Mazokas, netgi labai
pas mane panasus buvo...

QUOTE(Akytės @ 2008 12 04, 17:58)
Sveikos,
Aš konsultacijos noriu
Planuojam 
Tai šį mėnesį dariausi OT ir kadangi jie nieko nerodė, nuėjau progesteroną pasitikrinti (21-ą iš 28 CD)
Rezultatas prastas, kaip manot ar labai blogai? (pas gyd tik kitą savaitę eisiu)
0,852 (matavimo vienetų nzn nes telefonu susakė)
Norma folikulinėj fazėj [0,5-3,5]
Norma liuteaninėj fazėj [4,9-72]

Aš konsultacijos noriu

Tai šį mėnesį dariausi OT ir kadangi jie nieko nerodė, nuėjau progesteroną pasitikrinti (21-ą iš 28 CD)
Rezultatas prastas, kaip manot ar labai blogai? (pas gyd tik kitą savaitę eisiu)
0,852 (matavimo vienetų nzn nes telefonu susakė)
Norma folikulinėj fazėj [0,5-3,5]
Norma liuteaninėj fazėj [4,9-72]

Ovuliacijos tikrai nebuvo, netgi ypač žemas progesteronas manyčiau. O dėl ko taip pasakyti negaliu.
QUOTE(marlena24 @ 2008 12 04, 20:53)

QUOTE(Singerita @ 2008 12 05, 08:54)
Ovuliacijos tikrai nebuvo, netgi ypač žemas progesteronas manyčiau. O dėl ko taip pasakyti negaliu.
bet keisčiausia, kad prieš savaitę ginė matė 14mm folikulą

QUOTE(Akytės @ 2008 12 05, 09:19)

bet keisčiausia, kad prieš savaitę ginė matė 14mm folikulą

Gali būti, kad jis tiesiog neovuliavo, gal net neužaugo, sunyko ir tiek

O progesteronas formuojasi jau po O, jis parodo ar buvo ovuliacija, bet pats ovuliacijos neįtakoja.
Na, siaip tai formuojasi geltonkunis,o ne progesteronas
Progesteronas moters organizme yra nuolat, nes cia hormonas

QUOTE(marlena24 @ 2008 12 05, 09:42)
Na, siaip tai formuojasi geltonkunis,o ne progesteronas
Progesteronas moters organizme yra nuolat, nes cia hormonas 

Na taip, ne taip išsireiškiau, norėjau parašyti, kad jis sukyla po O. O kodėl O nevyksta tai nežinau, gal kad tas geltonkūnis nesiformuoja.

Na tarp geltonkunio ir O rysys yra siek tiek kitoks, geltonkunis formuojasi, jei ivyksta O, o ne O nevyksta del to kad nesiformuoja geltonkunis
Pas mane buvo ta pati situacija, nuejas pas gine po O, tai ji nemate to geltonkunio, tai pasake, kad siaip O galejo ir vykti, tik progesterono buvo mazoka, kad po tos O susiformuotu geltonkunis, kuris palaiko uzsimezgusi nestuma
Mano O testai rode, kad O man vyko, tik tas geltonkunis nesusiformavo, ir netgi jei ir uzkibau, to nestumo nepalaike tas geltonkunis nesusiformaves
Man gine israse gert Duphastona ir uzkibau per 1 cikla

Pas mane buvo ta pati situacija, nuejas pas gine po O, tai ji nemate to geltonkunio, tai pasake, kad siaip O galejo ir vykti, tik progesterono buvo mazoka, kad po tos O susiformuotu geltonkunis, kuris palaiko uzsimezgusi nestuma

QUOTE(marlena24 @ 2008 12 05, 10:37)
Na tarp geltonkunio ir O rysys yra siek tiek kitoks, geltonkunis formuojasi, jei ivyksta O, o ne O nevyksta del to kad nesiformuoja geltonkunis
Mano O testai rode, kad O man vyko, tik tas geltonkunis nesusiformavo, ir netgi jei ir uzkibau, to nestumo nepalaike tas geltonkunis nesusiformaves
Man gine israse gert Duphastona ir uzkibau per 1 cikla 

Tavo atvejis labai teikia vilčių

Sveikos merginos,
Vakar pasiėmiau savo PRG, PRL, Testo pakartotinius tyrimus tai issigandau kaip reikiant:
PRL atrodo norma - kaip visada - 451,4 (laboratorijos norma liutalinėj fazėj 127-637),
PRG - 38,68 (norma - 3,5 - 67) - tai atrodo irgi norma, nors tiksliai nežinau - gal žemokas, kaip manot????
Bet Testo tai mane šokiravo - 3,5 (norma 0.22 - 2.9)...
Būsiu visoms dėkinga už pareikštą nuomonę apie šiuos mano tyrimus.
Vakar pasiėmiau savo PRG, PRL, Testo pakartotinius tyrimus tai issigandau kaip reikiant:
PRL atrodo norma - kaip visada - 451,4 (laboratorijos norma liutalinėj fazėj 127-637),
PRG - 38,68 (norma - 3,5 - 67) - tai atrodo irgi norma, nors tiksliai nežinau - gal žemokas, kaip manot????
Bet Testo tai mane šokiravo - 3,5 (norma 0.22 - 2.9)...
Būsiu visoms dėkinga už pareikštą nuomonę apie šiuos mano tyrimus.

Sveikos
Pasidariau progesterono tyrima 20 cd,atsakymas 76.25 nmol/l
Ar jisai cia ne per didelis pas mane?

QUOTE(Oksana74 @ 2008 12 13, 15:44)
Sveikos
Ar jisai cia ne per didelis pas mane? 

tikrai ne per didelis

QUOTE(valerie @ 2008 12 13, 17:00)
tikrai ne per didelis
Pas mane beveik visada buna panasios reiksmes, klausiau gines, ar ne per daug. Ji atsake, kad PRG gali buti tik per mazai 

Aciu