Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos KT Yaz 24+4

man gydytojas buvo israses KT YAZ gydomaisiais tikslais vartoti 6 menesius, bet neteko, nes po pirmo menesio prasidejo baisus nesustojantis kraujavimas, vos pavyko isvengti isvalymo, vos sustabdem per tris dienas vartojant kas 6 val. Estrofem. Ir dar-visa menesi jas vartojant tepliojo. Gydytojas paaiskino, kad mano organizmui netiko tie KT, nes per mazos hormonu dozes. Dabar vartoju Jeanine ir jokiu salutiniu nejauciu, gal siek tiek per jautri pasidariau, daugiau nervuota, bet svarbu, kad neteplioja, nes cia pats baisiausias dalykas smile.gif
Atsakyti
Na geriu antra savaite,bet jokiu salutiniu pozymiu dar nepastebejau smile.gif tikiuosi ir toliau viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
cia priklauso nuo organizmo, bendru taisykliu nera visoms, kaip kieno organizmas priima, apmaudu buvo nusipirkus antra pakuote ir suvartojus kelias tabletes, jas ismesti, vis tik ne pigus daiktas sad.gif
Atsakyti
tikrai nepigus....
Atsakyti
Geriu antra menesi,tai visai neblogai thumbup.gif kolkas,bet manau,kad po triju men galima spresti apie vaistu poveiki... Tik labai idomu o krutys kieteja po siu KT? g.gif
Atsakyti
Sias KT geriau 6 men, daznai tepliojo blush2.gif , taigi pasikonsultavus su gine, jas man pakeite i daug pigesnes „Marvelon“. Nei vienos is ju man netiko. Taigi ju viai nebegeriu. Nebeboriu to tersalo savo organizmui... verysad.gif
Atsakyti
Žiūriu daug kam pasireiškė tas pats, kaip ir man. Pliusai - mėnesinės gerokai "sausesnės" tapo (po antro gimdymo kai prasidėjo, tai tokios gausios buvo doh.gif ), ir dar iš 6d iki 4 sutrumpėjo, kas labai džiugino. Minusai - noras... pradėjau galvoti, kam aš jas geriu, jei smileysex.gif visai nesinori, apskritai, vyras galėjo nors kitam pasaulio krašte gyvent... Na, negaliu tvirtai sakyti, kad tai dėl tablečių, nes ir nuo įtampos darbe taip galėjo būti. Be to, tabletės nedera su jonažolių preparatais. O pagrindinė priežastis, dėl ko nutariau mesti - nežmoniški galvos skausmai, su kuriais vaistais kovodavau 3-4 dienas doh.gif
Taigi, gėriau 7 mėn, jau 2 nebegeriu - galvos šiaip sau neskauda (nors darbe rūpesčių nemažiau), noras po truputį grįžta... Žodžiu, tiek džiaugiausi dėl mėnesinių, bet šios tabletės man netiko... verysad.gif
Atsakyti
Ziuriu cia visoms labai jau netiko KT YAZ unsure.gif Siandiena as ja taip pat pradejau vartoti, paziuresime kaip bus toliau... Sunku patiketi, kad butent sie KT yra tokie neigiami daugumai.. Galesiu ivertinti savu kailiu smile.gif
Atsakyti
man Yaz labai tinka. Pries tai esu gerus microgynon ir yasmin, man sitos geriausios. Su noru problemu jokiu, menesines vos pora dienu trunka. Bet tabletes labai asmeniska, vieniems tinka, kitiems ne.
Atsakyti
Labas, as pora savaiciu geriu YAZ, kolkas jokiu problemu smile.gif
Anksciau geriau diane-35, daugiau nei pora metu, sutvarke veido problemas, jokiu salutiniu poveikiu nebuvo, tada padariau puses metu pertrauka, vel pradejo berti, pradejau YAZ nes maziau hormonu, ir taip pat turetu padet veido odai. Tai ir tiek kolkas, ziuresim kas bus smile.gif
Atsakyti
po ilgo pokalbio su gydytoju abu nusprendem kad reikia pabandyti sias kt ax.gif nes kiek esu gerus nei viena netiko, vienintele kuria labiausia tiko ir buvau patenkinta po metu naudojimo toks salutinis poveikis islindo kad sakiau ir gala gausiu dar darau pertaruka ir po pusantro menesio pradesiu sias tikiuosi jos tiks unsure.gif nes gydytojas tikrai jas gyre, nors ir primine kad visos moterys esa skirtingos vienai tinka kitai ne unsure.gif
Atsakyti
Vartojau YAZ, bet jau nebe. Tiko neblogai - jokiu pasaliniu poveikiu, isskyrus, gal lytinio potraukio sumazejima sad.gif Bet man tas pats buvo ir su kitom KT.

TURIU UZSILIKUSIAS 4 PAKUOTES YAZ (sorry uz reklama). Parduociau uz puse kainos wink.gif Pakuotes neardytos, galiojimo data kazkur iki 2013 metu. Pirkau is karto daugiau, bet neprireike... Jei kam reiketu - AZ :4u
Atsakyti