Nervina , kai reikia susitikti , ir turi važiuoti netoli namų asmens su kuriuo reikia susitikti . kur nors centre susitikti negalima , matot per sunku atvažiuoti .Nervina , kad negaliu nueiti Į Mikos koncertą ir kaip priklauso atšvęsti jūros šventės .
erzina kai pradeda aiskinti kaip tau gyventi, ka daryti kur eiti, ka veikti, ar viska pasiemiau ko reikia savo dukrai (cia taip mano mama, pas ja gyvenam)

konkrečiai SM - kalbėjimas rusiškai lietuviškose temose.. nu siutina tiesiog
Labai nervina automobiliu signalizacijos, ypac kai nakti, prabegus kokiai katei, ar nuo stipresnio vejo gusio pradeda kaukti
nezinau ar cia tik Lietuvos problema ar daugumoje kitu post sovietiniu saliu egzistuoja tokia signaizaciju manija, bet jos nenormaliai sureguliuotos, kaukia nuolatos ir visos kaukia viena melodija, todel niekas nes pro langa neislenda pasiziureti ar tenjo masina zviegia. Koks tokios signalizacijos tikslas??? Kai griztu i LT vezuosi ri ausu kamstukus, nes kitaip miegot neimanoma

Zmones kuriems kitu gyvenimai idomesni uz ju paciu

Balsavau uz "kita", nes mane labiausiai nervina, kai mane pertraukineja.
Aš irgi pažymėjau kita.
Mane labiausiai erzina žmonės, kurie rodo savo intelektą, t.y. įsivaizduoja labai intelektualius. Svaidosi intelektualiais juokeliais ir sąmojais.
O dar labiau erzina žmonės, kurie egzaminuoja, bendravimo metu tikrina profesinę kompetenciją.
Mane labiausiai erzina žmonės, kurie rodo savo intelektą, t.y. įsivaizduoja labai intelektualius. Svaidosi intelektualiais juokeliais ir sąmojais.
O dar labiau erzina žmonės, kurie egzaminuoja, bendravimo metu tikrina profesinę kompetenciją.
Nervina nevalyvi zmones, o kai studijavau, nervino kambarioke, kuri panaudotus degtukus dedavo atgal i degtuku dezute.
Išgėrę žmonės, pijokai
veikia nerviškai