Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

Ka reiskia ar uztenka? blink.gif tai kokios tyrimus gydytoja tau oaskyre, tokius ir pasidaryk blink.gif ar tu ten pagal savo nuoziura daraisi?Man reikejo istirt 5 hormonus, 4 is ju 3-5 ciklo dienomis,o progesterona 22-23 ciklo diena,tai as kai visus issityriau,tada ir nuejau pas gydytoja, nes problema ir buvo butent tame progesterone, kure atlikau 22 ciklo diena,kiti hormonai buvo tvarkoj smile.gif
Atsakyti
ne, ne pagal savo nuoziura, o radau VK puslapyje, kokius reikia daryti, 3 ir 5 diena FSH, lh, E2 ir 21 diena prolaktina ir progesterona.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patinka: 18 lapkričio 2008 - 12:48
Nu tai vistiek ne gydytojas paskyre,o hormonu tyrimai nera visiems "bendri", as pvz. visai kitokius tyriausi, nei tavo isvardinti g.gif ir prolaktina pvz. tyriausi 3-5 cd,o ne 22 schmoll.gif
Atsakyti
keliausiu pirma pas gydytoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galit pakomentuoti rezultatus? Ar labai prasti? Iš anksto ačiū 4u.gif

Progesteronas II gen. Rezultatas 21.3 nmol/l
Tyrimo normos
Apribojimas.............Analitė........Vertė nuo.......iki
Folikulinė fazė..........PROG..............0,6............4,7
Ovualiacinė fazė.......PROG..............2,4............9,40
Liutealinė fazė..........PROG..............5,30..........86,00
Postmenopauzė........PROG...............0,30.........2,5

PROLAKTINO KIEKIS SERUME 579,9 mIU/I Norma 102-496
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
3 c.d. pasidariau FSH tyrima. Atsakymas 11,09 mIU/ml (normos folikulinėj fazej 3-20). Tai kaip cia gaunasi, kaip ir neaukstas pagal leistinas normas g.gif Cia kazkaip kitaip gal skaiciuojasi, nes matavimo vienetai kitokie.
Atsakyti
Gal zinot kada butu informatyvus FSH, LH tyrimai po nepasisekusio IVF? Ar uztektu palaukti 2 men?
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif CD dariau hormonu tyrimus
stai mano rezultatai:
Folikuline faze: FSH (norma 3.3-11.3) - 7.85
LH (norma 2.4-12.6) - 6.82
E2 (norma 36.7-650) - 79.01

Gal galetumete pakomentuoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beatek @ 2008 11 28, 18:42)
Sveikos merginos  4u.gif  CD dariau hormonu tyrimus
stai mano rezultatai:
Folikuline faze: FSH (norma 3.3-11.3) - 7.85           
                      LH (norma 2.4-12.6) - 6.82
                      E2 (norma 36.7-650) - 79.01

Gal galetumete pakomentuoti?  4u.gif

Mergyt - atrdodo geri rezai tavo, tik estradiolis kiek mažas, bet ir tai atrodo jis labai didelės įtakos neturi.... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimozyte @ 2008 12 01, 10:00)
Mergyt - atrdodo geri rezai tavo, tik estradiolis kiek mažas, bet ir tai atrodo jis labai didelės įtakos neturi.... 4u.gif  4u.gif

tikiuosi viskas gerai, laukia dar vieni tyrimai ir tada gal jau galima bus ka nors spresti 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos man gydutoja paskyrė E2, LH IR FSH 11c.d. o progesterona 21c.d. dėl progesterono paskitos dienos man viskas aišku, bet kodel tuos kitus paskyrė taip velai gal saku ką netaip supratau??/ g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Aš konsultacijos noriu 4u.gif Planuojam 2.gif
Tai šį mėnesį dariausi OT ir kadangi jie nieko nerodė, nuėjau progesteroną pasitikrinti (21-ą iš 28 CD)
Rezultatas prastas, kaip manot ar labai blogai? (pas gyd tik kitą savaitę eisiu)
0,852 (matavimo vienetų nzn nes telefonu susakė)
Norma folikulinėj fazėj [0,5-3,5]
Norma liuteaninėj fazėj [4,9-72]
g.gif
Atsakyti