Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jus labiausiai erzina (nervuoja)?

Apklausa: Kas dažniausiai tampa jūsų susierzinimo priežastimi? (232 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
mane labaiausiai nervuoja ši...ys šunys vaikų žaidimų aikštelėse, ir 50 cm nuo laiptinės atstumu, kada šeimininkai net iš laiptinės neišeina , kol jų augintiniai pasituština doh.gif , nervuoja sisiojantys vaikai pleže kur stovi, naglos senos moteriškės, lipančios per galvas ir apsimetančios,kad skuba labai , nervuoja kaimynų amžinos muštynės non stop naktimis, na dabar sakykim gal pagerėjo situacija dabar mušasi kokius 2 3 kartus savaitėje biggrin.gif , dėl tiek galima pakentėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 07 26, 16:16)
mane labaiausiai nervuoja ši...ys šunys vaikų žaidimų aikštelėse, ir 50 cm nuo laiptinės atstumu, kada šeimininkai net iš laiptinės neišeina , kol jų augintiniai pasituština  doh.gif biggrin.gif

drinks_cheers.gif Mane nervina šeimininkai tų šunų, kurie tingi pasiimti maišelio išmatoms surinkti. Negi sunku, prisipirkti vienkartinių maišiukų ar iš maximos parsinešus su prekėm, gi tuntą maišiokų gauni. g.gif
Vaikai paskui po pievą negali bėgioti, man bjauru. Turi gyvūną, nešik kur pakliuvo gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurada @ 2010 07 26, 14:24)
drinks_cheers.gif Mane nervina šeimininkai tų šunų, kurie tingi pasiimti maišelio išmatoms surinkti. Negi sunku, prisipirkti vienkartinių maišiukų ar iš maximos parsinešus su prekėm, gi tuntą maišiokų gauni. g.gif
Vaikai paskui po pievą negali bėgioti, man bjauru. Turi gyvūną, nešik kur pakliuvo  gun_bandana.gif

drinks_cheers.gif

Aš Čekijoj mačiau, ten visi savininkai vedasi šuniuką ir nešasi tokį rudą popierinį maišelį. Ir tų maišelių prie visų šiukšliadėžių yra. Bet pas mus, manau, tas neišdegtų, žmonės viską išdraskytų dar nespėjus panaudot pagal paskirtį. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 27 liepos 2010 - 13:55
Mane nervina:
>kai kas nors mane pazadina ryte;
>kai kas nors ateina prie manes ir valgo, ir dar leidzia tuos siaubingus cepsejimo garsus;
>kai eini gatve ir kokie vyrai pucia snargli arba spjaudosi;
>kai siukslina lauke;
>kai nakti bandai uzmigti, bet po langais pradeda kniaukti kates, kai jos ten musasi ir pns ( snd puse nakties per tas kates negalejau uzmigti );
>kai eini is leto parduotuve, ir eina kokia baisi purvina sene ir pradeda mane stumdyti, tipo as jei trukdau praeiti, o po to kai nueinu prie kasos, ji stovi pries mane, ir perka... tik...saulegrazu pakelio doh.gif doh.gif doh.gif ;
>kai buna dideles eiles parduotuvese, nors kasu yra laisvu, bet kasininkiu nei vienos;
>kai kas nors pradeda ka sakyti ir po to nedabaigia;
>kai kas nors neleidzia man ko daryti, o po kurio laiko jau leidzia, bet a sjau nebenoriu;
>mane nervina zmones, kurie vaidina pasaulio bamba, kietais, lyderiais, o kai reikia savo ta pozymi parodyt jie slepiasi po sluota doh.gif
>pries kelias dienas nervino ir karstis....

Manau viskas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2010 07 27, 14:55)
drinks_cheers.gif

Aš Čekijoj mačiau, ten visi savininkai vedasi šuniuką ir nešasi tokį rudą popierinį maišelį. Ir tų maišelių prie visų šiukšliadėžių yra. Bet pas mus, manau, tas neišdegtų, žmonės viską išdraskytų dar nespėjus panaudot pagal paskirtį. blink.gif

Pritariu drinks_cheers.gif kai yra anekdotas ( tiksliai jo nepamenu, bet esme ta pati )

Sukure robota, vagims gaudyti.
Rusijoje vienas robotas per 15 minutes sugavo 10'000 vagiu.
Amerikoje vienas robotas per 10 minuciu sagavo 10'000 vagiu.
Lietuvoje per 5 minutes buvo pavogtas Robotas...

Zodziu Lietuva kazkokia isskirtine, cia nieko negalima padaryti normalaus, viska kazkas sugadins, islauzys arba pavogs doh.gif doh.gif
Atsakyti
O mane biesino vakar po langais triukšmaujantis jaunimėlis. Dabar seniūnija sutvarkė suoliukus- tai kas naktį maždaug iki 2 nakties triukšmas. Paskambinau į policiją- tai sakė, kad reikia kreiptis į Vilniaus savivaldybės triukšmo prevencijos skyrių ir tada jie perduos informaciją viešajai policijai, kuri imsis tvarkyti šį reikalą. blink.gif Durnizmas ir tiek, juk tas skyrius dirba tik dieną.
Atsakyti
ne visai tiesa, galima kreiptis ir bendroju pagalbos telefonu jei triukšmauja po 22 valandos. teisa, neaišku kiek tai padės g.gif
Atsakyti
Skaitet nauja bajeri musu valdzios sugalvota (Verslo zinios sios dienos rase)?
Ketina sumazinti leistina triuksmo decibelu kieki iki tokio lygio, kad lietaus skleidziami decibelai jau virsija leistina riba...
Galesim dabar skambinti telefonu 112 ir kviesti policija lietui, kad neatitinka visuomeniniu higienos normu.
(Jei neklystu, lietaus 44, o leistino triuksmo 40 (ar 30- abejoju dabar) decibelu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 28 liepos 2010 - 20:28
QUOTE(l'eau @ 2010 07 28, 21:17)
ne visai tiesa, galima kreiptis ir bendroju pagalbos telefonu jei triukšmauja po 22 valandos. teisa,  neaišku kiek tai padės g.gif

Tai aš ten juos nuo pavasario kviečiu- tai matyt jau mano numerį turi ir važiuot nenori. Kartą susėmė girtaujančius paauglius. Tėveliai, matyt, baudas sumokėjo- tai ramu buvo kurį laiką. Dabar vėl viskas iš pradžių. Kartais išvaiko, bet po kurio laiko vėl susirenka, va jau pradeda vėl triukšmauti. g.gif
Atsakyti
mane nervina: zmones kurie lenda ne i savo reikalus; kai vyras nepadeda, nieko nenori daryti namie, ir...............................
Atsakyti
Vyrai gatvėje,užsitempę treningines kelnes iki pažastų.Kažkokia mistika man šitas vaizdas,negi į veidrodį nepasižiūri prieš išeidami???
Atsakyti
QUOTE(Pašėlusi kiaunė @ 2010 07 29, 07:43)
Vyrai gatvėje,užsitempę treningines kelnes iki pažastų.Kažkokia mistika man šitas vaizdas,negi į veidrodį nepasižiūri prieš išeidami???

Man tai tokie juokingi būtų, o ne erzinantys smile.gif)
Atsakyti
Labiausiai mane erzina neryztingi, neapsisprende, daznai nuomone keiciantis arba is vis jos neturintys zmones smile.gif
Atsakyti