Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jus labiausiai erzina (nervuoja)?

Apklausa: Kas dažniausiai tampa jūsų susierzinimo priežastimi? (232 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
labai erzina vėluojantys, keliantys balsą, netvarkingi, agresyvūs ir išgeriantys.
Atsakyti
mane erzina situacija, kai esu priversta bendrauti su nuobodziu zmogumi. manyje tada kyla agresija gun_rifle.gif
Atsakyti

Тут все отражено My Webpage Я не люблю

И еще когда чавкают, бьют приборами по тарелке, когда хльюпают
Atsakyti
Nepernesu rukalu kvapo....
Vakare pries miega, atidarai langa, kad pravedinti kambari, o jis prismirsta rukallu dumais;
Iseini su vaiku i parka pavaikscioti, pakvepuoti grynu oru, o turi prasilenkti su dumus pucianciu rukalium,
nori ieiti i kavine, ar net i paprasciausia krautuve, turi praeiti pro dumu smoga, kur visas burys rukaliu.....
FUI....
Atsakyti
Prabalsavau už: kai verčia daryti tai, ko nenoriu. Šiaip esu pakanti aplinkiniams ir pilnutėlis viešasis transportas, skambantys mobilieji ir pnš. kažkaip manęs neerzina. O verčia daryti tai, ko nenoriu bent jau mano atveju dažniausiai būna, kai manęs kažko paprašo, o aš, nemokėdama pasakyti "ne" sutinku biggrin.gif Nu pykstu ant savęs tada labai ir erzina mane ši mano savybė.
Atsakyti
gyvunų išmatom išmargintas kiemas
Atsakyti
agresyvus zmones ...
Atsakyti
kai pirty triukšmajama bash.gif
Atsakyti
Palaidi šunys
Atsakyti
Nuorūkos ir šunų kakučiai, kai atėjus pavasariui atrodo tik jie aplink ir yra po langais. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2011 01 30, 20:31)
Nuorūkos ir šunų kakučiai, kai atėjus pavasariui atrodo tik jie aplink ir yra po langais.  doh.gif

Ir mane drinks_cheers.gif ,dar nepakenčiu pakelto klozeto dangčio. biggrin.gif
Atsakyti
Velavimas,melavimas,knarkimas, laukimas konors ax.gif
Atsakyti