Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(Singerita @ 2008 10 07, 09:02)
Čia turėta omeny tirtis 7 dienos iki mmm, nenaudojant jokių vaistų. Norint pažiūrėti ar natūraliai vyksta O. O susileidus ovitrelį ir taip aišku, kad O bus įvykusi, nebereikia jokių tyrimų. Na išimtinais atvejais gali nesuveikti vaistai.

tai sakai neapsimoka darytis sio tyrimo g.gif kazkaip norisi isitikinti, kad tikrai ivyko blush2.gif
Atsakyti
Na va, issiaiskinau kiek tie tyrimai kainuoja 4u.gif Aids centre visi po 20 lt., o man reik 5...tai ne taip ir baisu, galvojau brangiau g.gif bet matyt klinikoj, tai jie tikrai brangiau kainuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilan @ 2008 10 07, 09:06)
tai sakai neapsimoka darytis sio tyrimo g.gif  kazkaip norisi isitikinti, kad tikrai ivyko  blush2.gif

Manau tikrai neverta, nes su ovitreliu tikrai O įvyks, tam jie ir skirti.
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2008 10 07, 09:24)
Manau tikrai neverta, nes su ovitreliu tikrai O įvyks, tam jie ir skirti.

Aciu uz patarima 4u.gif dabar tik kantrybes reikia pasikaustiti cool.gif
Atsakyti
Klausimelis: gydytoja liepe pasidaryt FSH, LH, PRL ir TTH hormonu tyrimus 2-4 ciklo dienomis, o Prg tyrima 22-23 ciklo dienomis. Dabar man kaip tik 22 cd, ar galeciau as pirmiau ta Prg pasidaryt,o tada po to tuos likusius...nu taip greiciau visus rezultatus turesiu ir ziuresim ka daryt toliau blush2.gif beje, kiek laiko reikia laukti atsakymu is Aids centro?
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 10 07, 09:28)
Klausimelis: gydytoja liepe pasidaryt FSH, LH, PRL ir TTH hormonu tyrimus 2-4 ciklo dienomis, o Prg tyrima 22-23 ciklo dienomis. Dabar man kaip tik 22 cd, ar galeciau as pirmiau ta Prg pasidaryt,o tada po to tuos likusius...nu taip greiciau visus rezultatus turesiu ir ziuresim ka daryt toliau blush2.gif beje, kiek laiko reikia laukti atsakymu is Aids centro?

Aišku galima pirma ir prg dartis, čia jokio skirtumo.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Gal kas nors galetu pakomentuoti rolleyes.gif

22 c.d. :
Progesteronas 62.72 ( norma 4.9-72 )
Testosteronas 1.140 ( norma 0.22-2.9 )
Prolaktinas 1569.0 ( norma 127-637 ) blink.gif blink.gif blink.gif

Siaip skaiciuoju pirma mmm cikla po gydymo diferelinu ax.gif Pasidariau siuos tyrimus cekavumo delei, o cia se tau, prolaktinas virsija norma pusantro karto blink.gif
Nezinau kaip cia man dabar reaguoti g.gif

Atsakyti
As vakar irgi pasidariau progesterono tyrimo, tai sian po pietu laukiu rezultatu... g.gif
Atsakyti
Nu jo...gavau progesterono testo atsakyma... unsure.gif pravalas visiskas...4,15 ng/ml doh.gif tai cia s... visiskas...o kiek cia bus nmol/l??
ka gydytojas skirs siuo atveju??
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

šiandien man 3 c.d., ir dariausi šiuos tyrimukus:

FSH - 6,6 ml (n. 3,5-12,5)
LH - 4,5 ml (n. 2,4-12,6)
TTH - 2,63 ml (n. 0,27-4,2)

gal galite kas nors pakomentuoti blush2.gif nes nieko neraukiu aš čia, o pas daktarytę tik gale mėnesio keliausiu blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Kaip jus manote,jai skidliaukeje susidare 2 cistiniai dariniai ir padidejas FT4(bet nezymiai) ar verta man stimuliuotis ir bandyti pastoti?
Atsakyti
Sveikos,

Gal kuri galesit man atsakyti - ar cia tas pats harmonu tyrimas tik pavadinimai skiriasi, ar vis tik du skirtingi? TTH ir TSH
Aciu labai uz pagalba. 4u.gif
Atsakyti