būsiu išvykus) ax.gif

Šiaip jie ir yra daromi būtent 3-5 cd, būtent tomis dienomis ir reikia daryti. Ar galima kitomis net nežinau, bent man tai liepė būtent tom dienom. Tai pasidaryk tame mieste kuriame būsi ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2008 10 31, 08:29)
Šiaip jie ir yra daromi būtent 3-5 cd, būtent tomis dienomis ir reikia daryti. Ar galima kitomis net nežinau, bent man tai liepė būtent tom dienom. Tai pasidaryk tame mieste kuriame būsi ir tiek.

Tai, kad abejoju, ar kas dirbs, nes šventinės dienos g.gif
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2008 10 31, 09:03)
Tai, kad abejoju, ar kas dirbs, nes šventinės dienos g.gif

lapkričio 01 d gal ir nedirbs, bet manau pirmadieni turėtų dirbti, juk jie ten dirba ir savaitgaliais visaip g.gif Nors nežinau, galėtum pasiskambinti ir sužinoti
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2008 10 31, 09:30)
lapkričio 01 d gal ir nedirbs, bet manau pirmadieni turėtų dirbti, juk jie ten dirba ir savaitgaliais visaip  g.gif  Nors nežinau, galėtum pasiskambinti ir sužinoti

Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
As siaip irgi manau, kad privacios klinikos turetu dirbt pirmadieni:)aisku Aids centras nedirbs, bet manau, kad kokia privacia klinika rastum g.gif nors as del idomumo i pora kliniku paskambinau, tai sake nedirba ateinancias 3 dienas unsure.gif
Atsakyti
Oi mergytes, nebesuprantu, kazkokie xfailai pas mane
Ka tik suzinojau progesterono tyr rezultata Ogi 127???
Siaip kaip ir per daug butu
Tyrimas darytas 20 CD nevalgius, negerus, duphastono irgi ta diena dar negeriau.
kazin kas dar gali itakoti padidejima???
Atsakyti
QUOTE(Dulė @ 2008 10 31, 13:55)
Oi mergytes, nebesuprantu, kazkokie xfailai pas mane 
Ka tik suzinojau progesterono tyr rezultata Ogi 127???
Siaip kaip ir per daug butu 
Tyrimas darytas 20 CD nevalgius, negerus, duphastono irgi ta diena dar negeriau.
kazin kas dar gali itakoti padidejima???

O gal pirmiau vartotas duphastonas įtakojo g.gif Jei dieną prieš buvo gertas. Arba jei daug folikulų buvo tai jie ovuliuodami ir progesteroną didelį sukelia. Ar buvo kokia procedūra IUI ar IVF atlikta ?
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2008 10 31, 16:07)
O gal pirmiau vartotas duphastonas įtakojo  g.gif  Jei dieną prieš buvo gertas. Arba jei daug folikulų buvo tai jie ovuliuodami ir progesteroną didelį sukelia. Ar buvo kokia procedūra IUI ar IVF atlikta ?

Duphastonas vartotas tik praejusiame cikle. IUI ar IVF nebuvo. Tik sprogdukus leidausi 14 CD o folikulu buvo visi 5 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulė @ 2008 10 31, 15:40)
Duphastonas vartotas tik praejusiame cikle. IUI ar IVF nebuvo. Tik sprogdukus leidausi 14 CD o folikulu buvo visi 5 blink.gif

Tai dėl to ir yra kadangi folikulų daug, jie sprogdami ir progesteroną didelį sukelia. Būtent todėl esant daug folikulų nebeskiriama papildomai vartoti progesterono, nes jo ir taip pakankamai.
Atsakyti