Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(playmate @ 2008 10 06, 11:00)
vyrui dare spermograma (trumpa) tai viskas tvarkoj, gyd.pasake tik, kad leukocitu daugoka, tai gali buti infekcija kokia (reikia dabar del ju issityrt)..bet nemanau, kad tai  labai itakoja pastojimui.. verysad.gif  o kada IUI daro? patiems reikia paprasyt ar kaip?

Pasiūlo gydytoja, bet gali ir pati paprašyti. Žiūrėsi ką sakys
Atsakyti
QUOTE(jurgitukas* @ 2008 10 04, 16:04)
Sveikos,merginos,

turiu probleme del hormono, man padidejes prolaktinas (endokrinologe sake,kad labai nedaug). Paskyre bromocriptin-richter , kursas 3men. Prie to pacio ginekologe paskyre gerti kontraceptikus taip pat 3men.  Bet perskaiciusi informacini lapeli bromocriptin-richer parasyta,kad siu vaistu negalima vartoti su kontraceptikais, nors gydytoja sake,kad galima. tai taip ir likau nieko nesupratusi...jau isgeriau viena pakuote kt, 1ieni turiu pradeti kita ir nznau ,ka daryti. gal kartais kuriai yra buvusi tokia situacija, buciau dekinga uz betkokia info  4u.gif

Na pagaliau issiaiskinau, pasirodo,kad galima vartoti kt ir tuos vaistukus. jei daktas skiria, vadinasi,kad zino,ka daro, o as jau panikavau blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Merginos jei as progesterona issitirciau praejus 7 d. po susileidimo ovitrelio, ar jau parodytu O 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif priimkit naujoke i savo buri blush2.gif
nutarem ir mes su vyru pagausinti seima smile.gif bandem 3 menesius, dariausi ovuliacijos testus, bet kazkaip neuzkibo... verysad.gif
sian buvau pas gine, man 21 cd, tai ziurejo echoskopu, pasake, kad nesiformuoja geltonkunis...na mazdaug supratau ka tai reiskia. paskyre hormonu tyrimus- 2-4 mm dienas FSH, LH, PRL IR TTH,o ciklo 22-23 diena Prg. Norejau paklausti kur atliekate tuos tyrimus?kokios yra tu rodikliu normos?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Marlena24, tyrimus galima atlikti toje pačioje klinikoje kurioje gydaisi arba rinktis kitą tau priimtiną laboratoriją (ilgainiui atrandi kur pigiau smile.gif ) Nežinau, kokiam tu mieste. O tyrimų atsakymų lapelyje būna parašyti ne tik tavo atsakymai, bet ir nurodomos hormonų normos (atkreipk dėmesį, jas dažna laboratorija turi savas konkrečias; ir į matavimo vienetus, jei užsimanysi lyginti su kažkuo).
Atsakyti
Va matai kaip g.gif as esu is Vilniaus. Klinikoje, kurioje man israse tuos tyrimus, kainos tikrai kandziojasi, tai manau, kad ir tie tyrimai gali ne pigiai kainuoti g.gif o kokios apytiksles ju kainos?as net neisivaizduoju... blush2.gif
Atsakyti
Marlena24, esu kaunietė ir tau kaip vilnietei patarti negaliu, savo laboratoriją atradau Kaune. Paskaitinėk šią temą ir prašyk vilniečių rekomendacijų, patyrinėk laboratorijų tinklapius ir pasiskambinėk. Bijau klaidinti, bet dažnai minima lygtai Grybo g., taip pat AIDS centras.
O tavo klinikoje nėra hormonų tyrimų kainoraščio, kad galėtum lyginti?
Atsakyti
Pigiausiai AIDS centre tyrimus daro, Grybas greitas, bet brangus 4u.gif

QUOTE(janta @ 2008 10 06, 21:00)
....Bijau klaidinti, bet dažnai minima lygtai Grybo g., taip pat AIDS centras.

Atsakyti
O kokios kainos tu tyrimu? g.gif as irgi kazkur skaiciau apie Aids centra...o ten reik is anksto uzsirasyt tai dienai, kuri man reik ar galima eit be uzrasymo?
Atsakyti
QUOTE(lilan @ 2008 10 06, 16:18)
Merginos jei as progesterona issitirciau praejus 7 d. po susileidimo ovitrelio, ar jau parodytu O 4u.gif

o kokia prasmė? aišku, kad bus o po ovitrelio.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2008 10 06, 23:05)
o kokia prasmė? aišku, kad bus o po ovitrelio.

na cia buvo merginos minejusios, kad geriausia tirtis 7 dienas iki mmm, tada buna aiskesni skaiciukai blush2.gif na jei teisingai supratau blush2.gif tai kazkaip pagalvojau ar uztektu 7 dienu po ovitrelio ar ne blush2.gif
aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilan @ 2008 10 07, 08:37)
na cia buvo merginos minejusios, kad geriausia tirtis 7 dienas iki mmm, tada buna aiskesni skaiciukai blush2.gif  na jei teisingai supratau  blush2.gif tai kazkaip pagalvojau ar uztektu 7 dienu po ovitrelio ar ne blush2.gif 
aciu uz atsakyma  4u.gif

Čia turėta omeny tirtis 7 dienos iki mmm, nenaudojant jokių vaistų. Norint pažiūrėti ar natūraliai vyksta O. O susileidus ovitrelį ir taip aišku, kad O bus įvykusi, nebereikia jokių tyrimų. Na išimtinais atvejais gali nesuveikti vaistai.
Atsakyti