Įkraunama...
Įkraunama...

Dviragė/vienragė gimda

Man echoskopu nustate dvirage gimda,dabar darys ir gimdos nuotrauka,kad isitikinti istikruju.Kiek pasakojo gydytojai,tai dvirage gimda pastojimui retai kada turi itakos,bet isnesioti,tai labai sunku.Pastoti negaliu,bet cia nevienintele to priezastis,dabar lankausi pas gydytoja,del nepastojimo.Ar vienintele iseitis ,sios bedos panaikinimui-operacija? Gal ka nors tokia pati beda kankina?Kokiu nusiskundimu turit?Kaip del pastojimo,isnesiojimo?
Atsakyti
Pas mane irgi dvirage gimda.Beje ju buna ivairiu pakrypimu. As po menesio pastojau ir labai sekmingai isnesiojau vaikeli. As kaip tik girdejau, kad gali tureti itakos pastojimui, nes ji sukasi (ar rieciasi). Zodziu sunkiau pastoti.
Atsakyti
Sveikutes,
Mano bendradarbei yra tokia bėda. Nenoriu gąsdinti, bet jai buvo ar tai 3, ar 4 persileidimai. Pastodavo lengvai, bet išnešioti nepavykdavo. Jai jokios operacijos nedarė. Bet 4 ar 5 vaikelis išsilaikė. Sako, kad priklauso nuo to, kur implantuojasi vaisius. Bet įsivaizduok visą nėštumą pragulėjo ligoninėse arba namie. Negalėjo mylėtis, tampytis, važinėjo tik su taxi. Bet jos vyras šaunuolis, labai norėjo vaikelio ir labai prižiūrėjo ją. Dabar ji turi maždaug 3 metų dukrytę.
Atsakyti
QUOTE (vilte @ 2004 03 16, 12:23)
Sveikutes,
Mano bendradarbei yra tokia bėda. Nenoriu gąsdinti, bet jai buvo ar tai 3, ar 4 persileidimai. Pastodavo lengvai, bet išnešioti nepavykdavo. Jai jokios operacijos nedarė. Bet 4 ar 5 vaikelis išsilaikė. Sako, kad priklauso nuo to, kur implantuojasi vaisius. Bet įsivaizduok visą nėštumą pragulėjo ligoninėse arba namie. Negalėjo mylėtis, tampytis, važinėjo tik su taxi. Bet jos vyras šaunuolis, labai norėjo vaikelio ir labai prižiūrėjo ją. Dabar ji turi maždaug 3 metų dukrytę.

Na liudna tavo ta istorija,tik dar gerai,kad su gera pabaiga.
Man gydytojas sake,jei vaisius isitvirtins dvirages gimdos sone,tai tureciau isnesioti normaliai,na aisku tampyti sunkiai tikrai negalesiu,na bet man dar reikia padaryti nuotrauka,kita savaite darysiuosi,tai bus matyti. O siaip man ir pastoti nepavyksta,tik nezinau ar del to.Bet man ir ovuliacija nevyksta,bent jau sprendziant is temperaturos.
Atsakyti
Nenusimink paiduke, viskas uri būti gerai, svarbiausia, kad su kiaušintakiais būtų gerai ir su vyro sperma. Ovuliaciją galima sutvarkyti hormoniniu gudymu. Būtinai parašyk, kai pasidarysi gimdos nuotrauką, rezultatus. Kaip ten viskas yra. Kodėl tau nepasiūlė laparaskopijos? Juk tai žymiai naujoviškesnis ir tikslesnis būdas diagnozuoti visas moteriškas ligas? Pas ką ruošiesi darytis gimdos nuotrauką?
Atsakyti
QUOTE (vilte @ 2004 03 16, 16:40)
Nenusimink paiduke, viskas uri būti gerai, svarbiausia, kad su kiaušintakiais būtų gerai ir su vyro sperma. Ovuliaciją galima sutvarkyti hormoniniu gudymu. Būtinai parašyk, kai pasidarysi gimdos nuotrauką, rezultatus. Kaip ten viskas yra. Kodėl tau nepasiūlė laparaskopijos? Juk tai žymiai naujoviškesnis ir tikslesnis būdas diagnozuoti visas moteriškas ligas? Pas ką ruošiesi darytis gimdos nuotrauką?

Kiausides reikia stimuliuoti,sperma vyro irgi nekokia,jei subres kiausinelis,tai reikes daryti inseminacija,vaikstau pas Klima,o nuotrauka darys Miezeniene,tik dar nesusitariau kada,nes dar menesines nesibaige,o dar tyrimus priestai liepe pasidaryti,tai ta nuotrauka po kokios savaiteles darysiu. O kodel darytis nuotrauka,o ne laparaskopija tai net nezinau,manau del to kad dvirage gimda,ir reikia is virsaus pasiziureti,kokia jos padetis.O kontrastas kanuos 150lt,tipo komplikaciju nepasitaiko,nei su tuo pigesniu,tai nezinau kaip cia bus. Bet baisiai noriu leliuko 2.gif ,dar nepraradau vilties,tik zinau,kad be gydytoju pagalbos,tikrai nesusilauksiu 2.gif
Atsakyti
QUOTE (paiduke @ 2004 03 16, 19:07)
Bet baisiai noriu leliuko 2.gif ,dar nepraradau vilties,tik zinau,kad be gydytoju pagalbos,tikrai nesusilauksiu 2.gif

Vargshiukas! huh.gif

Paiduke, sekmes tau, laikau kumshtukus uz tave! clap_1.gif Svarbiausia, sako, noras, o jei yra noras, tai bus ir 2.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites,
del laparoskopijos - man gydytoja pasiule pasidaryti gimdos nuotrauka. Kadangi mano vyras prie medicinos, jis iskamantinejo gydytoja, kodel ne laparoskopija? Tai gydytoja galva gulde, kad nuotrauka yra daug geresnis ir saugesnis metodas ir Europoj taip pat ginekologai grizta prie klasikinio budo - nuotraukos, leidziant kontrasta. As ir patikejau g.gif
Atsakyti
QUOTE (Kukutte @ 2004 03 17, 07:55)
Vargshiukas! huh.gif

Paiduke, sekmes tau, laikau kumshtukus uz tave! clap_1.gif Svarbiausia, sako, noras, o jei yra noras, tai bus ir 2.gif

Labai aciu uz palaikyma.Situacija mano tikrai nekokia,bet dar jauna(na bent jau man taip atrodo) laugh.gif ,gal viskas bus i gera,gydytojas suteike vilties,sake -jei visi kartu stengsimes,viskas bus gerai,bus 2.gif
Atsakyti
Mano giminaite irgi turi dvirage gimda. Jai dare tris laparoskopijas, nes su vyru nesisaugodami 5 metus nepastojo. Paskui viena gydytoja, paklausta, ar jai pavyks pastoti, pasake, kad "vaikeli, tu nuo gimimo nevaisinga, ir tos operacijos nepades - pagalvokit apie isivaikinima..." galutinai ju seima nuliudino. Kaip gydytojai sake, jos gimdos dvi, bet priedai kazkaip nesusijunge, t.y. viena kiauside su kiausintakiu tik susisiekia su viena gimda. Zodziu, labai smarkiai nuliudino. Be to, dar ji daznai sirgo uzdegimais.
Pradejo vaikscioti, ieskoti, kaip isivaikinti kudiki, ten reikejo lankyti puse metu psichologijos kursus. Palankius gal menesi, sako, nesusergu menesinem... Nueinu pas savo gydytoja, ta savo akimis netiki - ogi nescia (per kursus matyt galingai atsipalaidavo smile.gif ), aisku, beveik visa nestuma pragulinejo ligonines ir namie ir susilauke dukrytes. Bet cia dar ne viskas. Jai dare cezario operacija, taigi gydytojai detaliau istyrinejo jos ta visa "aparata", sako nestumas labai padejo susitvarkyti daugeliui "bedu".
O dabar geriausia naujiena: ji laukiasi antro vaikiuko, ligoninese negulineja, dirba, labai gerai jauciasi biggrin.gif
Uzkibo greit po to, kai baige maitinti savo dukryte, o maitino beveik du metus. Ir sako, kad nebuna stebuklu - buna! Tik reikia gerai atsipalaiduoti, gal net i kokia kelione atostogu isvaziuoti. Va kokia ilga litanija surasiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE (viva @ 2004 03 17, 14:24)
Mano giminaite irgi turi dvirage gimda. Jai dare tris laparoskopijas, nes su vyru nesisaugodami 5 metus nepastojo. Paskui viena gydytoja, paklausta, ar jai pavyks pastoti, pasake, kad "vaikeli, tu nuo gimimo nevaisinga, ir tos operacijos nepades - pagalvokit apie isivaikinima..." galutinai ju seima nuliudino. Kaip gydytojai sake, jos gimdos dvi, bet priedai kazkaip nesusijunge, t.y. viena kiauside su kiausintakiu tik susisiekia su viena gimda. Zodziu, labai smarkiai nuliudino. Be to, dar ji daznai sirgo uzdegimais.
Pradejo vaikscioti, ieskoti, kaip isivaikinti kudiki, ten reikejo lankyti puse metu psichologijos kursus. Palankius gal menesi, sako, nesusergu menesinem... Nueinu pas savo gydytoja, ta savo akimis netiki - ogi nescia (per kursus matyt galingai atsipalaidavo smile.gif ), aisku, beveik visa nestuma pragulinejo ligonines ir namie ir susilauke dukrytes. Bet cia dar ne viskas. Jai dare cezario operacija, taigi gydytojai detaliau istyrinejo jos ta visa "aparata", sako nestumas labai padejo susitvarkyti daugeliui "bedu".
O dabar geriausia naujiena: ji laukiasi antro vaikiuko, ligoninese negulineja, dirba, labai gerai jauciasi biggrin.gif
Uzkibo greit po to, kai baige maitinti savo dukryte, o maitino beveik du metus. Ir sako, kad nebuna stebuklu - buna! Tik reikia gerai atsipalaiduoti, gal net i kokia kelione atostogu isvaziuoti. Va kokia ilga litanija surasiau wink.gif

Man patinka istorijos,kurios gerai baigiasi,kazkaip neduoda prarasti vilties.
Papildyta @ [mergetime]1079528888[/mergetime]
Susitariau su gydytoja,kuri man nuotrauka darys,kad galeciau kontrasto atsinesti,ne tokio koki ji pasake,o koki gausiu(pazistama ligoninej dirba).Gydytoja nepriestaravo,tik sake ,kad reikia tokio kurio tankis didesnis,nes poto nuotraukoj gali nesimatyti.
Atsakyti
man irgi patinka istorijos, kai baigiasi teisingai....Bet uzkliuna toks dalykas, kas tose istorijose karojasi - daznai netenkama jokios maziausios vilties ir tik tada pastojama...
Kaip ta vilti numarinti. Nes tas kirminas grauzia ryta vakara keturis metus is eiles....
Atsakyti