Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jus labiausiai erzina (nervuoja)?

Apklausa: Kas dažniausiai tampa jūsų susierzinimo priežastimi? (232 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Gafsa @ 2010 07 21, 20:57)
O dabar dar nauja mada atsirado-ilipa babcia i troleibusa pro priekines duris,papraso vairuotojo nemokamai dalinamo vandens buteliuko,neva mirsta dehidratavus,isideda buteliuka i terba,kitoj stotelej islipa ir lipa i kita troleibusa su tais paciais keslais,teta savo akim mate porele tokiu ciociu.Matyt reiketu,kaip kad reik rodyt bilieta ar zymet talona ilipant,taip ir pradet gert is tu butelku vairuotojo akivaizdoje cool.gif ,greit baigtusi gobsumas.

Tai kad vairuotojai visai nežiūri į tuos bilietus.

Čia kažkada Maximoj buvo akcija druskai, bet galėdavai imti ne daugiau dviejų pakelių- tai bobutės būdavo du nusiperka, padeda į daiktų saugyklą ir vėl eina pirkti.
Papildyta:
QUOTE(_Spalvota_ @ 2010 07 22, 10:45)
Mane erzina, kaip vienas žmogus atsikėlęs 6h ryto pasileidžia radiją ir trukdo man miegoti.Dar pas kaimynus, ypač savaitgliais ir trečiadienais apie 10.30 h nakties pradeda leisti muziką, ir taip iki 12 h nakties

Tai kad po 22 val. muzikos leisti negalima, už tai baudžiama.
Atsakyti
tikriausiai zmones kurie degina shiukshles, tie kurie aplamai shiukshlina aplinkui, nemandagus vairuotojai arba pestieji kurie isivaizduoja kad juos visi mato, "kiaules" akis turintys zmones, parduotuvese prekes be barkodu, daktarai neatsidave savo prefesijai ,parduotuves leidziamos statytis arti mokyklu, permazai shiukshledeziu ir wc /mieste ir uz miesto/

atrodo viskas g.gif
Atsakyti
Beraščiai.
Atsakyti

Tai kad po 22 val. muzikos leisti negalima, už tai baudžiama.

Keista g.gif mano tėvai ir pareiškimus rašė -nieko.
Atsakyti
QUOTE(_Spalvota_ @ 2010 07 22, 18:05)
Keista  g.gif mano tėvai ir pareiškimus rašė -nieko.

TRIUKŠMO PREVENCIJOS VIEŠOSE VIETOSE TAISYKLĖS.
Atsakyti
mane erzinai kontrolieriai, kuriems vieni keleiviai lygesni už kitus, t.y. bomžai lygesni už kitus zuikius.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 07 22, 18:59)
mane erzinai kontrolieriai, kuriems vieni keleiviai lygesni už kitus, t.y. bomžai lygesni už kitus zuikius.

Prie bomžų dar ir narkomanus pridėčiau. Jų irgi niekas nebaudžia.
Papildyta:
QUOTE(_Spalvota_ @ 2010 07 22, 18:05)
Keista  g.gif mano tėvai ir pareiškimus rašė -nieko.

Arba gali būti taip, kad jie turi pažinčių policijoj. Pvz. dirba koks giminaitis ar buvęs klasės draugas.
Atsakyti
Seimas,Vyriausybė ir visos nesąmonės,ką jie dabar daro.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2010 07 22, 19:50)
Seimas,Vyriausybė ir visos nesąmonės,ką jie dabar daro.

Rinkejai, kurie balsuoja uz velniai zino ka ir negalvodami.

Ai, bet istikro, tai jie manes nenervuoja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 22 liepos 2010 - 19:07
Aha...ir rinkimų sistema...
Atsakyti
narkomanai siūlantys pasimylėti ir tel numerio .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 22 liepos 2010 - 21:05
QUOTE(senmerge @ 2010 07 22, 22:05)
narkomanai siūlantys pasimylėti ir tel numerio .

Cia bajeris?
Atsakyti