labai erzina vėluojantys, keliantys balsą, netvarkingi, agresyvūs ir išgeriantys.
mane erzina situacija, kai esu priversta bendrauti su nuobodziu zmogumi. manyje tada kyla agresija

Тут все отражено My Webpage Я не люблю
И еще когда чавкают, бьют приборами по тарелке, когда хльюпают
Nepernesu rukalu kvapo....
Vakare pries miega, atidarai langa, kad pravedinti kambari, o jis prismirsta rukallu dumais;
Iseini su vaiku i parka pavaikscioti, pakvepuoti grynu oru, o turi prasilenkti su dumus pucianciu rukalium,
nori ieiti i kavine, ar net i paprasciausia krautuve, turi praeiti pro dumu smoga, kur visas burys rukaliu.....
FUI....
Vakare pries miega, atidarai langa, kad pravedinti kambari, o jis prismirsta rukallu dumais;
Iseini su vaiku i parka pavaikscioti, pakvepuoti grynu oru, o turi prasilenkti su dumus pucianciu rukalium,
nori ieiti i kavine, ar net i paprasciausia krautuve, turi praeiti pro dumu smoga, kur visas burys rukaliu.....
FUI....
Prabalsavau už: kai verčia daryti tai, ko nenoriu. Šiaip esu pakanti aplinkiniams ir pilnutėlis viešasis transportas, skambantys mobilieji ir pnš. kažkaip manęs neerzina. O verčia daryti tai, ko nenoriu bent jau mano atveju dažniausiai būna, kai manęs kažko paprašo, o aš, nemokėdama pasakyti "ne" sutinku
Nu pykstu ant savęs tada labai ir erzina mane ši mano savybė.

gyvunų išmatom išmargintas kiemas
agresyvus zmones ...
Palaidi šunys
Nuorūkos ir šunų kakučiai, kai atėjus pavasariui atrodo tik jie aplink ir yra po langais.

QUOTE(Elee @ 2011 01 30, 20:31)
Nuorūkos ir šunų kakučiai, kai atėjus pavasariui atrodo tik jie aplink ir yra po langais. 

Ir mane

Velavimas,melavimas,knarkimas, laukimas konors