Įkraunama...
Įkraunama...

Dviragė/vienragė gimda

QUOTE (Eaglet @ 2004 03 17, 16:22)
man irgi patinka istorijos, kai baigiasi teisingai....Bet uzkliuna toks dalykas, kas tose istorijose karojasi - daznai netenkama jokios maziausios vilties ir tik tada pastojama...
Kaip ta vilti numarinti. Nes tas kirminas grauzia ryta vakara keturis metus is eiles....

O su viltim tai jau sunku,su metais ir viltis blesta.As nepastoju beveik 2 metus,o gydausi kokius metus,tiktai visai neveiksmingom priemonem,zinot kaip poliklinikoj taip gydo,o dabar einu privaciai,pradejau pries 3 men.ir atgavau vilti,tiksliau gydytojas man ja suteike
Atsakyti
QUOTE (vilte @ 2004 03 16, 12:23)
Sveikutes,
Mano bendradarbei yra tokia bėda. Nenoriu gąsdinti, bet jai buvo ar tai 3, ar 4 persileidimai. Pastodavo lengvai, bet išnešioti nepavykdavo. Jai jokios operacijos nedarė. Bet 4 ar 5 vaikelis išsilaikė. Sako, kad priklauso nuo to, kur implantuojasi vaisius. Bet įsivaizduok visą nėštumą pragulėjo ligoninėse arba namie. Negalėjo mylėtis, tampytis, važinėjo tik su taxi. Bet jos vyras šaunuolis, labai norėjo vaikelio ir labai prižiūrėjo ją. Dabar ji turi maždaug 3 metų dukrytę.

Viena karta girdejau per tv vienos ginekologes komentara apie tai. Ji sake, kad daznai pirmi nestumai nutruksta, nes gimda per maza vaisiui (juk jis vystosi vienam kazkuriam rage, o ne visoje gimdoje). Taciau po kiekvieno nestumo gimda vis labiau issitampo, t.y. nestumas nutruksta vis veliau sad.gif kol pagaliau isnesiojama nestuke.gif
Nekazika paguodziau huh.gif Bet tikesimes, kad tavo vienas ragas ypac didelis ir nestumas uzsimegs butent tam rage smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Eaglet @ 2004 03 17, 14:22)
man irgi patinka istorijos, kai baigiasi teisingai....Bet uzkliuna toks dalykas, kas tose istorijose karojasi - daznai netenkama jokios maziausios vilties ir tik tada pastojama...
Kaip ta vilti numarinti. Nes tas kirminas grauzia ryta vakara keturis metus is eiles....

esme yra ne numarinti vilti, o a t s i p a l a i d u o t i !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE (RebekaG @ 2004 03 17, 19:16)
QUOTE (vilte @ 2004 03 16, 12:23)
Sveikutes,
Mano bendradarbei yra tokia bėda. Nenoriu gąsdinti, bet jai buvo ar tai 3, ar 4 persileidimai. Pastodavo lengvai, bet išnešioti nepavykdavo. Jai jokios operacijos nedarė. Bet 4 ar 5 vaikelis išsilaikė. Sako, kad priklauso nuo to, kur implantuojasi vaisius. Bet įsivaizduok visą nėštumą pragulėjo ligoninėse arba namie. Negalėjo mylėtis, tampytis, važinėjo tik su taxi.  Bet jos vyras šaunuolis, labai norėjo vaikelio ir labai prižiūrėjo ją. Dabar ji turi maždaug 3 metų dukrytę.

Viena karta girdejau per tv vienos ginekologes komentara apie tai. Ji sake, kad daznai pirmi nestumai nutruksta, nes gimda per maza vaisiui (juk jis vystosi vienam kazkuriam rage, o ne visoje gimdoje). Taciau po kiekvieno nestumo gimda vis labiau issitampo, t.y. nestumas nutruksta vis veliau sad.gif kol pagaliau isnesiojama nestuke.gif
Nekazika paguodziau huh.gif Bet tikesimes, kad tavo vienas ragas ypac didelis ir nestumas uzsimegs butent tam rage smile.gif

Na tai po kokios savaiteles pamatysim,kaip yra su ta mano gimda
Atsakyti
Siandien skambinausi tai gydytojai,pas kuria darysiu gimdos nuotrauka.Tai ji man kaip papasakojo kaip viskas vyksta,tai dabar i depresija puoliau sad.gif ,o dar pasakiau kad bus 14ciklo diena,tai irgi negerai,tik nesake kuo blogai,bet as jau nujauciu.Dar sake poto gali buti uzdegimas,o jo tai man tikrai nereikia.Vienu zodziu,jau man baisu,susitariau daryti treciadieni. unsure.gif Papasakokit kaip viskas vyksta,ar labai skauda,kokios komplikacijos?
Atsakyti
Paiduke, tu tik nesibaimink, nieko ten neskauda, o komplikaciju kartais buna... nestuke.gif

As cia is savo istorijos smile.gif
Atsakyti
Man skaudejo. Labiausiai- ne proceduros metu, o po jos dar kelias dienas. Iskart po proceduros vos nenualpau. Bet alpimas viena, o skausmas gimdoj - kas kita.

Mano drage, kuriai pirmas kartas buvo panasus i mano, antra karta visai beveik nemalonumo nepajuto. Tik tas kelias sekundes, kai kontrasta pumpavo;(((

taigi anksciau laiko nesigasdink rolleyes.gif

O del vaikiuko dar ne tokius skausmus teks patirti biggrin.gif
Atsakyti
Na ziuresim kaip ten bus,dar neaisku ar as darysiu ta nuotrauka treciadieni,nes gali buti tyrimai blogi,jei blogi-tai teks gydytis. sad.gif Sake,kad po nuotraukos darymo,kas desimtai uzdegimas buna,o as tokia "vista",linkusi i uzdegimus,jei tik persalu(o persalu labai daznai)iskarto uzdegimas,3 kartus zvakutes del itariamo uzdegimo naudojau.
Atsakyti
Na as su blogom naujienom.Padare gimdos nuotrauka ir patvirtino diagnoze,mano gimda dvirage ir isnesiojti vaikeli,turiu 0 sansu.Taigi tikriausiai darys operacija,o jus pacios turbut suprantat,kad operacija tikrai ne i sveikata.Labai bloga zinia,nors to galima buvo tiketis.Kai pasake apsizliumbiau ir dabar dar zliumbiu.O penktadieni eisiu pas savo gydytoja jis pasakys,ar darysim iskarto operacija,ar dar bandysim pastoti ir ziuresim kas bus,o persileidimu,as tikrai nenoriu,tai baisi trauma
Atsakyti
Gal mano klausimas pasirodis kvailokas, bet ar gali ginekologe nustatyti ar gimda dvirage ne echoskopu, ta prasme ar gali ranka apciuopti ar ji dvirage ar ne. Ar cia nustatoma tik echoskopu? Kita savaite esu uzsirasius echoskopui.
Atsakyti
Kai man dare echoskopija, tai gydytoja sake, kad itaria dvirage gimda. Man tuo metu nieko apie tai negirdejusiai, skambejo baisiai, nezinojau kas tai, ka reikes daryti. Apie tai uzsiminiau mane gyudanciai gydytojai, prasiau gal galima kokiais nors budais tai patvirtinti ar paneigti tai mano gydytoja atsake "ateis laikas tada ir tirsim."
Po kiek laiko vel dare daryti echoskopa ( del kitu priezasciu), taciau apie gimdos dviragiskum neuzsimine. Tai viliuosi, kad tai buvo klaidingas itarimas.
Atsakyti
Dvirage gimda manau gali tiksliai nustatyti tik pagal gimdos nuotrauka.
Atsakyti