Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jus labiausiai erzina (nervuoja)?

Apklausa: Kas dažniausiai tampa jūsų susierzinimo priežastimi? (232 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Ne , einant į darbą prisikabino naglas prašytojas . Apsirengęs tvarkingai , o pirštų krumpliai žaizdoti , ir kažkoks neaiškus . Ką žmogui reikia veikti Tauralaukyje nuosavų namų kvartale , kai turėtų būti prie Pempininkų , nes registruojasi darbo biržoje ( klaipėdoje)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 22 liepos 2010 - 21:26
QUOTE(Keter @ 2010 07 22, 00:47)
as irgi papludimy nuorukas uzkapstau. o tai negi i rankinuka susideti???
ir balkone rukau.

gal mane kas ir nuzudys uz tai biggrin.gif

mane tai paskutiniu metu nervina, kai parduotuvej bandau susikrauti prekes i krepsius, o kokia tai klimaksine boba is uz nugaros rekia, kad jai nera vietos kur savo atpigintas bulkas usidet. ka, as turiu kaip pagreitintam filme susikraut?

Butu gerai, jei nuorukas susidetum i maiseli, o eidama namo ismestum i pirma pasitaikiusia siuksliadeze. Per sunku?

Buvau savaitgali prie juros.Pakranteje pilna nuoruku.Vaizdelis ne koks. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 07 26, 13:52)
Butu gerai, jei nuorukas susidetum i maiseli, o eidama namo ismestum i pirma pasitaikiusia siuksliadeze. Per sunku?

Buvau savaitgali prie juros.Pakranteje pilna nuoruku.Vaizdelis ne koks. rolleyes.gif

o, net nepagalvojus buvau. tiap ir darysiu kai vel ten busiu. siaip nejauciau malonumo taip darydama kaip rasiau, tiesiog nesugalvojau kitaip
Atsakyti
QUOTE(Keter @ 2010 07 26, 13:55)
o, net nepagalvojus buvau. tiap ir darysiu kai vel ten busiu. siaip nejauciau malonumo taip darydama kaip rasiau, tiesiog nesugalvojau kitaip

smile.gif Ačiū
Atsakyti
pirmą dieną pajūry, pamačiusi, kaip viena pusgalvė užkapsto nuorūką susiruošiau nunešti jai maišelį, na, gal neturi... Gerai, kad nenešiau, nes tiek maišelių aš neturėčiau doh.gif ir vaikai tų "tėvelių" mato pavyzdį, darys tą patį-šiks kur papuolė, kad ir sau po nosim.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 07 26, 13:57)
pirmą dieną pajūry, pamačiusi, kaip viena pusgalvė užkapsto nuorūką susiruošiau nunešti jai maišelį, na, gal neturi... Gerai, kad nenešiau, nes tiek maišelių aš neturėčiau doh.gif ir vaikai tų "tėvelių" mato pavyzdį, darys tą patį-šiks kur papuolė, kad ir sau po nosim.

Kai aš buvau vaikas, stengdavausi numesti kur šiukšlę, kad tik mama nepamatytų, nes liepdavo pakelti ir nešti su savimi tol, kol surasiu šiukšliadėžę.Pripratau nebemėtyti.Jei ji būtų man nieko nesakiusi, būčiau iki šiol mėčiusi kur papuola.
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 07 26, 14:03)
Kai aš buvau vaikas, stengdavausi numesti kur šiukšlę, kad tik mama nepamatytų, nes liepdavo pakelti ir nešti su savimi tol, kol surasiu šiukšliadėžę.Pripratau nebemėtyti.Jei ji būtų man nieko nesakiusi, būčiau iki šiol mėčiusi kur papuola.

mane irgi taip auklėjo. Bjauru, kai eina tėveliai su vaiku, tas numeta popiergalį, tėveliai abejingai pažiūri ir tiek....turiu frazę-jūs kažką pametėt....porą sykių panaudojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 07 26, 14:05)
mane irgi taip auklėjo. Bjauru, kai eina tėveliai su vaiku, tas numeta popiergalį, tėveliai abejingai pažiūri ir tiek....turiu frazę-jūs kažką pametėt....porą sykių panaudojau biggrin.gif

biggrin.gif na tu kieta biggrin.gif

Esu keleta kartų liepusi vaikams iššluoti prispjaudytą saulegrąžų lukštų kiemą. Nei karto, nė vienas vaikas neatsisakė.Jei tėveliai neauklėja, galiu ir aš jiems "padėti". Nepykit tėveliai. biggrin.gif
Atsakyti
aš bjauri biggrin.gif
kieme nuolat pareguliuoju...bet vaikai geranoriški, susirenka smile.gif na aš ir nerėkauju, aišku...Bet viena yra faktas-vaikai mūsų atspindys.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 07 26, 14:14)
aš bjauri biggrin.gif
kieme nuolat pareguliuoju...bet vaikai geranoriški, susirenka smile.gif na aš ir nerėkauju, aišku...Bet viena yra faktas-vaikai mūsų atspindys.

Labiausiai nervuoja, kai pasakai svetimam vaikui, kas yra negerai, kad nemetytu siuksliu, per langa islenda jo mama, pilka bobele, ir pradeda nesavu balsu rekti, kaip dristu aukleti svetima vaika. Ne blogo juk noriu, bobeles...Neisgrius tie jusu vaikeliai, jei pajudins savo uzpakaliukus ir sutvarkys savo pridergtus kiemus.Nei vieno dar neradome patvoryje, nuo darbo isleipusio...
Papildyta:
Butent, pirklausoma, kad tie vaikai buna geranoriski. O teveliai juos gadina...
Atsakyti
na, mūsų namuose kažkaip visi gan normalūs...nebuvo dar jokių piktų bobšių rėkavimo... a, išlenda viena, kai vaikai prie jos gėlyno lenda, tai stebim savo zuikius akylai, kad neduokdie gėlytės nenuskintų ir neužmintų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 07 26, 14:39)
na, mūsų namuose kažkaip visi gan normalūs...nebuvo dar jokių piktų bobšių rėkavimo... a, išlenda viena, kai vaikai prie jos gėlyno lenda, tai stebim savo zuikius akylai, kad neduokdie gėlytės nenuskintų ir neužmintų smile.gif

Va del gelyciu ir mes taip pat, kai vaikai budavome, tekdavo ir nuskinti ir patrypti ant darzelio...tam ir vaikai... biggrin.gif
Atsakyti