Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

Mazokas, netgi labai g.gif pas mane panasus buvo...
Atsakyti
QUOTE(Akytės @ 2008 12 04, 17:58)
Sveikos,
Aš konsultacijos noriu  4u.gif Planuojam 2.gif
Tai šį mėnesį dariausi OT ir kadangi jie nieko nerodė, nuėjau progesteroną pasitikrinti (21-ą iš 28 CD)
Rezultatas prastas, kaip manot ar labai blogai? (pas gyd tik kitą savaitę eisiu)
0,852 (matavimo vienetų nzn nes telefonu susakė)
Norma folikulinėj fazėj [0,5-3,5]
Norma liuteaninėj fazėj [4,9-72]
g.gif

Ovuliacijos tikrai nebuvo, netgi ypač žemas progesteronas manyčiau. O dėl ko taip pasakyti negaliu.
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 12 04, 20:53)
Mazokas, netgi labai g.gif pas mane panasus buvo...
unsure.gif
QUOTE(Singerita @ 2008 12 05, 08:54)
Ovuliacijos tikrai nebuvo, netgi ypač žemas progesteronas manyčiau. O dėl ko taip pasakyti negaliu.

bet keisčiausia, kad prieš savaitę ginė matė 14mm folikulą doh.gif tai gal dėl hormonų trūkumo ir neivyko O ... g.gif

Atsakyti
QUOTE(Akytės @ 2008 12 05, 09:19)
unsure.gif

bet keisčiausia, kad prieš savaitę ginė matė 14mm folikulą  doh.gif tai gal dėl hormonų trūkumo ir neivyko O ...  g.gif

Gali būti, kad jis tiesiog neovuliavo, gal net neužaugo, sunyko ir tiek g.gif
O progesteronas formuojasi jau po O, jis parodo ar buvo ovuliacija, bet pats ovuliacijos neįtakoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 05 gruodžio 2008 - 09:21
Na, siaip tai formuojasi geltonkunis,o ne progesteronas tongue.gif Progesteronas moters organizme yra nuolat, nes cia hormonas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 12 05, 09:42)
Na, siaip tai formuojasi geltonkunis,o ne progesteronas tongue.gif Progesteronas moters organizme yra nuolat, nes cia hormonas mirksiukas.gif

Na taip, ne taip išsireiškiau, norėjau parašyti, kad jis sukyla po O. O kodėl O nevyksta tai nežinau, gal kad tas geltonkūnis nesiformuoja. g.gif
Atsakyti
Na tarp geltonkunio ir O rysys yra siek tiek kitoks, geltonkunis formuojasi, jei ivyksta O, o ne O nevyksta del to kad nesiformuoja geltonkunis smile.gif
Pas mane buvo ta pati situacija, nuejas pas gine po O, tai ji nemate to geltonkunio, tai pasake, kad siaip O galejo ir vykti, tik progesterono buvo mazoka, kad po tos O susiformuotu geltonkunis, kuris palaiko uzsimezgusi nestuma smile.gif Mano O testai rode, kad O man vyko, tik tas geltonkunis nesusiformavo, ir netgi jei ir uzkibau, to nestumo nepalaike tas geltonkunis nesusiformaves smile.gif Man gine israse gert Duphastona ir uzkibau per 1 cikla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 12 05, 10:37)
Na tarp geltonkunio ir O rysys yra siek tiek kitoks, geltonkunis formuojasi, jei ivyksta O, o ne O nevyksta del to kad nesiformuoja geltonkunis smile.gif
Pas mane buvo ta pati situacija, nuejas pas gine po O, tai ji nemate to geltonkunio, tai pasake, kad siaip O galejo ir vykti, tik progesterono buvo mazoka, kad po tos O susiformuotu geltonkunis, kuris palaiko uzsimezgusi nestuma smile.gif Mano O testai rode, kad O man vyko, tik tas geltonkunis nesusiformavo, ir netgi jei ir uzkibau, to nestumo nepalaike tas geltonkunis nesusiformaves smile.gif Man gine israse gert Duphastona ir uzkibau per 1 cikla smile.gif

Tavo atvejis labai teikia vilčių mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Vakar pasiėmiau savo PRG, PRL, Testo pakartotinius tyrimus tai issigandau kaip reikiant:
PRL atrodo norma - kaip visada - 451,4 (laboratorijos norma liutalinėj fazėj 127-637),
PRG - 38,68 (norma - 3,5 - 67) - tai atrodo irgi norma, nors tiksliai nežinau - gal žemokas, kaip manot????

Bet Testo tai mane šokiravo - 3,5 (norma 0.22 - 2.9)...
Būsiu visoms dėkinga už pareikštą nuomonę apie šiuos mano tyrimus. smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pasidariau progesterono tyrima 20 cd,atsakymas 76.25 nmol/l g.gif Ar jisai cia ne per didelis pas mane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana74 @ 2008 12 13, 15:44)
Sveikos 4u.gif
Pasidariau progesterono tyrima 20 cd,atsakymas 76.25 nmol/l  g.gif Ar jisai cia ne per didelis pas mane? g.gif

tikrai ne per didelis 4u.gif Pas mane beveik visada buna panasios reiksmes, klausiau gines, ar ne per daug. Ji atsake, kad PRG gali buti tik per mazai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2008 12 13, 17:00)
tikrai ne per didelis  4u.gif  Pas mane beveik visada buna panasios reiksmes, klausiau gines, ar ne per daug. Ji atsake, kad PRG gali buti tik per mazai  rolleyes.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti