Mane nervina:
>kai kas nors mane pazadina ryte;
>kai kas nors ateina prie manes ir valgo, ir dar leidzia tuos siaubingus cepsejimo garsus;
>kai eini gatve ir kokie vyrai pucia snargli arba spjaudosi;
>kai siukslina lauke;
>kai nakti bandai uzmigti, bet po langais pradeda kniaukti kates, kai jos ten musasi ir pns ( snd puse nakties per tas kates negalejau uzmigti );
>kai eini is leto parduotuve, ir eina kokia baisi purvina sene ir pradeda mane stumdyti, tipo as jei trukdau praeiti, o po to kai nueinu prie kasos, ji stovi pries mane, ir perka... tik...saulegrazu pakelio

;
>kai buna dideles eiles parduotuvese, nors kasu yra laisvu, bet kasininkiu nei vienos;
>kai kas nors pradeda ka sakyti ir po to nedabaigia;
>kai kas nors neleidzia man ko daryti, o po kurio laiko jau leidzia, bet a sjau nebenoriu;
>mane nervina zmones, kurie vaidina pasaulio bamba, kietais, lyderiais, o kai reikia savo ta pozymi parodyt jie slepiasi po sluota
>pries kelias dienas nervino ir karstis....
Manau viskas
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2010 07 27, 14:55)
Aš Čekijoj mačiau, ten visi savininkai vedasi šuniuką ir nešasi tokį rudą popierinį maišelį. Ir tų maišelių prie visų šiukšliadėžių yra. Bet pas mus, manau, tas neišdegtų, žmonės viską išdraskytų dar nespėjus panaudot pagal paskirtį.
Pritariu

kai yra anekdotas ( tiksliai jo nepamenu, bet esme ta pati )
Sukure robota, vagims gaudyti.
Rusijoje vienas robotas per 15 minutes sugavo 10'000 vagiu.
Amerikoje vienas robotas per 10 minuciu sagavo 10'000 vagiu.
Lietuvoje per 5 minutes buvo pavogtas Robotas...
Zodziu Lietuva kazkokia isskirtine, cia nieko negalima padaryti normalaus, viska kazkas sugadins, islauzys arba pavogs